Jessy - Dancing in the dark

Älskar den här låten även fast att den är gammal. Så sjukt bra!

/>

Var beredd på allt, och framför allt. Ta det kallt.

I tisdags jobbade jag 9-13. Sen tog jag en promenad till polisen. Är väl nästan en 4 km dit ialf så var skönt att få röra på sig. Fixade Id kort och var en himla strul med anmälningar och väntetid men snart har jag väl ett nytt skit fult idkort. Bilden vart så fruktansvärt ful..Vart ialf bowling på kvällen med ett gäng tjejor och jag vann;)

I onsdags jobbade jag 9-15 sen träffade jag Beccy på stan. Blev shopping, käk och massa prat. Saknat henne!
Idag jobbade jag 8-16.30 Skulle träffat Maria med. Men hon fick hoppa in på jobb så vi får ta det nån annan dag:) Fixade istället med lite saker.

Sjukt nog så ringde Vittra förskola mig i måndags och fråga om jag ville jobba.  Imorse ringde en annan förskola och fråga om jag ville jobba idag och imorgon. Sen när jag slutat för dagen idag så ringde en annan förskola och fråga om jag ville jobba imorgon. Sjukt kul att folk vill ha mig som vikarie, men fick tyvär säga nej till alla=/ Hoppas de ringer igen bara!


Random bild från sthlm, tagen för flera år sen..

Mosters älskling♥







Jag är så stolt över att vara moster till den här fina killen. Helt sjukt vad han är söt!

Sån är jag.



Mina frukostar brukar ta högst 10 min att äta upp och göra ordning. Om jag ska iväg så brukar jag knappt sitta still att äta. Är bara på helgerna de kan ta längre tid.

Jag är nog lite av en tidsoptimist. Om jag har lång tid på mig hinner jag inte med någonting. Utan fastnar vid datorn och glömmer bort tiden så jag missar bussen.

När jag var liten brukade jag och en kompis gå och fråga om pantbrukar för att samla in pengar till röda korset. Jag har stått med bössa tre gånger. Haft fadderbarn sen jag var 9. Brukar skänka pengar lite då och då och haft en innebandyturnering för att samla ihop pengar till Afrikas Horn. Brukar även skänka kläder och leksaker till myrorna. Vill alltid hjälpa folk.

Jag har varit en duktig simmare och löpare. Slog alltid de äldre barnen och killarna när vi sprang. Men när jag slutade med tråkiga orienteringen tappade jag all kondition.

Jag har jätte svårt för komplimanger. Vet aldrig hur jag ska säga eller göra. Tycker bara att det är konstigt att folk säger något snällt och bra om mig.

När jag var liten ville jag ha en delfin i badkaret men mamma sa nej =(

Jag ska besöka Thailand, flyga luftballong, bada med delfiner och träffa henke larssom som jag redan gjort innan jag dör!

Det finns bara två personer i mitt liv som egentligen vet något om mig. Om vad jag gått igenom och varit med om. Det är Matilda och Jonas.

Jag började inte använda naggelack och ringar fören våren 2010 och nu har jag flertal av båda och älskar det!

Innan jag började gymnasiet hatade jag kläningar och kjolar. Va så fult tyckte jag. Nu har jag nästan bara kläningar på sommaren.

När jag var liten ville jag vara kille och tyckte att tjejor var skit töntiga.


Girl just have fun


Vi trodde att vi fattade.Vi blundade och skrattade.

I fredags somnade jag redan vid 22 tiden och efter att ha sovit i 12 timmar så vaknade jag ändå upp och var genom förkyld. Mådde så dåligt! Det värsta av allt var att vi skulle flugit luftballong och det har ju redan blivit inställt tre gånger för dåligt väder. Men nu va det ju skit fint väder i lördags. Men jag var så snorig, hade ont i huvudet och halsen och var bara död så fick ställa in det :/ Så låg i sänge hela dagen och kollade på film/tv med Jonas.
I söndags mådde jag bättre men vart ändå bara att vila och kolla på film typ.

Idag har jag jobbat 08:45-12:45. Skulle träffat Carro men hon blev sjuk stackarn och jag är ju fortfarande snorig och haft huvudvärk hela dagen så träna kunde jag heller inte göra:(. Så istället har jag fixat lite, kollat på tv, suttit vid datorn och läst. Bara försökt vila bort huvudvärken och förkyldningen. Mår bättre för tillfället så hoppas att det fortsätter så och inte vänder till att jag får feber och ont i halsen igen om någon dag. Så har det ju vart nu de senaste
två- tre veckorna att det gått fram och tillbaka hela tiden. Längtar efter att få träna!


