Jag visar runt i lägenheten som jag och Carro bodde i när vi var Portugal.


Inflyttningsfesten hos Fanny.

Inflyttningsfesten blev lite stressig om man säger så. Jag blev hämtad på stastion runt 15:30, sen åkte vi och hämtade upp folk, handlade mat och alkohol. Vi kom hem runt 17:30 och när jag gick in i duschen så började de första att komma, det var ju liksom sagt att folk skulle börja komma vid 18. Så satt och sminkade mig när de första kom, typiskt Fanny planering att inte ha koll på tiden;) Mat fick jag inte fören 21:30 och för min diaberes är det STOR katastrof, så jag mådde ju dåligt sen såklart. Gick och la mig typ vid tolv för att jag mådde så dåligt. Lite tråkigt att missa halva festen, men hade haft kul innan jag mådde dåligt och vart ju väckt några gånger så somnade tillslut helt och hållet vid 5 på morgonen. Hade ju såklart önskat att folk lyssnat på mig så jag kunde fått mat tidigare men hann ju festa i en fem timmar ialf:)
















Angående häst bilderna, Fanny bor ju ute på landet där alla har hästar. Tjejen jag var med när bilderna togs har sin häst där och det är hennes häst som får "lukta" på vinet. Vi gick ju liksom inte till någon okänds häst och bjöd den på vin.! :)

The world I'd choose would all revolve around you.

I måndags vart det att jobba, fixa med lite saker och köra ett aerobics pass. I tisdags vart det att jobba, träffa Rebecca och cykla på motions cykeln en timme. I onsdags tog jag en powervalk med mamma på 7.5 km, tränade styrka för mage och rygg i 30 min och var tjejcoach på diva. I torsdags jobbade jag och så vart jag ju av med min plånbok när jag gick och shoppade i Mjölby. Tränade en timme på kvällen.

I fredags
vart det att ta tåget till Örebro där det blev inflyttnings fest hos min Fanny. I lördags vart det att slappa ute i solen och spela spel med Fanny, Sandra och Oskar. På kvällen blev det en tur till krogen. I söndags vart det att städa hemma hos Fanny och sen ta tåget hem.

Den här måndagen vart det att jobba till 16 då jag hade möte. Sen vart det att köra ett 60 min pass på motions cykeln. Igår träffade jag bagarn efter jobbet. Vi tog en fika, tog en promenix på 6km och hängde hemma hos honom, På kvällen körde jag en timmes träning för hela kroppen. Idag jobbade jag kvar på fritids till 15 sen har jag varit tjejcoach.


En drink jag drack på båtresan till Riga i sommras.

Femöre del 2.











Jag saknar dig!



Såna här dagar saknar jag dig extra mycket. Såna här dagar vill jag kunna gå hem till dig och få prata av mig. Få en kram och få höra allt fint du jämt hade att säga mig. Men jag får aldrig höra de där orden igen. Jag kommer aldrig träffa någon som du igen. Över sex år sen och jag slutar aldrig att sakna dig min vän. Hoppas du har en någon som du kan dela allt med där du är nu!♥

Min fina Alexander♥


My red bag.





200 kr från Bik book.

Ingen respekt för tjuvar!!!!

Jag är så himla arg och ledsen. Haft en skit eftermiddag! Det börjar med att Carro får förhinder så vi inte kan ses, vi som hade planerat en underbar kväll liksom :/ Så då bestämmer jag mig för att stanna kvar i Mjölby där jag jobbar för att titta i affärer, så hittar lite fina saker och går sen mot tåget. När jag ska betala på tåget hittar jag inte min plånbok, får panik men tänker att klantig som jag är så glömde jag den säkert vid kassan när jag hade betalat och lagt ner varorna jag hade köpt. Går tillbaka dit men den finns inte där, kollar igeom den vägen som jag gick till tåget men den är inte där heller och hade ju stängt väskan så nåt äckel har snott den! Alltså hur ofta ska det här hända mig? ALLA mina kort är borta. Hade nyss laddat på busskortet och plånboken var från Portugal, två presentkort borta och lite pengar. Säkert  2100 kr som jag blev av med om man ska räkna med att jag får fixa nytt idkort med, igen......VAD HAR VÄRLDEN EMOT MIG? Fick tjuvåka tåg och buss hem med för fick inte tag på min mamma och sen skulle självklart min mobil dö med. Åh älskar man livet såna här dagar eller?


