Otrevlig dam?

När jag var i simhallen igår så gick jag och bastade,. Hade då bikini på mig i bastun. Så kommer en äldre dam in och frågar om jag skulle ha på mig det, svarar då ja. Så säger hon flera gånger att det inte stör henne men att det står på dörren att man inte ska ha det.

Så kläcker hon ut sig: Kan du inte läsa eller? Alltså kändes som att hon hade nåon fördom mot mig då. Liksom där ligger en tonåring, de är så slarviga nu för tiden så hon kan säkert inte läsa. Sen att hon just  sa till mig tycker jag tyder lite på att hon störde sig på mig att jag va "slarvig"

Jag borde väl egentligen tagit av mig när hon sa till, för vet ju att man inte ska ha badläder på sig. Men oj glömde! Men ville inte att hon skulle få känns sig för nöjd. Bättre att hon har något att skvallra om och beklaga sig över med sina vänninor;)



Jag våren 06..

You had angels in your head

Idag har jag varit ute i Berg för att ha möte om att jag vill bli timvikarie på privata förskolor. Så fick en rundvandring på en förskola, jätte mysig va den. Hon skulle berätta om mig på deras nästa möte så alla privata förskolor kan ringa mig i Linköping. Hoppas att någon ringer mig nu bara! Fick dock sittta ute och frysa sönder när jag missade den bussen jag skulle ta. Så fick gå en bra jäkla bit för att gå till en annan busshållplas där fler bussar går. Men fick ändå vänta i 25 min...

När jag väl var inne i stan blev det simhallen, de första jag gör är att ta sönder gummibandet på nyckeln, och skärde mig i fingret:P Klantig med otur i sig som vanligt! Tyckte det va varmt i bassängen fast jag brukar tycka att det är kallt, så måste varit bra frusen. Simmade ialf en timme och värmde mig i bastun sen.

Efter jag tränat, möte jag upp Nina på stan. Kollade lite i affärer sen mötte vi upp massa folk. Så blev häng med dem i några timmar. Trevligt :) Har hänt lite lustiga saker idag, men berättar om det senare..


20e bilden: En bild på ditt husdjur



Min älskade hund Sandy. Som alltid blir så glad när man kommer. Som tröstar en när man är ledsen. Sandy håller alltid ett vakande öga på en och vaktar mig extra mycket för okända människor. Världens finaste hund är hon.♥

I will try to be strong.

Igår jobbade jag som volontär igen. 9-14- Efter det vart det en sväng på stan för att hitta vår jacka. Men alla kostar ju 600-700. Inget jag har råd med. Så får väl gå och svettas i vinter jackan som är på tok för tjock eller mocka jackan som är för kall på morgonen och kvällen. Eller så får jag väl se om jag kan låna ännu mer pengar av mamma eller Jonas.

Sen vart det ialf att träffa några girls. Blev massa snack och så fick vi prova på att ha en liten spa stund.. Gjorde egna ansiktsmasker, och sen kunde man få lösnaglar, men det kan jag ju inte ha när jag ska jobba på fredag igen. Så jag hoppa det. Lyssnade även på avslappnigs musik. Men jag klarade inte av det, började bara garva så fick gå ur mys rummet, haha:P På kvällen såg jag även Sverige - Moldavien spela, dålig match men Sverige vann ju ialf. Sen tränade jag ockå.

Idag har vart en jobbig dag, vaknade och kände mig helt slut. Sen fick jag hudvärk på det. Skulle träffat Rebecca men fick ställa in igen. Typiskt att jag ska må dåligt när jag just ska träffa henne och att vi ska ha så svårt att få ihop det med dagar och tid.. Har ialf vart ute på en promenad. Försökte ta ett varv i spåret men va så halt så fick ge upp efter halva. Va ute nån timme ialf, så gick väl en 4- 4,5km. SÅ  det fick bli dagens träning.



Annorlunda frisyrer.







Grattis sabine!

Idag fyller min kära vän Bine 21 år.  Det är många av mina vänner som fyller år nu. Igår fyllde ju Bines lillebror Ted 20 år också, sen mina två killkompisar Alexander som fyllde 22 och Armin som fyllde 23 även söta Ida som fyllde 20. Många grattis blir det.