4 år gammal bild på mig och carro. Har så mycket bilder på oss. Eller på henne ialf så kan lika gärna lägga ut dem här ibland ju :)

Shoppat men inte på rea!

Min föra plånbok var mer praktisk men måste ju ha en ny och den här fungerar bra och är snygg. 100 kr från gina tricot.


Också från gina. 199 kr.


Samma affär. Samma pris.


ur&pen 79 kr


Vet inte vad som hände med mig i onsdags när jag var på stan med Ella. Brydde mig inte alls om vad saker kostade utan provade och köpte ändå. Är ju rea freak annars och undviker att köpa något om jag inte måste ha eller ska köpa något i present. Men får hoppas att jag håller kvar vid rea köpen för då kan jag ju köpa mycket mer! Inte för att de här sakerna var så värst dyra men ändå :)

Utsikten från Eiffeltornet.










Blind dating.





Min åsikt: Filmen var rolig men inte bara rolig. Den var härlig och fin men också liten sorgsen. Det var en bra film som jag gillade och skulle kunna se igen. Den får 4/5 av mig

The way that you walkin', the way that you talkin. You're the one I wanna spend this night with.

De senaste dagarna har jag haft lite otur tycker jag. Hade feber i tisdag när jag kom hem från jobbet och ändå ondare i halsen så blev ingen träning då. I onsdags hade jag också feber men var barnvakt åt Alexander och han är ju så snäll så det var mest att prata lite med honom medens jag låg i soffan och tittade på tv. Orkade inte vara hemma sen heller så drog in till stan för att fixa ärenden på banken och arbetsförmedlingen sen blev det shopping och käk med Ella. Men var bara där i en tre timmar så jag kunde vila mer på kvällen sen.

Igår var det ingen bra dag alls. Vaknade 07:30 på morgonen och var helt borta. Hade lågt blodsocker och grejen var att jag skulle ju börja jobba då. Så fick ringa jobbet i panik men det var lungt allt så jag kom dit vid 9. Hade ju kunnat vara där tidigare om inte bussen tog så lång tid och det spö regnade ute så jag inte kunde gå från stan till jobbet utan fick vänta på bussen i 20 min..Sen hade vittras förskola ringt mig om jobb i nästa vecka men hade inte mobilen på mig. Så när jag ringde upp dem senare sen så sa de att de precis hade fått tag i en anna vikarie efter de ringt mig. Så missa jobb tråkigt nog. Men gör inget nu idag, för fått jobb på barnens hus istället:)

Idag har jag med jobbat 10:30-17. Gick bra och och var kul. Är ännu mer snorrig nu och har lite feber så hoppas att sjukdoms oturen släpper nu. Jonas är här nu också så vi ska titta på idol.


Bild på söta Alexander som togs i söndags.

En lista bara för att.

Beroende av: Pengar, mat, el, kärlek.. Ja men listan kan bli lång;)

Vad får du oftast komplimanger för?:Brösten, håret och leendet.

Hur imponerar man på dig?:Le och var glad! Älskar när folk ler!

Brukar du skratta för dig själv?: Att jag gör!

Äger du några converse: Ja eller inga äkta..

Sprit, cider, vin eller öl: Cider faktiskt!

Brukar du bli för full: Jämt och ständigt. Nae men nån gång i månaden.

Hur svarar du i mobilen:Hallåå!

Vem ringde du senast?: Jobbet faktiskt.

Vad sa den du senast pratade med i telefonen: God natt sov gott. Älskar dig. Det va inte jobbet som sa så tyvär alltså;)

När mår du bra:När jag är med folk jag tycker om eller gör något jag trivs med.

Är du blyg?:Hell noo!

Har du spytt offentligt:Att jag har ;)
Vilken kändis tycker du är en bra förebild?: Henrik Larsson såklart!♥

Vad längtar du till?:Tills jag kan flytta hemifrån!!!

En speciell dag du minns:När jag fick träffa min Henke, ååh jösses!

Vem ringer du när du är arg/ledsen:Oftast ingen. Experten på att hålla det mesta hemligt.
Är det okej att gråta: Absolut, gråt ut det behöver vi alla!
Är du flygrädd:Aldrig varit.
Vad dricker du helst när du är törstig: Vatten!
Är du morgon- eller kvällsmänniska:Kväll, älskar kvällen!