Första ute kvällen i Portugal.

Jag och Carro var ute två kvällar och festade när vi var i Portugal. Första kvällen vi var ute hade vi bara tänkt gå ut och kolla läget och ta en drink. Vi hade inte gjort ordning oss eller förfestat eller så. Det började med att vi fick en gratis drink på ett ställe, sen gick vi vidare och då skulle vi få en shoot på ett annat ställe. Men de var så sega där så vi drog, haha;) Sen kom vi till våran favorit klubb. Vi fick två drinkar för 5 Euro och en shoot. Sen fortsatte de att ge oss massor shoot och flera drinkar, vi betalade ingeting för att dricka där! Sen träffade vi några killar som var med på träningslägret vi hade åkt dit med. Så hängde med dem till ett stort fest område där vi fortsatte att bli bjudna på shoots. Var så jäkla kul och galen kväll. Mötte några portugiser som jag försökte köra ett träningspass med och några spanjorer som jag försökte prata spanska med. Hamnade på en gayklubb med och blev inbjudna till en strippklubb. Allsång på bargtan hade vi med. Kom hem fem, halv sex på morgonen eller något. Sov en timme den natten, så galet kul!








Synd att man inte filmade eller tog mer kort.. Eller kanske är tur? Jag och Carro är ju rätt galna ihop;)

DANCE ASSASSIN + Urban Ninja 3 Preview.


Mat vi åt i Portugal.


Frukost på balkongen.


Kalllade dem för spaghetti chips. Carro åt upp dem med nöje ialf;)


Pankaka med fruktsallad.


God glass!



Vanilj youghurt med smarties.


Portugisisk polkagris som var så god!



Lyx middag med nudlar och knäckebröd, jag gillade inte nudlarna så mkt så kastade dem ut dem från balkongen;)


Fiskpinnar och spenat.. Vidrigaste spenaten någosin och kort efter jag tagit kortet så brände vi fiskpinnarna så stekpannan blev förstörd. Upps;)


Indisk resturang.



Vi åt ju som sagt ute en gång per dag och lagade mat en gång per dag. Vi åt kötträtter, pasta, nån slags kebab och kyckling när vi var ute och åt. Den bästa var nog när vi fick kyckling med såsen pirripirri. Sjukt gott!

Femöre del 1.















En annan vecka har gått igen.

I måndags vart det att jobba, träna på motions cyklen en timme och fixa med lite saker, bland annat att boka biljetter till Örebro!. I tisdags jobbade jag över lite, stannade kvar och hjälpte till på fritids till fyra och på kvällen körde jag ett pass body combat. I onsdags vart det att vara tjejcoach efter jobbet. Vi körde fear factory med tjejorna där de bland annat fick smaka på en äcklig dryck, moaha;) De var så duktiga mina sötnosar! I torsdags vart det att åka till Oxelösund, vart utflykt till femöre och sen hem till min bror och grilla. På kvällen vart det att dansa zumba i 40 min och köra mag åh ryggövningar i 40 min. Sen kollade jag på den värdelösa hockeyn...

I fredags körde jag ett nytt pass som innehöll träning för hela kroppen var både kondition och styrka, men mest styrka höll på en timme. På kvällen vart det att åka till Jonas där det blev filmkväll. I lördags vart det att åka till stan för att köpa present och sen åkte vi till folkespark där vi åt och tittade lite. Sen vart det att spela minigolf och på kvällen blev det filmmys. Idag har vi firat Jonas lillasyster Tess som fyllde 15 och sen har jag tränat ett pass från Jillans dvdband.


