Convictus. ( Mitt bidrag Maj månad)

Concvictus driver dagverksamhet för hemlösa på några ställen i Stockholm.200 hemlösa besöker deras verksamhet dagligen. De välkommnar gästerna med mat, dusch, rena kläder och gemenskap. De lägger ner mycket energi för att lära känna sina gäster och ger dem en chans att kunna få läkarvård. Convictus har många smarbeten för att kunna förändra och hjälpa de här människorna. De erbjuder boende, avgiftning och test för hiv/aids. De motiverar sina gäster till ett hälosamt liv. De har volentärer som jobbar som sjukgymnaster, massörer, läkare, mm. På tometebo erbjuds hemlösa/missbrukare en veckas semester, här knyts det nya kontakter och undersökning och planering för en rebhalitering kan ges. Att ta med sig en anhörig är tillåtet . För många blir tomtebo en räddning då de skaffat eget boende efter besöket och många har fått ett stabliserat liv, Convictus har även sammarbeten med Estland och Ukraina. Tack vare volentärer och privatpersoner som skänker mat, kläder, hygienartiklar mm så får den här föreningen ett bra stöd. Men all hjälp behövs hela tiden så däför skänker jag 100 kr som engångs summa. Jag tycker det är viktigt att alla får en andra chans i livet. Så kan vi rädda 1 person av 200 så är det fantastiskt.  Alla liv är värda att räddas. För att läsa mer om dem så kan du gå in här






http://www.convictus.org/index.html

Kommentarer
Postat av: Johanna

Ja, men jobbar bara 3 dagar bästa vecka, så det blir lite mer vila då :)

2012-06-03 @ 16:36:20
URL: http://lifeofjohanna.bloggplatsen.se
Postat av: Bea<3

Sv: Jag vet har haft video maraton den här veckan!!

2012-06-03 @ 22:07:19
URL: http://fantastique.blogg.se/
Postat av: Felicia Johansson

JA :D

2012-06-03 @ 23:40:15
URL: http://feliciavendela.webblogg.se/
Postat av: Annika

Gud va bra! Jag har massor med kläder som jag kan skänka till dom!

2012-06-04 @ 09:35:45
URL: http://bringblingtoeverything.com
Postat av: Vivi

Åh vilken bra organisation, precis sådana behövs och vad bra att du tipsade ! Måste absolut gå in och skänka en slant till dem !

Kram

2012-06-04 @ 10:56:49
URL: http://www.missvivis.se
Postat av: LIENE

sv: Det är vilken paj som helst med arla yoghurt men alla lite tjockare slätyoghurt går bra. Tycker det är äckligt med yoghurt som har fruktkött i. Det ska vara slät.

2012-06-04 @ 11:01:47
URL: http://lienes.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0