There's something in my head.

Var ett tag sen som jag skrev min vecko resume. Föra veckan så började jag ju nya jobbet ialf, packade upp från resa, fixade med lite saker, lekte med Alexander, var tjejcoach och var med Jonas. Den här veckan har jag jobbat, ringt lite samtal och fixat med lite grejor. Varit tjej coach, gått på stan två dagar och shoppat, en gång med Rebecca och en annan dag med Ella och Devin.

I fredags tänkte jag vara hemma och vila men vart en spontan kväll med Matilda. Kina buffe på ming palace och bio. Myckte trevlig och behövlig kväll! Tack för du finns hjärtat♥

Igår åkte jag till Jonas, skulle ju bli en lugn kväll. En kompis till han skulle komma över för att grilla och kolla film, trodde vi....Det slutade med att Nicke, Jimmy, Sebbe, Fabbe, Rebecka och Max kom dit med MASSOR alkohol. Jag hade ju tyvär fått säga nej till min fina Natta att komma på hennes fest för att jag inte skulle festa nu när jag inte är frisk och mitt blodsocker krånglar. Men det kändes så tråkigt att bara sitta där och inte dricka och sen inte hänga med ut. För jag älskar ju att festa! Så det blev fullt öss helt enkelt, känner mig dum mot Natta nu bara ( men var ingen som ville köra mig till henne, förlåt gumman!) Så blev utgång i Motal. Mådde ju inte alls bra sen ialf, så var ju ett bevis på att jag skulle stannat hemma! Men jag behöver flippa ut, får skylla mig själv att jag aldrig blir frisk och mår skit idag! Men man lever ju bara en gång! Idag har vi segat och tagit en glass i solen!




Kommentarer
Postat av: ami

det är faktiskt inte rätt ^^

2012-04-29 @ 21:52:06
URL: http://silverlady.blogg.se/
Postat av: LIENE

sv: Hoppas det är här för att stanna:)

2012-04-30 @ 07:50:07
URL: http://lienes.blogg.se/
Postat av: Annika

Du får festa med henne nästa gång istället ;)

2012-04-30 @ 08:39:06
URL: http://bringblingtoeverything.com/
Postat av: Johanna

ibland blir det inte som man tänkt sig

2012-04-30 @ 10:52:46
URL: http://lifeofjohanna.bloggplatsen.se
Postat av: matilda

Trist med blodsockret och det, men festen fick det sparas på då! ;)



2012-05-01 @ 00:00:55
URL: http://matildasodergren.blogg.se/
Postat av: ava miranda

söt!

2012-05-01 @ 23:26:55
URL: http://avamiranda.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0