Hitta på något med pojk/flickvännen?

Jag vet att det kan vara svårt att hitta på något ibland med sin kära, ofta blir det att man kollar film och snackar, visst är det mysigt men kanske kan bli tråkigt i längden. Jag själv som har dåligt med pengar vet också att det gör det ännu svårare att hitta på saker att göra men nu har jag ialf lite tips till er vad jag och Jonas kan hitta på för roligheter.

Spela spel -Vi har bland annat spelat Yatzy, skippi och andra sällskapsspel. Vi har även haft en spel kväll hemma hos Nina med en av hennes killkompisar då vi spelade geni och twister och vi hade faktiskt kul, särskilt när vi spelade twister ;) Sen drog även tiden iväg! :)




Gå på promenader
- Det har vi gjort flera gånger, där Jonas bor finns flera fina naturstigar sen har vi även gått inne i stan runt något som heter kanalbanken och det är både en lång och fin runda! Där jag bor är det väl inte så kul eller fint att gå ut i, men vi har ju stångån som ligger inne i stan som är super fint. Det är både skönt och hälsosamt att komma ut och när man går och pratar eller tar kort på den fina naturen så tänker man inte på tiden och plötsligt har man varit ute längre en vad man trodde!



Baka
- Visst om man bor själv kan det här kosta en slant men annars finns troligen en del saker hemma som man behöver till bakningen eller så kan man ju baka åt hela familjen så kanske man slipper betala! Jag och Jonas har bara bakat en gång och det va till julen, min mamma ville då ha julgodis så vi slapp att betala något efter hon köpte hem det som behövdes :) Det blev ialf knäck och hallonkola ;)



Gör en mysig middag - Ja det här kan väl också kosta men allt kan ju inte vara gratis ;) Vi lagar ju mat lite då och då men tror vi bara haft en liten mer finare och mysigare middag, två gånger? Sist vi hade det va när vi gjorde kottleter i ugnen och hasselbacks potatis, super gott :) Då laga vi mat tillsammans se gick vi upp och satte hos i Jonas och deras tv rum för att snacka och kolla tv, mysigt tkt jag ialf. Sen en annan gång åt vi kräftor och rostat bröd med champijoner på, satt även då vi tvn, ska man väl inte göra men hade mysigt ändå. Har ju varit ute och ätit på resturang några gånger med, men tänkte inte skriva mer om det nu eftersom jag mer tänkte skriva om det som inte kostar så mycket eller inget alls :)



Spela tv spel - Nu menar jag inte såna här tv spel då man sitter och kör vid en kontroll eller vad man säga säga, det har vi med gjort men inte lika roligt att titta på :0 Där emot har vi kört wii- fit några gånger eftersom hans lillasyster har det. Det är både kul att spela och kolla på eftersom man spelar med kroppen. Skulle även vilja sjunga sing star men Jonas och gärna med lite annat folk, får väl kolla med nån om de har det :)  Har tyvär ingen bild men får duga ändå.

Nu har jag ialf gett några tips, om ni vill så kan jag kommer med mer tips någon annan dag :)

Kommentarer
Postat av: Cäss ''Cassandra''

sv; Hahah du vet mens..., jag brukar alltid bli på dåligt humör när jag har den :P :/

2010-05-04 @ 21:25:48
URL: http://caaasssiii.blogg.se/
Postat av: E*

men så härligt :) lyckad kväll?

2010-05-04 @ 21:29:38
URL: http://eemelieniilsson.blogg.se/
Postat av: Caroline

men bra då :) då kan vi höras när det närmar sig om vem vi ska vara hos osv ;)

2010-05-04 @ 21:33:33
URL: http://wgpstable.blogg.se/
Postat av: D A N I E L A ♥

- ja det är sant.. Men det finns ju billiga på H&M, gina och cubus:)

2010-05-04 @ 21:44:58
URL: http://danielas.se
Postat av: JENNIES - Mitt liv, min blogg, mina bilder, mina åsikter!

sv; tacktack :)

2010-05-04 @ 21:57:33
URL: http://jennieduvet.blogg.se/
Postat av: Ems

sv: näe tror inte de :P

hehe okeej ^^

vad gör du då?

2010-05-04 @ 21:59:57
URL: http://lifebyemma.webblogg.se/
Postat av: ISSA.

Haha ja det är ju där problemet ligger! Kanske sätta upp en lapp på dörren, "glöm inte vettenflaskan!!) Haha

2010-05-04 @ 22:16:25
URL: http://issafashion.blogg.se/
Postat av: ISSA.

Bra tips! Är ju alltid svårt att komma på något man inte brukar göra "/

2010-05-04 @ 22:19:30
URL: http://issafashion.blogg.se/
Postat av: elin sandin

fin blogg :)

2010-05-04 @ 22:24:23
URL: http://eliinsandin.blogg.se/
Postat av: alexandra - VADFANSKAJAGHETA.SE

sv: haha det är fan smart :D

2010-05-04 @ 22:24:24
URL: http://vadfanskajagheta.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0