Men det stora grattiset får min älskade Bine idag. En så underbar och söt tjej är det. Vi umgås väldigt sällan nu tyvär, men när vi hade perioden då vi umgicks mycket så hade vi så kul tillsammans. Fester, efterfesten på någons balkong, filmkvällar, prat om våra kärleksproblem, skratt, tårar och ja en massa har vi delat. Saknar den vänskapen vi hade 07 -08. Men som tur är så har jag fortfarande kul när jag väl träffar henne. Hoppas du får en underbar dag Bine. För det är du värd älskade vän.♥

Gammla bilder.





Pearl of Anca

Hittat en hel del fina smycken hos http://www.pearlsofanca.se/. Dom har både ringar, armband,halsband, örhängen. earl cuffs, namn smycken, mamma smycken och mycket mer. Gå själva in och kolla, lovar att ni kommer hitta något som ni kommer att älska :)



Kanske något av de här smyckena? Jag nästan bara måste köpa fjäderörhängena! Så ta er en titt och skicka gärna hem lite smycken till mig ;)

Konstnärligt



Den här målningen är speciell, den är avmålad av Carro och jag blundade när jag gjorde den. Det ni, det kallas att man har talang;)

19e bilden: En person som är snygg.







Jag tycker helt ärligt att han är en av världens snyggaste, vackraste och sötaste män som finns. Jag skulle så gärna vilja träffa den här mannen, Är helt såld på hans utessende och vart det i flera år.

All I need is someone right here beside me.

Idag har jag vart effektiv. Ringt runt till privata förskolor för att se om de har något behov av vikarie. Men va ingen som hade just nu tyvär. Men fick lämna namn och telefon nummer och även skicka cv till en förskola. Fick även tips om att de hade en speciell vikarie lista på privata förskolor, någon jag aldrig fått information om annars. Bra jobbat arbestförmedlingen! Ni har lyckats att inte kunna hjälpa mig igen! Liksom den frågan har jag ställt dem och något sånt borde det veta. Aja är anmäld på deras vikarielista nu ialf och ska på förhör på torsdag;)

Sen har jag städat rummet igen! Vart ju damigt redan efter två dagar. Så nu damade jag på små ställen jag glömt och sen damsugit bakom grejor, så nu borde det vara rent ett tag. Även fixat med grejor jag ska sälja på en loppis, så mycket telefonsamtal har det blivit idag och även tränat har jag gjort.


Brijuni - Kroatien.

När jag var i Kroatien så besökte vi en nationlpark, där det hade en safari park med en enorm elefant och en fin natur bland annat. På sommaren spenderar Kroatiens president en del av sina dagar där och för i tiden bodde Tito där, så fick besöka hans gamla bostad.

















I'll sing this song to you.

I fredags: Dansade jag Zumba för första gången, dansade dock hemma eftersom det jämt är fullbokat på gymet jag tränar på.. Va svårt tyckte jag, men som tur är gick de genom steg för steg. Men jag är ingen bra dansare så va svårt ändå:P Men vart trött och svettig ialf.  Sen kom Jonas till mig, blev stan och ikano. Köpte presenter till Carro och Jonas kollade på lite grejor. Va lokalband som spelade utanför Ikano, men va inget att ha tyvär. Så blev tv och film på kvällen.

I lördags: Blev det fest för Carro blev bjuden på pajbuffe och fikabuffe, åt världens godaste tårta. Va det ända jag orka från fikat dock. Men Carro hade lyckats med pajerna:) Blev att dricka sen i mörkret, eftersom vi  släckte ner för eart hour. Sen blev det utgång till pitchers och pitch black, blev prat och dans. Dock så stängde ju krogen en timma tidgare eftersom man skulle dra fram klockan och det va synd. Men hade jätte kul ialf :)

Igår: Blev det slappis dag med spel, tv och film. Inte mycket sömn och lite bakfylla på det. Bilder från lördagen kommer så småning om.


Bilden är tagen hemma hos Carro där hon bodde förut, hon hade lagat mat åt mig här. Januari 2009

Tomten

Har videos och bilder som jag aldrig visat från julen 2009. Men va bara tvungen nu att lägga upp två videos från då, även fast det snart är vår. De är ju så söta!



Haha alltså de där ungarna är så tokiga. Mamma säger att jag vara lika tokig som Tuva. Men nehe det tror jag inte, jag va säkert en ängel;)

18e bilden: En höstbild du tagit/är med på.



Jag september 2007.

Fira Carro!