Bild från i sommras på min fina Tuva.

Bra filmer.



En del av Atlanten i Albuferia.
















Swedish School Children's support for the children in Syria.


Jäkla hockey!

Alltså jag borde inte få kolla på sport! Jag mår inte bra av det alltså. Haha fan jäkla Sverige förolorade med 4-3 mot Tjeckien ikväll, fan var ju nån jävla minut kvar så släpper de in de där sista målet. Snacka om att mina nerver bröt ihop och jag som har min största kärlek till svenska landslaget i fotboll när det gäller att kolla på sport, hur ska det då gå under fotbolls EM? Dock så hade jag rätt höga förväntningar på att Sverige skulle ta sig till final i hockeyn, i fotbollen hoppas jag bara på att de kommer vidare ur gruppspelet. Så det kanske går lindrigt? Haha frusterad, trött, förbannad och irretrad. ORKA VARA JAG! =)


Lovar att bli lycklig för en lång tid om ni ber Henke Larsson ringa mig. Han räddar mig från allt lovar!

( Tog typ en del bilder för nån månad sen, drf jag har samma skjorta och smycken på mig på de senaste biderna på mig själv, jag lovar att jag inte har den där skjortan varje dag och tar passande bilder till inläggen. Men coolt att ha tagit bilder som passar till inläggen som man skriver ett tag efter bilderna togs.)

Roligt barnprogram i Portugal.


Lista bara för att jag vill.

Namn
Kristin eller Chris som de flesta kallar mig.
Födelsedag
18 Juli.
Hemstad
Linköping men flyttar förhopningsvis till Karlskoga eller Axvall i augusti.
Ögonfärg
Grön blåa.
Hårfärg
Blond egentligen men just nu ljusbrun typ.
Stjärntecken
Kräfta.
Skostorlek
38-39
Är dina föräldrar skilda?
Jag önskarr att det var de!
Skor i dag
Vita gympaskor.
Mål för året
Gå ner i vikt och flytta hem ifrån.
Det första du tänker på när du vaknar
Fy fan..
Piercings
6 i öronen, ett i tungan, en i näsan och två ovanför brösten.
Tatueringar
Icke.
Namn på barn
Inga planer för sånt serru.
Vad vill du bli när du blir gammal?
En super cool tant som orkar springa på krogen med rullatorn;)
Drömjobbet
Jobba med delfiner, men annars så jobba med människor på olika sätt.
Favoritmat
Taco.
Sport
Innebandy!
Glass
Isglass.
Godis
Saltlakrits helt klart!
Låt
Wherever you are eller gå mot rött!
Helgdag
Fredag då man slutar tidigt annars lördag.
Årstid
Sommaren eller våren när det börjar bli varnt och skönt.

Senast du...

Skrattade?
Idag på jobbet när jag busade med barnen.
Grät?
Fick tårar i ögonen av frustation föra onsdagen..
Kollade på film?
Igår en stund.
Drog ett skämt?
När är jag seriös? ;) Men idag när jag pratade med en kille på jobbet.
Sjöng en sång?
I portugal, hahah alla hörde mig och Carro!

Just nu...

vad ser man utanför ditt fönster?
Världens sämsta skola!
Lyssnar du på musik nu?
Erik Segerstedt - How did we change ( inget jag brukar lyssna på )
Vad har du på dig?
Orange skjorta och svarta jeans. Eller så är jag naken;)
Vad är det på din musmatta?
Amen har ju ingen.

Har du under den senaste månaden...

Druckit alkohol?
Yes.
Shoppat?
Ja klart.
Bakat?
Nej sånt händer nästan aldrig.
Motionerat?
Yes.
Solat?
Nej. vart är solen?
Pussats med någon?
Yes har ju pojkvän och en hund så;)
Pratat i telefonen mera än i 60min?
Tror inte det, vem har koll på tiden?

