Härliga gamla barnprogram(Y)












Här är nog mina favoriter på barnprogram som jag såg när jag va en liten flicka.
Tyckte ni de här va bra eller har ni några andra favoriter?

Ni är så tråkiga med kommentarer så det här borde ni kunna svara på åtminstone

Ni är saknade!

På 1 år förlorade jag fyra personer..

Först Mormor: Hon som alltid hade tagit hand om mig när inte andra ville för att de va rädda att jag skulle må dåligt av min diabetes:S Hon som alltid var så givmild och omtänksam om alla. Hon som fick mig att skratta och känna mig älskad.  Jag var hos min syter när mamma ringde och berättade att hon hade dött jag såg på filmen, " smekmånaden" har aldrig kunnat sätt den efter det. Jag vet att jag sa flera gånger att det är inte alls sant, varför? Jag vill ha henne här och jag grät! När hon gick bort försvann trygghten, jag kände mig så ensam och övergiven.

Min Lärare: Dog bara fyra månader senare. Han som inte sket i mig trost att jag var otrevlig och lat, för att jag inte ville göra allt som var för svårt. I änggård hade jag alltid fått göra vad jag ville tyvär. Men nu va han sträng mot mig vilket jag inte uppskattade i början,men efter ett tag förstod att han ville mig väl. Han trodde på mig han gjorde så gott han kunde det hade aldrig hänt de sex år tidigare som jag gått i skolan.  Vi skulle springa ett lopp den dagen han dog, kommer ihåg att jag och Nazanin skrattade åt han för att han såg så rolig ut på uppvärmningen. Men ett tag senare så springer jag förbi och där ligger en man och jag tänker va fan är inte det där min lärare men jag får inte stanna kvar och när jag kommer i mål söker jag upp min mentor som försöker lugna ner mig och jag var i chock med resten av berzans elver som var där den kvällen. Så när han dog trodde jag att allt skulle bli som för. Men det visade sig att berzan hade ett sjukt bra lärarteam och jag kommer aldrig kunna tacka dem nog!


Farfar:
Han som alltid var rolig och fick mig att skratta. Han som alltid va tomte, jag avslöja han redan när jag var två då jag såg på skorna att han hade likadana som min farfar. Men jag ville ändå alltid att han skulle byta om så jag kunde få julklappar. Men han sa alltid" att han bara skulle hämta tidningen ju?" Jag brukade ofta somna i hans knä när vi kollade på kalle anka. Jag hade haft fotbollsträning och mamma sa att han var dålig så¨efter träningen sprang jag bort till sjukhuset och där satt jag och pappa och bråka medens han dog. Det gör mig så förbannad att om han nu hörde skulle få höra på oss när han somnade in... Men sen när han dog låtsades jag inte om något jag förträngde det och med han dog julen. För mig finns ingen jul längre.



Innebandy kompis:
Han som alltid uppmuntra mig och stötta mig, tog hand om mig när min tränare behandlade mig så illa, han var ingen bra tränare.. Kommer ihåg det sista han sa till mig. Han ville att jag skulle följa med och spela innebandy, jag hade spelat match så orkade inte. Brukade spela med han och massa annat folk bara på skoj på tisdagar. Jag lovade att komma nästa tisdag och han såg besviken ut men tänkte inte på det då. Dagen efter när jag sitter i matsalen så kommer två kompisar fram till mig och berättar nyheten, jag börjar gråta.. I matsalen pinsamt egentligen men då kunde jag inte hålla tillbaka mer, efter det trivdes jag inte i innebandyn och jag slutade för första gången och var inte tillbaka förens 8 månader senare.





Från Januari 03 till Maj 04 hade jag gått miste om de här underbara personerna, när Rebecca sedan försvann något år efter kändes det som att hon nästan var död som dem, för jag visste att det aldrig skulle bli som för och det blev det aldrig heller och nu har vi knappt någon kontakt vilket känns jobbigt och tråkigt...







R.I.P mormor, önskar jag kunde vara lika underbar som du!




Världens bästa tomte och farfar <3






En fin låt som jag sagt att jag nog vill ha om jag skulle försvinna så nu vet ni det :)


Marabou - "Sensation Yoghurt Raspberry"




Det finns en hel mängd med marabou choklader men jag har faktiskt inte testat så många, men mamma köpte den nya här om dagen så jag va tvungen att smaka. Den smaka på något sätt friskt och mildt, den va god men när man tog en tugga till kände man hur söt den var alltså för söt, så den får både plus och minus. Men på ett sätt kanske det är bra att den är söt för då räcker det med att ta en bit och sen lägga undan resten till senare? Jag tycker ialf att ni ska testa den för den va god så den får 3/5!