Eiffeltornet.








Arbete just nu.

Eftersom många undrar hur det ligger till i mitt arbetsliv nu så ska jag berätta.

Igår ringde Vittra till mig. Hade ringt dem i föra veckan och frågat om jobb där. De har från förskola till högstadie där. Så igår fick jag jobba 9-16. Skulle bara jobbat till 12 först men sen fick jag vara kvar längre :). Va på förskolan och fick ta hand om både de små och stora barnen. Eftersom det är en sån pass stor skola och förskola så finns chansen att jag kommer få jobba där ibland.

Sen jobbade jag på montessori förskolan barnens hus fyra dagar föra veckan och ska jobba imorgon och på fredag med. Har fått jobba på deras småbarns avdelning och chefen har sagt att de kommer ringa mig när någon är sjuk så där kommer jag nog få jobba nån gång i veckan ialf eftersom en är sjukskriven och en pluggar 50 procent och både de jobbar på småbarns avdelningen.

Så jag har beslutat mig för att vänta lite och se hur mycket jobb jag får där och på vittra, om det bara blir någon gång i veckan så kommer jag fortsätta att ringa runt och självklart slutar jag aldrig att söka jobb på arbetsförmedlingen och på andra ställen.


Faster älskar er ♥














Tuva och Leo när det var små. Eller de är väl små nu med. Men inte lika. Tuva har ju fakiskt börjat förskoleklass och fyller 6 i vinter och Leo fyllde 4 i sommras. Tiden går så fort. Jag var bara 15 år när jag blev faster till Tuva och nu känner jag mig gammal. Haha!

Ny design och helgen som varit.

I lördags vart det vårdcentralen. Orkade inte med smärtan i örat. Hade ingen öroninflammation men det var någon slags förkyldnings inflamation så fick tabletter. Jonas kom till mig med och vi sov bort eftermiddagen sjuka som vi var. Men på kvällen blev det att titta på fångarna på fortet med mamma och en se film med Jonas.

I Söndags var vi i oxelösund. Skulle sätt min bror hoppat fallskärm men det blev inställt. Så det blev något slags kalas för han i ett lång efterskott.

Idag har jag sökt jobb, fixat med lite saker, varit på bibblan för att lämna tillbaka, låna om och låna en ny bok. Läste en bok som hette Kirre på gymnasiet och nu tänkte jag läsa fortsättningen på den. Har mest slappat idag, känner mig kanske inte helt hundra än och halsen har gjort lite ont med, men inget farlig. Vill ju börja träna så om jag inte mår sämre imorgon borde jag väl kunna ta en powervalk???

Sen har jag äntligen "fixat" ny design. Sist jag skulle göra det försvann min gamla, den nya funkade inte och så blev den en vanlig och skit ful än. Gillar inte den här riktigt heller så jätte mycket, men den funkar. Lyckats ändra textfärg men stil och storlek vägrar att ändra på sig. Fattar inte???


Bild från 08 på Leo och Tuva.

Jag älskar dig mest av allt på denna jord ♥




Min bästa vän, min livvakt och mitt ljus i alla hemligheter. Min hund betyder allt för mig och är den ända lyckan som finns i det här hemmet. Finaste hunden i världen är hon!

Place de la concorde.







Mary Kay produkter.



Fick en kajal penna och en hudvårds mask för händerna föra söndagen när jag var hos Steffi för att träffa en som jobbade för Mary kay. Inte testat dem än men fungerar säkert bra. Tror dock att det är lite för dyrt för att jag kanske skulle köpa en massa proukter från dem.

Glass i Polen



Så himla anorlunda glass. Var hur mycket folk som helst som gick och åt såna här glassar. Fanns med choklad och päron smak vad jag såg med. Den smakade lite som mjukglass men ändå inte. Var väligt annorlunda smak. Riktigt god. Ångrar att jag inte provade den i andra smaker med! Stor och häftig är den ialf!

I'm a creep. I'm a weirdo


Jonas säger att jag ser full ut på bilden. Men full var jag inte. Brukar bara kunna se lite speciell ut.

I tisdags jobbade jag 8-16, träffade lite vänner och tittade på idol med Maria. Linköping var rätt värdelösa förutom nån brud och jag kände bara igen två typ. Vad då att min hemstad är en musikstad???. Jag måste ha missat något...