Vem..


Kan du lita på?
Ingen helt och hållet.
Vet allt om dig?
Ingen, men Jonas och Matilda är de som vet mest.
Längar du efter?
Den 25 då jag åker till min Fääänny på inflyttningsfest!

Before I die/ only love have done part 2.











I'm dreaming of things that's making my mind go crazy.

I måndags cyklade jag på motionscykeln 60 min efter jobbet. Sen vart det en fika med min fina Natta på kvällen. I tisdag så kom bagarn och mötte upp mig efter jobbet, vart en spontan fika med honom. Sen gick vi runt och tittade lite och drog hem till honom en sväng. På kvällen körde jag body compact. I onsdags vart det att stanna kvar och jobba till 16, va i en etta efter lunch och sen på fritids. Behöver de där extra timmarnrna! Sen var jag tjejcoah på kvällen. I torsdags jobbade jag också till 16 sen vart det stan med Rebecca på kvällen.

I fredags vart det att åka till Axevalla folkhögskola för att titta på skolan och bli interjuvad. På kvällen körde jag ett latinskt aerobics pass och så kollade jag hockey med mamma. Sverige - Ryssland. Domarna var värdelösa och matchen spårade ut totalt,. Ryssland vann med 7-3 till slut. I lördags var jag på kisa marknad med Jonas. Som tack för att mamma skjutsade mig både till karlskoga och axevalla så köpte jag1kg saltgurka, fem sorters bröd, tre paket med olika korvar och ett paket med kokosbollar. På kvällen kollade vi hockey. Sverige - Italiien 4-0-

Idag
har jag vart med Jonas till en 14:30, när han åkt så tog jag en powernap. Nu ikäll har jag tagit en powervalk på 7 km och fixat med pappersjobb.


Bild från Portugal. Som jag saknar!

Det är tufft att behöva vara tuff.



21 jump street.


Handling:I denna actionkomedi blir två poliser omplacerade och får ett nytt uppdrag som ”under cover-poliser” på en gymnasieskola. De tvingas byta sina polisbrickor och vapen mot ryggsäckar och läxböcker – allt för att att infiltrera ett gäng ungdomar och för att lösa den illegala droghandel som inträffat. Poliserna får strikta riktlinjer om att icke nyttja alkohol, inleda relationer med elever, använda droger mm och samtliga regler blir svåra att efterleva..



Min åsikt: Jag och Matilda såg den här på bio för två veckor sen. Vi både gillade den mycket och skrattade massor. Älskar ju såna här sköna filmer, den var rolig och bra hela tiden. 5/5 får den.


Naturreservat i Albuferia.













RMK & Toppen - Gå mot rött



Jag spelar den här låten hela tiden nu. Bir så jäkla pepp och glad av den, ser fram emot massa dagar när jag spelar den här och tänker även på massa bra minnen. Helt klart världens bästa låt just nu! De har andra bra låtar också!

Ming Palace kvälls buffe.

Var ju ute och åt med med Matilda föra fredagen eller förföra blir det väl nästan. Vi åt ialf kina buffe då, bara ätit buffe på det stället på dagen förut. Så vart lite chockad när jag såg att de hade ännu mer mat och efterrätt en vanliga fall. Tur att jag bara hade ätit väldigt lite tidigare under dagen, så man kunde njuta av allt. Det mesta är ju väldigt gott, även om man inte äter upp allt som man tar på tallriken.




Bilder från valborg 2012.






















Jag är inte med på en ända bild, ville inte det heller men tyvär är inte alla som var där med på bilf heller. Men det var en bra kväll som gick sjukt fort!

This is my week.

I måndags så vart det att slappa i solen en stund och sen ta en powernap innan jag fixade till mig och åkte till Steff för att grilla och fira valborg med massa bra folk. Spel, snack, mat, sång och dans blev det!
I tisdags vart det att ligga ute i solen och läsa bok. Sen städade jag lite på kvällen.
I onsdags blev det att jobba, ringa lite telefonsamtal och sen var jag tjejcoach. I torsdags fixade jag med pappers jobb när jag kom hem från jobbet och åkte iväg för att handla lite mat.