Caroline Svensson flumkompis i alla lägen <3

Var ska man börja? Vi har gjort så mycket tillsammans och när jag kollar på bilderna hittar jag väldigt MÅNGA, svårt att bara välja ut några skulle behöva använda flera inlägg till att bara lägga ut bilder på oss men det blev "bara" ett par stycken ;) Men vi har spelat fotboll tilsammans, åkt på cuper, spelat innebandy där vi var lirarna och hade ett jävla spel tillsammans, vi har tältat på carros tomt en hel vecka, hoppat studsmatta, badat i poolen. Åkt och badat, haft filmkvällar, bjudit varandra på både köpe mat och hemlagad mat ( men jag ber inte om hjälp när jag lagar mat som hm den där carro! ) Sovit i stuga tillsammans, åkt till ullared, busat runt i lambohov tillsammans och med massa folk, sjungit, varit på stadskampen, blivit goda vänner både med idol marie och idol philip. Spelat spel, skrattat en himmla masser, haft turer på stan, hjälpt varandra och lyssnat, vi har funnits där för varandra. Jag ställde till och med upp för att trava med Carro och hennes häst, aaa jag är en bra VÄN! Jag brukar faktiskt tjock mig med henne och bjuda på det mumsiga ;) Vad har vi med gjort? Öh larvat oss, varit fnittriga små omogna vänner.. Aa det har vi ! Det finns så mycket vi har gjort och förut sågs vi väldigt ofta men inte nu tyvär.. Men det betyder inte att jag glömmer bort dig Carro, japp jag saknar dig och längtar efter att du ska ha tid med mig så va fan gör mig en tjänst för nu har jag gjort din kväll... Att vi ses snart! Så nu bara njuuuut av bilderna!


Vi har fjollat oss i camen nån gång under sommaren 04 ^^





Vi har varit ute och hittat på saker i lambohov i alla dessa tider, men bilden är från Juni 05.




Alltid när vi umgås skrattar vi massa och även här september 06.




Jag har sminkat Carro flera gånger och här är hon snygg nån gång under 06.



Vi åkte till Ullared och hade kul oktober 06.



Vi har haft massa myskvällar med prat,skratt,sång, film och haft mumsiga saker att äta här är vi på väg till affären Januari 07.





Vi har hjälpt varandra med saker och här hjälpte vi att göra iordning lokalen som min mamma skulle firas i när hon fyllde 50 Januari 07.








Vi har druckit upp Jucie hemma oss Carro ett antal gånger ^^



På sommrarna har vi hoppat på Carros studsmatta och badat i poolen, från 07.




Ibland kan det hända att vi "klär ut oss"  bilden är från Februari 08





När vi fyllt år kan vi fira varndra och här har vi nyss ätit kebab som Carro bjöd mig på då jag hade fyllt 17. Juli 07.




Men som alltid ska vi vara väldigt konstiga, våren 08.

.


Lite kärlek är aldrig fel, sommaren 07.





Carro har också förmågan att se ut som en vampyr ibland :0





Att bli kompisar med vakten och ljudkillen så man får gå förbi alla i kön så man hör allas suckar är jag bra på att fixa, en jävla tur för Carro att jag är hennes vän så att vi får bli VIP och att Carro får se Marie fälla en tår pågrund av att jag är så charmig, moha det va en dag det ska ni veta den 21 december 07.





Sista bilden jag har på oss  tillsammans då vi prova kläder vi tyckte var fula eller såg konstiga ut :D Mars 09.





Tacotant!

Idag när jag var på vårdcentralen så såg jag en tant eller dam kanske jag borde skriva? Men ialf när jag va med Carro på vårdcentralen någon sommar, tror det va 05? Så skulle hon kolla sin astma och den där damen började fråga massa saker sen frågade hon vad vi gillade att äta? Då båda sa taco såklart! Hon sa att hon aldrig hade ätit det och jag och Carro fick chocken, HALLÅ DU HAR MISSAT GOD MAT! Vi sa inte så men tänkte (A)

Så hon började fråga vad vi hade i då vi berättade vilka grönskar vi gillade men även de grönskaker vi visste att andra hade. Sen frågade hon vad man hade mer och då kom vi till bröden och chipsen så fråga hon om man var tvungen att baka brödet och jag och Carro flina nästan lite;)..