I onsdags jobbade jag 8-16 och tränade. Igår jobbade jag samma tid igen. Skulle lämnat böcker på bibblan som redan skulle blivit lämnade men det var stängt, blev lite sur men fick ju mig en extra promenad. Skulle tränat på kvällen med. Men jag somnade liksom redan vid 19. Utmattad tjej.

Idag har jag jobbat 8-13. Skulle jobbat till 16. Men vart hemskickad från jobbet för har så ont i magen och örat. Kände av örat när jag vakna men sen har det bara blivit väre under dagen och nu känner jag mig helt slut i hela kroppen. Min lilltå är till och med trött. Svårt att somna eftersom jag alltid ligger på höger sida men där gör ju mitt öra galet ont och vårdcentralen svarar inte..Poblem liksom...

Love bridge.


Paris i bilder.










I tried to hold on but it hurts too much.I tried to forgive but it's not enough

I helgen har jag vart hos min Jonas. Sen i söndags var jag hos Steff där en tjej pratade om och visade produkter från Mary Kay. Fick prova hud och smink produkter och fick tips om vad som passade just min hud. Det var trevligt :).

Idag har jag fixat med lite saker och ringt runt och sökt jobb. Imorgon ska jag jobba på barnes hus i Tannefors. Kul att jag fick jobb så fort där. Lätt också som att jag skulle kunna få jobba en del där. Så håll tummarna för mig! Har även suttit och kolla på en del avsnitt från True talent. Hade tänkt träna men mår inte så bra just nu. Aj i halsen... Så får knappra halstabletter helt enkelt. Tänkte dränka mig i te nu och krypa ner under täcket. Pigg och glad ska jag ju vara imorgon :)


Jag och Steff oktober 07.

Min låtsas fru.






Handling: En romantisk komedi om en man som tar hjälp av en singelkvinna och hennes barn för att försöka vinna kärleken från sin drömkvinna.

Min åsikt: Adam Sandler och Jennifer Aniston är ju såna duktiga skådespelare och passar så bra ihop i den här filmen. Filmen är väldigt rolig och härlig. Den vart aldrig tråkig eller seg. Jag gillade den absolut och kan se om den. Den får 4,5/5 av mig.

Fransk mat.

Sånt här sålde de nästan överallt. Det är korv med ost på. Seriöst så var det sjukt gott! Jag och mamma delade på en sån och det var mättande!




Det här var någon fransk tacos. Den var god och väldigt speciell, även om den tacosen jag brukar äta är godare!


Rå biff. Den var helt kall men god faktiskt. Dock så kändes det konstigt att äta det så mådde nästan illa. Är inget jag skulle äta igen, för konstig känsla att äta det!


Le Louvre och Jardins du palais-royal

















Bilderna gör inte det här stället rättvist. För det är sjukt stort och vackert i verkligheten!

Hemma från oturs resan.

Jag är hemma från Paris nu. Vad ska jag skriva om resan. Herregud liksom vilkem otur vi haft.. Hotelle vi bodde på låg brevid en bar där det var liv ända till en 5 på morgonen. Gick knappt att sova. Gatan brevid hade en gayklubb, strippklubb och sexshopp. Tryckt område liksom:P..

Vi åkte sån där hop on hop off buss och den va rätt dålig.. Eller grejen var att det tog världens tid att ta sig någon stanns och sen när man väl gått av någon stanns och sen skulle hoppa på igen så kunde man få vänta ett bra tag innan den kom eller vänta på att den bara skulle åka iväg till nästa ställe..Slösade mycket tid på att bara vänta och hitta till stället bussen skulle gå ifrån.

Paris var så rörigt tycker jag. Allt tog så lång tid och dyrt vart det med. Dessutom "lurade" hotelpersonalen oss. De sa att vi skulle vara vid flygbussen 05:45 imorse och ta tunnelbanan dit. Så var vid tunnelbanan vid 04:45...Grejen var att tunnelbannan öppnade inte fören 05:30 och väl vid flygbusarna stod det att vi inte behövde ta bussen fören 06:20.. Lite irrerande så där tidigt på morgonen att behöva vänta. Men var hemma vid en 15 idag i Linköping..

Dessutom snodde någon min plånbok!!! Idkort, bankort, pengar, och sjukkort... Jätte kuuuul. Har spärrat kortet och anmält men verkar inte som att jag får något tillbaka. Jag som inte har pengar nu när jag är arbestlös.. Jo men visst allt gick så bra i Paris..

