Filmerna vi såg igår.

Hej och godmorgon här kommer filmerna som vi såg igår!

Min stora feta grekisa semester



Handling:
Georgia blir av med sitt lärarjobb och får istället börja arbeta som bussguide för odrägliga turister, ett jobb som hon verkligen hatar. Hon är själv mest intresserad av antikens Grekland och Akropolis medan turisterna bara vill shoppa och dricka öl. Hon är alltid seriös, irriterad och tar sig aldrig tid för något roligt. Hela filmen är en jakt för att hon ska hitta sin "kefi" - passionen och glädjen i livet.

Mitt betyg: Jag trodde filmen hade mer att erbjuda en vad den hade. Men visst skratta vi alllihopa flera gånger, men samtidigt kände vi alla att något saknades av den. Men jag har velat se den ett tag och nu fick jag se den och jag ångrar det inte för den va ändå okej. Men den får 2,5/5 av mig :)


Dance flick



Handling: Huvudpersonen Megan har alltid dansat och vill komma in på den fina dansskolan Juilliard men när hennes mamma dör i en tragisk bilolycka, förorsakad av bland annat Lindsay Lohan och Halle Berry, ger hon upp sin dröm. Det vill säga tills hon möter kärleken och streetdansaren Thomas som får henne att börja dansa igen. Tillsammans ska de vinna en danstävling så att Thomas kan betala de 5000 dollar som han är skyldig gangsterbossen Sugar Bear.

Mitt betyg: Filmen var en paraodi på en massa olika dansfilmer. Visst kan paraodier va roliga men den här hade gått lite väl över gränsen. Filmen hade ingen störe handling och det kändes som att den bara hoppade runt. Den här filmen får 1,5/ av 5 av mig! Alltså inte värd att se.

Kommentarer
Postat av: E M A

ja visst är dom snygga:o

2010-03-31 @ 13:41:16
URL: http://whatabeautifulworld.blogg.se/
Postat av: Lexie

det verkar som två bra filmer :D

2010-03-31 @ 14:06:11
URL: http://alexandrasbilder.blogg.se/
Postat av: alexandra - VADFANSKAJAGHETA.SE

sv: ja precis:( är så sjukt ledsen:(

2010-03-31 @ 16:02:55
URL: http://vadfanskajagheta.se
Postat av: Isabelle

I 5 månader :)

Det går inte att kommentera ditt nyaste inlägg "/

2010-03-31 @ 16:11:16
URL: http://issafashion.blogg.se/
Postat av: Linda

Sv; det låter bra :')

2010-03-31 @ 17:45:54
URL: http://lindaemanuelsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0