Nu ikväll är jag iväg för att fira att Carro fyllt 20. Vi ska vara i en lokal här i lambotown där hennes vänner, släkt och familj också kommer befinna sig. Det kommer bjudas på mat och fika. Sen senare på kvällen blir det att dricka lite och sen gå ut på krogen. Inte vart ute på krogen sen hallowen!!! Tycker inte att det för några veckor sen räknas... Har liksom inte festat sen nyår. Vad har hänt med mig liksom? Från att gå från varje helg till att inte äns festa en gång i månaden? Men tiden har gått så fort sen har jag inte haft pengar, så det är mest därför. Men ikväll kööööör vi!

Bjuder på lite gammla bilder på mig och Carro♥







Center stage - Turn it up





Handling: Kate Parkers stora dröm har alltid varit att få uppträda med American Ballet Academy. Men när hon inte kommer in på skolan inser hon att det krävs mer än bara talang för att lyckas i dansvärlden. Men efter att ha jobbat ett tag på en modern hiphopklubb och med hjälp av en snygg före detta hockeyspelare som gått över till dans, kommer hon kanske att lyckas trots allt. En ensemble av heta, unga stjärnor dominerar dansgolvet i denna sensationella film.

Min åsikt: Skådespelarna är snygga och de är gryma på att dansa. Massa gryma danser är det om något, den är rolig och fin. Den har en bra handling och den va absolut värd att se på. Såg den i tisdags med tjejorna och alla älskade den. Den får 5/5 av mig.

Grattis mina vänner ♥

Idag fyller Emil 22. Caroline 20. Stephanie 19. Så nu ger jag ett stort grattis till dem tre och önskar de en underbar dag och hoppas på att det får allt de önskar sig. GRATTIS!

Emil pojken som jag saknar, han är mannen som till och med får mig att sakna skolan!



Carro min skrattande och galnaste kärleksvän.



Steffi min busigaste vän i gamla innebandy laget och den sötaste prinsessan.


17e bilden: En bild som är tagen i ett annat land.


Bulgarien.

Let me be your guard.

Idag var Natta här några timmar, blev massa snack, skratt och en liten rolig hemlis;) Kanske visas så småning om. Sen besökte jag söte Alexander en stund på kvällen, lilla mys ungen. Har även tränat en liten stund.

Kommer nog inte skriva mer i bloggen förens måndag. Men fixat tidsinställda inlägg för dem som vill läsa min blogg på helgen med. Har en del imorgon och helgen att göra. Ska bland annat, träna, fixa present, kolla på något spex på ikano, fira Carro med festligheter och utgång. Mysa med Jonas, slöa framför film och tv, åh vara bakis? Ja den som tittar in på måndag igen får helt enkelt se vad som hänt i helgen :).


Mexx black.



Den här fick Jonas i present av mig. Han älskar den, jag älskar den,hans familj och släkt tyckte att han luktade gott. Den finns som deoderant och för tjejer med tydligen, dock inte luktat på tjej doften. Jag köpte den på kicks inne i stan här i Linköping för 299 kr. Den finns ute i ikanohuset med så finns säkert i de flesta kicks butikerna. Jag rekomenderar er att köpa den här. Till eran pojkvän, pappa, bror, killkompis? Ett bra tips och bra pris för en god parfym.

Life dosen't always go my way.

Igår tränade jag sen på eftermiddagen och kvällen hängde jag med tjejerna, där det blev snack och film.

Idag har jag stort städat rummet, dammat, damsugit, slängt massa skit, plockat i ordning i lådor och i resten av rummet. Va på tiden att jag gjorde det! Sen har jag tränat styrke träning och fixat med en del andra viktiga saker. Ringde bland annat och skrämde Carro, för hon fattade och visste inte att det var jag först. Innan jag drog ett av våra internskämt, moha!


Jobbigt det måste vara att städa Arlandas flygplats?!

16ebilden: En bild från när du var liten.


Det du söker men inte finner.

Dom här andetagen är tunga att andas. Ögonen är svåra att hålla öppna och det gör ont. Det gör ont hela tiden att veta att man måste orka. Orka för alla andra. Man kan inte sluta le och vara trevlig. Kämpa från morgon till kväll. Man blir så trött, man är så ensam i sina tankar. Så hjälplös och ensam. Men nån dag när du slutat söka efter den perfekta lyckan kommer allt bli ett slut. Den dagen då du kommer ihåg att ta hand om dig själv kommer göra att allt faller på plats och den dagen då slutar oroa dig för minsta lilla och istället bara låter dagarna gå så kommer dina problem va så pass små att andetagen blir lättare att andas. Tid är det du har och det är den tid du ska ta vara på.


mc donalds i andra länder.

