14 dagar i Irland

Och so har annu en helg gatt till sitt slut och tva veckor har gatt, alltso tva veckor kvar!

I fredags blev det utgang barjade bra sjong och sa de spelade live musik der, jatte bra latar nya och so. Men helt plotsligt ar det nagon som tar steffs planbok! Allt gor jatte fort, fast hon kande ner det hande men va fullt med folk so, vi har en chansning pa vilk skuma typer det kanske va men :S Men tva killar hjalpte oss att leta och polisanmala sen bjod de pa dricka, javligt snellla, so vi forsatte kvallen med att vara med dem! Pa vagen till nattbussen sjong jag hakuna mantata pa svenska det vart inspelat far det tyckte att det latt sa bra, haha far la se om det hamnar pa youtoube som han sa :P Pa nattbussen hem barja tva killar prata med oss de fraga var vi kom ifran, sa vi larde dem lite svenska ord, sa prata jag och steff svenska me varandra och garva at dem, stackars killar. Men de garva massa at oss och med oss sa de hade kul, de skulle av vid samma stalle som oss ocksa, fick en kepa som avskeds present av en av killarna, haha stackarn ongrar sig nog idag men han vagra ju ta emot den nar jag ville ga tebax den ! Roligaste avslutet pa kvallen ialf!


Lordag tog det lungt sag tva filmer med frank och sue, gott med slapp dag!

Idag har vi pratat med familjen och lite slaktingar till dom sen nu i kall vart det bio med sonya, nicko och David, seven points tror jag den hette med will smith ialf, han ar ju best ! Filmen var en sann berattelse och helt okej :)

Imorgon ar det praktik sen ska vi till college, hoppas det blir kul :D

Kommentarer
Postat av: milla

Hej Kristin

Vill skicka en stor tackkram till dig för att Du hjälpte till så vi kunde överf av pengar till Steffi. Skönt att veta att ni har varandra! Ha det bra

Kram Milla

2009-01-26 @ 20:12:36
URL: http://millasblogg.bloggagratis.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0