Sen hade hon en fråga till, det vi tyckte va roligast av allt  och det var när hon frågade om hur man skulle göra köffärsen. Jag svarade bara då att man steker den tills den fått färg sen köper man med en påse som innehåller kryddor det är de som ger smaken och så häller man i den blandat med lite vatten, då fråga hon om man inte skulle krydda på egen hand också vi svara att man kunde det men att det inte blev lika gott enligt oss ialf.
Men hon tjattade om de där kryddorna flera gånger för hon kunde inte fatta att man knappt behövde göra något själv att man inte äns behövde krydda själv.


För oss i dagens läge är det ju helt uppenbart att man inte behöver det till taco, men för henne va det en chock, alltså vad då VÄRLDEN HAR FÖRÄNDRATS LÄSKIGT MYCKET. Jag vill inte bli gammal och sitta och undra varför man inte steker köttfärs längre för då är det väl att bara köpa maten varm och färdig direkt eller vad kommer hända? Det får vi se ;)

Minns ni de gamla dokussåporna?




















Rederiet och tre krornor va nog det som jag kollade mest på och som jag minns mest ifrån, kommer ihåg att jag gillade  Joker i rederiet och Daniel i skilda världar. Men minns knappt något från vita lögner faktiskt. Vet att jag ialf verkligen inte gillade han Sten i tre kronor. Aa det kanske är bara jag som minns dessa program, eller? Kommentera gärna och skriv vilka era favoriter var, kanske var några andra än dom här? :)

Simpel life

Bästisen flyttar snart, en annan nära vän har råkat riktigt illa ut inget som jag ska skriva här om. Mamma kan knappt gå för att hon har så ont i kroppen och då kan hon inte träna och när hon inte får träna mår hon extra dåligt, det är synd om henne. Jonas har förlorat jobbat, jag är urtrött på skolan som skiter i mig och matten som jag inte fattar något av! Jag är ledsen över att mina nära och kära lider så fruktansvärt mycket. Livet är ingen höjdare och särskilt inte nu, men jag är väl bara negativ kanske många tycker nu så va fan jag använder mina sista rader till något bra!

Min Jonas är alltid bra han stöttar mig så himla mycket, helt sjuk att en människa kan göra så mycket för en! Om jag inte är med han så kan det komma ett super gulligt sms som jag nästan börjar gråta av. Jag börjar inte gråta för att jag blir ledasen utan rörd av det han säger, idag fick jag ett sms där det stod så här som jag vart glad av:


"Nu e jag hemma älskling. Tänkte på en sak när jag plocka upp ljuset från påsen. Du måste vara den finaste och gulligaste flicka som finns:). Du gör mig så glad och du är alltid så snäll mot mig och jag vill bara att du ska veta att jag älskar dig enormt mycket gumman <3


Vad då får ni inte tårar i ögonen nu ? :0 haha ja jag är lite känslig men om ni undrar vad han snackar om med de där ljuset? Så fick han ett ljus av mig som jag hitta på lagerhouse när jag kolla in där en snabbis så det står "You light up my day" Men nu blir det tv och sängen god natt sötnosar :)

Hitta på något i Linköping?

När jag satt på jobbet i veckan så kollade jag i en Linköpings tidning och hittade en adress om vad man kan göra här i Linköping, jag gick in och kollade på den och hitta en del bra saker, t.ex som sevärdigheter i stort sätt alla visste jag redan att de fanns och många av dem är muser som ligger i Valla där man gått och kollat med skolan, men sen fanns det ju även evenemang som kan vara kul att kolla till. Fanns ju olika utställningar, föreläsningar, musik och dans och självklart så stod is hockyn med! Kanske finns det något du gillar! =)  Sen hitta jag det som de allra flesta kanske vill gå på nu.. Olika julmarknader, jul uppträdanden, julbord, vinteraktiviteter och såklart vinterljus. Jag har ju sätt att de har massa lysen de senaste året men jag har aldrig gått själva promenaden, finns även karta som man kan skriva ut eller hämt ut på t.ex pressbyrån så i år ska jag gå. Marknaden som brukar vara gamla linköping gick jag på när jag va mindre va där sist med Tuvan för 2 år sen tror jag? Men Jonas har ju aldrig vart där så den 29 november ska vi nog dit. Sen den 1-2  december hade de gammal dags jul där och det viste jag inte fanns men lätt mysigt men tyvär är det ju på veckodagar men kanske kan kolla läget ändå ^^ Här är sidan ialf så ni själva kan gå in och kolla :)

RSS 2.0