Dag 22 – Det här upprör mig.

- Alla dessa krig, massor oskyldiga människor dör och blir skadade. De får sina hem förstörda och får fly. Jag anser att det bara är ren förstöelse, det finns inget gott med krigen som pågår.

- Att det finns så mycket rika människor som bara struntar i de som behöver hjälp. Istället för att köpa skor för flera tusen tycker jag att de skulle kunna skaffa t.ex ett fadderbarn. Men oftast är de vi "vanliga" människor med medel lön som hjälper fast att vi kanske istället borde slösa lite på oss själva.

- Alla våldtäkter och misshandel som människor utsätts för varje dag. Att det nästan inte är någon ide att anmäla för ¨många släpps fria eller får ytterst lågt straff.

- Moderaternas skit snack, och att så många människor går på det. Även att de fanns så många som rösta  på SD utan att egentligen veta allt det står för, bara röstade för att rösta.

- Alla krav som ställs på oss, man hinner inte vara barn, man hinner inte vara ungdom De ska bara handla om hårt plugg och slit. Hur klara vi oss för tiden när de knappt fanns utbildningar? Varför måste vi vara så mycket smartare och kunnigare nu? Världen behöver inte bli så "smart"

- Döds staff, jag tycker det är helt fel. Om man brutit mot lagen ska man få en andra chans, man lider inte av att dö. utan av att låsas in. Det är väl bättre då, för annars är det bara de nära och kära runt om personen som drabbas. Jag tycker döds straff är fel också för att det är många oskyldiga som döms tyvär.

Det är de jag kommer på just nu. Sen finns det ju alltid mer saker som upprör mig ialf.


Kommentarer
Postat av: olivia

oh gud tack de värmer!:)

vill du oxå ställa en fråga i min frågestund?

2011-01-10 @ 12:16:56
URL: http://oliviachronwalll.blogg.se/
Postat av: nicklas

Borlänge är helt okej! :)

2011-01-10 @ 12:36:31
URL: http://fejkadblond.blogg.se/
Postat av: Sanna

Sv: jo och då blir de automatiskt så att allting blir utplockat!

2011-01-10 @ 13:13:44
URL: http://jsprojects.blogg.se/
Postat av: mia

sv; visst är det!

2011-01-10 @ 16:07:21
URL: http://miaagrundel.blogg.se/
Postat av: pauli♥

håller med dig...



2011-01-10 @ 18:37:40
URL: http://paulinabladh.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0