I fredags
så var jag på läkarbesök för min diabetes efter jobbet. Jag hade gått ner lite i vikt sen jag var där i höstas och värdena såg bättre ut, men har lite jag måste fixa till som bara kråglar ( som  alltid) Sen vart jag självklart dålig och blev svimfärdig, så Nina fick komma till sjukhuset och ta en fika med mig där, haha. Men sen åkte vi in till stan som vi hade bestämt och shoppade lite. På kvällen blev det att titta hockey med mamma. 3-1 till Sverige mot Norge.

I lördags var det öppethus på Karlskoga för fritidsledar linjen. Det ligger precis vid skogen, sjön och vid ett motions spår. Nära till buss och centrum! kanske det kommer bli mitt boende i höst. Mamma var så himla snäll som skjutsade dit mig så vi åkte till Jonas sen där det bjöds på grillat. Sen blev det hockey, Sverige- Tjeckien. 4-1 till Sverige, och så vart det film. Idag har jag bara slöat, så trött och huvudvärk!


Mysiga gränden i Albuferia.

svenskafreds. ( Mitt bidrag April månad)

Vapenhandeln är enormt stor och finns i hela världen. Krig har alltid funnits och kommer väl tyvär alltid att finnas. Men det går att minska krigen genom att alla gör det bästa de kan för att stoppa det. Svenskafreds sammarbetar bland annat med människorättgrupper i Ryssland och Kaukasus. Man får aldrig sluta att diskutera och bry sig om folks rättigheter, för då kommer vi tillslut inte ha några rättigheter kvar. Att man bryr sig räddar liv. Krig kan fakiskt förhindras om omvärden agerar i tid, det finns alltid en chans till konfliktlösning. Jag är stolt över att svenskafreds finns, de jobbar för att hindra spridning av vapen, minor och kärnvapen. De kämpar för att hitta lösningar till att skapa fred runt om i världen. De har en liten orginastion, men de gör något och det är de som räknas. Så jag sänker 100 kronor till dem idag och hoppas att du också vill göra det! Läs mer här http://www.svenskafreds.se/hem



Vackra hus och byggnader i Albuferia.















Shopping i april.

Nödvändheter från Åhlens, typ en 100 kr för allt.


Andra braiga saker från H.M, hade lite rabatter så 348 kostade allt sammanlagt.



Min spegel gick ju sönder i väskan på vägen hem från Portugal. Alltid haft med mig den och aldrig gått sönder förut. Nån annans väska hade med gått sönder.. Idioter. Fick köpa den här dyra spegeln för 89 kr på Kicks. Orkade inte leta massor liksom. De på Åhlens var ju ännu värdelösare så..


69 kr från cubus.


Armband från Bik book 30kr.


Också från bik book. 150kr.


T-shirt från Carlings 49kr.




Allt det här köpte jag på tre dagar... Plus en väska som jag ska visa någon annan dag. Men så kan det gå när man har rabatter och det är massor rea, blir lätt för mycket med då. Men något måste jag ju trösta mig med när jag är hemma i tråkiga Linköping igen :/.

Sång för min Nathalie!

Igår drog jag ihop ett gäng när vi var hos Steffi och Staffan för att sjunga för min Nathalie som fyller år idag. Haha jag skäms över hur jag ser ut och måste påpeka att jag inte var så full som jag ser ut och verkar. Var bara glad och pepp, jag blir så där speedad då. Skulle ju sagt några ord med men Jenny hann sluta filma så jag skriver bara så här nu: Grattis min älskade Nathalie på din dag, hoppas den varit bra för du förtjänar ju alltid det bästa. I love you my super girl♥

Bilder från den spontana kvällen i lördags.












RSS 2.0