Weeho

Och så är det söndag, ifredags vart det helt lyckat! Träffa dock inte Suad och Meli som inte kunde komma =/
Men vart en fika med Ronja, Emma och Jehona, sjukt värdt att träffas! Massa snack! Hoppas festen blir av som vi snacka om;) I lördags, vart det norrköping med Jenny,Joppe och Petra, kul, köpte skor och presenter till mamma!
På kvällen vart det att grilla jag somna redan vid 8 typ? Kul liv jag har inte.. Kunde ju fått roligare om jag inte va så trött men,men. Vart vaken sen halv 7 ungefär så nu sitter jag här inget att göra, ungarna är ute men jag orka inte följa med, haha.. Ska nog se film evan den allsmäktige fast känner på mig att den inte kommer va så bra?
Senare ska man på cirkus, fy fan vad kul! Och imorgon simhallen ska träna då med sen leka med Tuva i lilla barnbassängen, hahaxD. Fan kan inte de bli sommar nu`? Så jag slipper skolan, och få ett liv igen. Menar efter skolan så är man oftast så trött att man inte orkar umgås med massa folk sen har man plugg så måste göras ibland och om man har träning hinner man ju inte träffa någon i mellan heller så. Men snart är det sommarlov och jag måste plugga i veckan göra provet på fredag, det måste jag! Sen arbetet i samhällen och läsa svenskaboken, sen får man se om det kommer något mer ^^ Eftersom jag inte va där i fredags så får jag helt enkelt fråga vad jag missat om det nu är något, men det  är det säkert. Men får bli plugg i morgon då.

Kommentarer
Postat av: Sanna

Godmorgon
Ville bara önska dig en trevlig söndag :)

2008-05-25 @ 09:27:57
URL: http://sannawiberg.blogg.se
Postat av: S

Hej fin blogg du har!

2008-05-25 @ 09:28:31
URL: http://lifeofsuneeta.blogg.se
Postat av: Anonym

yeah I guess soo :P FREDAG BLIR DET FESSST !!!!!!! (L)(L)(L)

2008-05-25 @ 19:54:27
URL: http://saabinegustavsson.blogg.se
Postat av: Manda

Hej haft en bra dag?

2008-05-27 @ 16:01:12
URL: http://gossipgirl93.blogg.se
Postat av: Mandy

Haft en bra dag?

2008-05-28 @ 16:37:50
URL: http://gossipgirl93.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0