Nej men har hunnit med att besöka bra plaster med. Bara det att jag är sur nu över sömnbristen och pengarna! Men bilder kommer!


Fint och bra!


Det här har jag slängt pengar på.

Ring och en liten plånbok från ur&pen 75 kr för båda. Köptes för typ tre veckor sen.

Örhängen från ur&pen 100 kr tsm för alla som köptes i fredags.


Necessär 69 kr från Åhlens som jag tänkte ha mina insulin grejor i.


Tröja från cubus 45 kr. Perfekt nu när det börjar bli kyligt!

En till mys tröja från cubus för 50 kr.


Skor från skopunkten fick båda skorna för 499 kr. Dock ser gör bilderna inte skorna rättvisa!


Skorna har jag redan skitat ner när jag använde dem i fredags men jag är helt kär i dem!

Foundation som är sämst! Ångrar så att jag köpte den. Blir ingen skillnad i mitt ansikte och 140 kr för den..
Tog hur mycket som helst men vart inget bra alls.. Men pudret var bra och kostade bara 90 kr! Köptes på H.M


Jag borde fota mina saker bättre för de ser alltid så mycket fulare ut på bild!

Drar till Paris!

Om vi inte missat flyget, kraschat med flyget, åkt i diket med bussen eller ja råkat ut för något annat så ska vi befinna oss i Paris nu. Jag och Mamma. Det här inlägget är tidsinställt och skrevs igår kväll. Flygbussen gick redan vid fyra imorse och planet 06:40. Så frame tidigt i Paris. Vi ska titta runt massor, shoppa och hinna med så mycket som möjligt helt enkelt. Blir tre hel dagar där. Åker hem nån gång vid 9 tiden på torsdag morgon. Så skriver väl lite då på kvällen om allt vi gjort! Kan looova att jag är nervös för att komma hem med packningen. Har bara en väska tsm med mamma på 15 kg och den väger redan 11.. Men ändå dyrt där men nåt billigt och fint hittar man ju säkert att ta med sig hem!


Mamma och jag i Turkiet 05.

När man skrattar åt allt om hänt.

Fredagen blev en bra kväll! Jag och Maria började med att ta fel buss och yrade omkring lite innan vi hitta hem till Ella. Jag har inget lokalsinne jag vet! Ella fråga om vi redan var fulla när hon ringde, men det tror folk ofta om mig så;)Väl hemma hos Ella fixa vi oss lite, snacka och drack. Allt blev lite sent liksom men kul ändå! In till stan sen för att träffa kompisar och så. Vart en gratis utgång då jag vart bjuden av min gamla klasskompis som är bartender och sen av en annan gammal killkompis :) Va inne på Plaza, Harrys och Sliver. Massa jobbiga killar! Va väl ett par som man knuffade bort och gick ifrån. En kille kalla mig slyna för att jag sa att jag hade en bättre kväll utan han. Aj känsligt att bli dissad;) En annan försökte prata engelska med mig och jag bara skrattade och pratade på svenska innan han typ försökte pussa mig..:/. Han förstod tydligen inte orden no ,I have a boyfriend och good bye. Lustigt att de välljer bort att lyssna på visa ord;) Var inte hemma fören halv sex på morgonen. Jag och Maria fastnade liksom på stan med någon trevlig grabb! Men som sagt en bra kväll med fina människor,dans, garv, seriöst snack och oseriöst hängande!

Resten av helgen har spenderats med min grabb! Aa men nu ska jag packa då.. Jag ska liksom upp vid 3 i natt;)

Fina Ella.


Ella och Maria.


Jag.


Nina och hennes klasskompis



Nina och jag.


Den här bilden på mig är den sista som togs och jag kommer inte ihåg varför den togs, vart och när? Alla andra bilder kommer jag ihåg allt om. Jag borde tagit bilder på de andra med efter den här bilden för jag är inte sån som bara ta kort på mig! Sen inte passar på att ta kort på andra med.. Men jag hade knappt ätit något under dagen och innan jag stack iväg fick jag ta en imprem för hade visst 38 graders feber. Så kan finnas en anledning till att jag var lite snurig;)

Big mommas like father like son





Handling:Martin Lawrence är tillbaka i stor form som FBI-agenten med den ultimata förklädnaden: Big Momma. Som förstärkning plockar han denna gång in sin brorson.

