Drar till Paris!

Om vi inte missat flyget, kraschat med flyget, åkt i diket med bussen eller ja råkat ut för något annat så ska vi befinna oss i Paris nu. Jag och Mamma. Det här inlägget är tidsinställt och skrevs igår kväll. Flygbussen gick redan vid fyra imorse och planet 06:40. Så frame tidigt i Paris. Vi ska titta runt massor, shoppa och hinna med så mycket som möjligt helt enkelt. Blir tre hel dagar där. Åker hem nån gång vid 9 tiden på torsdag morgon. Så skriver väl lite då på kvällen om allt vi gjort! Kan looova att jag är nervös för att komma hem med packningen. Har bara en väska tsm med mamma på 15 kg och den väger redan 11.. Men ändå dyrt där men nåt billigt och fint hittar man ju säkert att ta med sig hem!


Mamma och jag i Turkiet 05.

Kommentarer
Postat av: johanna

Halloj!:)

nu blev det ännu ett sent svar, jag lovade att dra igång bloggen för ca 1 vecka sedan(höll inte det löftet) men nu ska jag försöka en gång till, jag saknar alla söta bloggläsare & fina kommentarer, ni förgyller ju min dag!:)

Kan inte lova att det blir världens bästa uppdatering nu då det är skola osv, men jag ska göra vad jag kan för att hålla bloggen flytande!:)

Hoppas ni fortsätter kika in trots alla oförberedda uppehåll..

kramkram!:)

2011-09-05 @ 15:16:13
URL: http://lizajhnajnsn.blogg.se/
Postat av: M*

- åh hälsa paris från mig!

2011-09-05 @ 21:57:33
URL: http://dajeroma.blogg.se/
Postat av: anna

hoppas du har det bra i paris :)

2011-09-05 @ 22:58:26
URL: http://aannnnaaaa.blogg.se/
Postat av: LIIV - vanlig men unik

Sv: Ja tacos är grymt gott!



Fin bild :)

2011-09-06 @ 12:59:41
URL: http://liivahliin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0