När jag var i Kina, så vart jag chockad över att det till och med var billigare att äta på donken där. Deras dyraste meny kostade 22 kr! Liksom vad då billigt?

När jag va i London blev det också ett besök på donken, där va det samma priser. Men oj vad mycket glass med såser till, mcflurry och olika milkshaker de hade som vi aldrig haft i Sverige. Menar tycker aldrig att vi byter ut något här eller får in ny smaker nästan? Inte för att jag äter på donken särskilt ofta men man ser ju deras reklam överallt. I London sprang massa folk omkring med påsar från mc donalds, och åt på vägen. De flest drack inte läsk till, utan milkshake så jag testade det med och sen någon mcflurry som va jätte god. Så ja man kan bara se skillnader på mc donalds i olika länder.

I Kroatien gick vi in på donken för att köpa en glass och då blev det att köpa en mcflurry med jordgubb. Det har väl aldrig Sverige haft heller?


Jag i ett nötskal.

  • Föra torsdagen när jag hade slutar jobba och går ut genom dörren så känner jag att det drar kallt om fötterna, så kollar ner och ser att jag har tofflorna kvar på fötterna. Så är bara att gå tillbaks in och bah: eh jag glömde visst byta skor. Fick tillbaka garv såklart.. Sånt som är typiskt mig liksom.

  • I onsdags kväll glömde jag mobilen i Jonas bil, så va utan mobil tills fredag kvällen och på fredagen kände jag att jag bara var tvungen att ha en klocka eftersom jag skulle träffa Zara efter en sväng på stan. Använder ju bara klockan på mobilen. Så ja jag tog helt enkelt mammas väckar klocka. Va nära på att ta med mig vägg klockan. Klok tjej jag är! Jonas tyckte jag va knäpp att jag tog med mig väckar klockan, men sån är jag.

Jag när ja var 15 år, tagen i turkland.

Kurser till hösten

Har fortfarande ont i magen min, dock så har huvudvärken börjat släppa som jag haft hela dagen och fått i mig lite mat ialf...Har kollat på film, och webb tv, anagina show, 101 sätt att åka ur en game show och varning för barn. Sen tränade jag en 30 min på cykeln också, magontet släppte faktiskt lite då, men vågade inte cykla för länge.. Sen har jag surfat runt på datorn, sökt två jobb och sökt in till några kurser till hösten.


1. Beteendevetenskaplig grundkurs
60hp, Dagtid, Helfart (100%)
Fristående kurs
Normal undervisning
Linköpings universitet,
Linköping
Grundnivå



2.Socialisation och identitetsutveckling
7,5hp, Dagtid, Helfart (100%)
Fristående kurs
Normal undervisning
Linköpings universitet,
Linköping
Grundnivå

3.
Sociologi 1, grundkurs
30hp, Dagtid, Helfart (100%)
Fristående kurs
Normal undervisning
Linköpings universitet,
Linköping
Grundnivå


4.Barn och ungdomar som utmanar skolan
15hp, Kvällstid, Kvartsfart (25%)
Fristående kurs
Normal undervisning
Linköpings universitet,
Linköping
Grundnivå

5. Grupprocesser med inriktning mot konflikthantering
7,5hp, Kvällstid, Kvartsfart (25%)
Fristående kurs
Normal undervisning
Linköpings universitet,
Linköping
Grundnivå

Tjuven Sandy

När Sandy va liten hände det att hon tog saker ifrån mig. Hon har bland annat bitit sönder mitt skolbuskort, en 20lapp och en mascara. För några månader sen hittade jag henne så här i min säng.

Hon ligger med tassarna på min plånbok som jag hade då. Lovar att hon hade planerta att sno plånboken så hon kunde gå och köpa godis för mina pengar!



Give my regards to soul and romance.

I fredags kväll blev det att kolla på film när vi kom hem till Jonas, vi båda somna dock efter halva filmen.

I lördags så vart det att kolla klart på filmen, sen ta en promenad i det blaskiga med soliga vädret. På kvällen blev det tårtbak och så spelade vi spel.