Min åsikt: Fick höra att filmen inte skulle vara så bra så hade inga höga förväntingar på den. Men jag, Tess och Jonas som såg på den gillade den ialf. Vi skrattade en hel del så ja den var rolig, kanske räcker med att se den en gång men ändå sevärd. 3/5 får den av mig.

Min kärlek till er.♥

När jag inte hittar rätt ord så skrattar jag lite lätt och ler.
När jag inte finner ord för att trösta dig så ger jag dig en kram och håller om dig hårt.
När du minst annar det så får ett sms av mig där jag visar att jag älskar dig.
När du är som gladast så blir hjärtat varmt inom mig och jag gör allt för att hålla kvar dig där.
När motgångarna kommer så peppar jag dig och låter dig inte ge upp.
När du behöver och vill så sitter jag och lyssnar på dina ord.
När jag inte kan ge mer råd så hoppas jag av hela min kropp och själ att allt ska lösas för dig och att allt ska bli bättre.

För det är allt det här och lite till som jag vill göra för mina vänner. Allt för er.





Saknar er. Saknar oss.

Ikväll är det jag som röjer!

Hej, hej hallååå!

Vet ni vad? Jag orkade träna till slut igår typ vid en klockan 22 på kvällen. Men cyklade gjorde jag ialf och lite intervall träning på det! Idag har jag också orkat tränat! Var på möte på förmiddagen och var på stan och slösade pengar.. Men vill vara fin inför ikväll med nya skor;) Ingen ny festkläning blev det. Men kostar ju oftast 300 kr och sen använder man det bara nån gång per år. Ialf om man bara festar nån gång ibland. Va nästan en sex veckor sen jag var ute nu så party sugen är jag! Nu ska jag möta Maria vid bussen och sen hem till Ella där det blir förfest och sen utgång!



Dricka som man drack i Polen.

Läkarbesöket.

Fick träffa en diabetesläkare idag. Han fattade inte varför mitt blodsocker låg så högt. Han tyckte att jag tog ovanligt mycket insulin. Men nu måste jag ju höja det ännu mer...Han fattade inte heller varför jag INTE kunde gå ner i vikt.. Har ju fan gått upp 4 kilo nu om inte mer på knappt två månader....
Så mycket ska inte ens diabetes påverka. Men jag är ju en väldig speciell diabetes sjuk unge. Tack för det!

För alla är jag bara ett stort mysterium. Kommer väl bara fortsätta att gå upp i vikt om jag får höja insulinet hela tiden. För insulinet sätter sig på mig på ett speciellt sätt som typ bara 5 procent har problem med. Kul..Men de har de alltid gjort så jag har aldrig varit pinsmal på grund av det. Men har vart så himla mycket smalare och bara haft lite mage, så ka ändå kunna gå ner i vikt liksom. Svårt att förklara det där...Men ska på återbesök om tre månader och sen idag gjorde han extra undersökningar på mig och jag ska få ta extra prover nån dag med. Hade fortfarande hjärnbrist tydligen så ska börja tabletter för det igen då..Men ner i vikt ska jag bara och mina blodsocker värden ska ockå ner. Jag vägrar må så här och se ut så här så det så!!!


Jag vill ha det som du. Fast jag vet att du tänker likadant ibland och vill ha det som jag.

I tisdags hängde jag med Carro innan hon drog och sen på eftermiddagen kom Natta hit. Blev en massa prat och tacomys som vanligt! Jag hade lite feber med så blev en lugn kväll.

Igår tränade jag och stod och sålde grejor på backluckeloppis. Självklart så var det skit fint väder ända fram till kvällen då det började regna. Stod bara där lite mer en än timma innan det bara vräkte ner som tusan och alla stack där ifrån. Spöregnade typ en timma och när det klarnat till stannade jag kvar en 30 min till innan jag packade ihop. Alla försäljare hade nästan dragit och de som var kvar packade också ihop. Var ju ändå bara nån timma kvar innan allt skulle stängas. Men fick ihop en 200- 300 ialf :)

Idag har jag vart på stan och gjorde lite ärenden och så har jag vart på läkarbesök. Berättar mer om läkarebesöket sen. Orkar inte nu... Skulle tränat nu på gymet med tänkte jag men är lite hängig så tänkte vila och se om jag orkar träna hemma senare ikväll.


Min fina Natta♥

Cool säl.


RSS 2.0