Som ett obehagligt allvar drar sig hösten in i stan.

Igår var jag på stan med min älskade Ella. Hon hade ärenden att göra och så shoppade hon som bara den. Kan lova att jag var sugen på det jag med, men måste hålla i pengarna jag har kvar! Sen drog vi hem till henne ett tag innan vi gick för att hämta sötnosen Devin. Skiljdes åt efter det typ, jag skulle till biografen för att hämta ut förhandsvisnings biljetter till en film och jag fick bland de två sista biljetterna så hade tur den här gången!

Sen drog jag vidare för att dansa afrodans. Halva passet tyckte jag gick för segt. Sen på slutet så börja tempot komma upp. Men då hade visst mina ben somnat? De ville liksom inte gå åt samma håll som resten av kroppen. Såg nog full ut. Men får jag väl bjuda på, jag överlevde ju det konstiga som hände ialf.

Idag har jag tränat på motionscyklen och sen skulle jag fluggit luftballong ikväll. Men blev inställt för andra gången. Skit väder!! Men Jonas kom hit en stund ändå. Vi åkte in till stan för att titta på den internationella matmarknaden. Men mer om den marknaden kommer i ett annat inlägg.



Sex år gammal på på mig och Ellabella♥

Kommentarer
Postat av: CJ

SVAR: Men eller hur, sjukt vacker!

2011-08-24 @ 23:23:55
URL: http://cjs.blogg.se/
Postat av: Elin

SV: Tack så mycket! :)

2011-08-25 @ 08:06:10
URL: http://geniet.blogg.se/
Postat av: Helena

vilka fina bilder du tar

2011-08-25 @ 09:50:04
URL: http://helenaskvarter.blogg.se/
Postat av: Annika

Luftballong är UNDERBART!

ps: jodå vi har varit i Paris. Vi var där bara 2 dagar men utöver de klassiska sevärdheterna så rekommenderar vi showen Mouline Rouge (eller hur det nu stavas)!

2011-08-25 @ 10:51:50
URL: http://bringblingtoeverything.blogg.se/
Postat av: CJ

SVAR: Jag tycker nog att varje årstid har sin charm. Om inte vintern kom så skulle man aldrig uppskatta våren som man gör. :) Ha en fin helg!

2011-08-26 @ 10:08:44
URL: http://cjs.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0