Tröttis

Jag är så sjukt trött vill bara sova nu men det får jag inte! Nyligen hem kommen från jobbet. Tog en promenad hem, är väl viserligen bara en 3 km att gå men bättre en inget. Träna ju bara en gång föra veckan sen blev det inget mer eftersom jag va så hängig och nu i måndags spydde jag och hade världens huvudvärk, i tisdags hade jag med huvudvärk fast då tog jag mig en promenad ialf. Igår var jag bara slö dock men kanske behövdes, vill vara frisk i helgen och vill kunna träna igen nästa vecka!

Nu måste jag ialf sätta fart har lite saker som måste fixas sen ska jag in till stan för att ta en fika med Steffi och Sofia ♥

Bilden är från November 07. Vi hade gjort iordning oss hos mig innan och ätit taco. Det blev ofta att vi va hos mig innan för jag va alltid den som kunde fixa alkohol, höhö ;)  På bilden är vi hemma hos Martinas mamma på förfest, vi hade jätte kul och senare drog vi på en lokalfest där vi blev utslängda senare för att polisen kom av någon anledning? Bussarna hade slutat gå eftersom det var en röddag så vi tog en taxi till stan och vi va 7 personer i taxin? Kul hade vi som alltid ialf :) ( Jag i mitten)



Kommentarer
Postat av: E M A

Jag har inte gjoirt mycket :) dudå

2010-03-25 @ 16:46:01
URL: http://whatabeautifulworld.blogg.se/
Postat av: MissCM

sv: haha, va? :P

2010-03-25 @ 18:52:37
URL: http://misscm.blogg.se/
Postat av: sofia

SV; Jag har världens huvudvärk och är helt uttömd på energi :(

2010-03-25 @ 18:58:47
URL: http://sofiasphotos.blogg.se/
Postat av: Lexie

ikväll är det tv och dator som gäller :)

hoppas du blir frisk till helgen :)

2010-03-25 @ 19:57:58
URL: http://alexandrasbilder.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0