Igår firade vi Jonas, hans släkt kom så blev att äta en jätte god smörgås tårta, och vanliga tårtor. Fast den åt inte jag förens senare på kvällen då jag fick för lågt blodsocker igen....Vart även att spela spel innan jag åkte hem.

Idag skulle jag först jobbat och sen träffat Rebecca. Men spydde lite igår, haft ont i magen hela natten så sovit jätte dåligt och har fortfarande lite ont. Nu känner jag mig varm och har huvudvärk också. Så får bli en slapp dag med lite jobbsökande istället. Tråkigt att inte få träffa min sötnos, men dumt att rikera att smitta henne om jag har fått influensa..


Grattis Älskling ♥

Idag fyller min Jonas 21 år. Grattis på dig gubben ♥ Minns när han fyllde 19 och det va första gången jag skulle ge han en present. Körde en feigs med att bjuda han på midddag och bio. Va lättast så eftersom vi bara hade vart ihop i lite mer en en månader då. Va även första gången man träffade Jonas släkt, känner ju en av hans kusiner sen tidigare. Så hängde mest med henne, så det gick bra. Men nu hänger jag med alla, för gillar Jonas släkt faktiskt :)

Hoppas du får allt du önskar dig ialf och att du gillar mina presenter :)


Bä bä vita lam



Visst borde jag bli den första sångerskan som sjunger barnsånger, håller för näsan och skrattar samtidigt?

( video från 09 )

Skador jag haft.

Jag har haft ganska många skador, klantig som jag är liksom. Så tänkte dela med mig några av dem, lite kul för mig att återuppliva minnet med;)

- Jag har stuckat fingrarna fyra - fem gånger, tre- två gånger inom handboll och en gång inom basket och en gång inom innebandyn tror jag.

- Jag har stuckat handen
två - tre gånger, en gång inom innebandyn och en annan gång när jag halkade i skolan och ramlade på handen. Det va ju galet klantigt eftersom jag sprang runt och gled runt på golvet och lekte:P

- Jag har stuckat foten en gång. Det va när jag slog i foten i Kroatien på en jäkla sten, foten va blå och fin efter det.

- Jag har bränt mig ett antal gånger, ungefär nästan varje gång jag håller på med spisen eller ugnen en massa.

- Jag har haft hjärnskakning en gång, då jag slog i huvudet fem gånger för att jag blev medvetslös av diabetesen.

-Jag har haft miljontals blåmärken efter att ha gått in i saker, ramlat, tränat, har jämt blå märken.

- Har skärt mig ett antal gånger också, just nu har jag två sår som jag råkat få efter att ha hackat nått.

Det va nog de skador jag haft, kan ju inte minnas alla. Men de vanligaste och störe skadorna jag haft ialf.

En trött tjej med stuckad hand på 15 års dagen. Elle jag och Carro hade vart ute hela natten vet jag och tror jag skadat handen någon dag innan det, men vet inte hur?


Jag vet hur det känns, när broar till tryggheten bränns.

Idag har jag jobbat 9-13. Det första jag gjorde på jobbet va att skära mig i fingret, rätt djupt också för va blod över hela handen och vart på bänken. Så de andra fick ju panik, men det va ju inte första gången jag förlorade lite blod;) Efter jobbet blev det stan, träffade först på söta Gabbie, kul att träffa henne. Va månader sen sist. Sen gick jag vidare och då träffade jag Matilda och hennes mamma. Så snackade med dem ett tag, sen handlade jag presenter till Jonas.

Vidare för att träffa Zara blev snack och sen träning. Så kom nyligen hem nu och är jätte trött. Fingret gör rätt ont med, så lite jobbigt:P Men ska packa snart, ska till Jonas senare. Tar bussen vid 21 och är frame i Motala vid 22:30.. Fy fan vad jag inte vill åka.... Men har lovat att hjälpa han med saker imorgon, så har inget val...

Jag hittade ialf söta plåster hemma som jag kan ha på fingret, blir ju lite roligare då ialf :)
-

15e bilden: En sommarbild du tagit/är med på.

En sån här bild tycker jag verkligen beskriver sommar, solen lyser, folk badar, gräset är grönt och folk är ute och åker båt eller leker med vatten scoter. Ja älskade, saknade och efterlängtade sommar.


Some days I wake up dreaming.

Idag har jag letat jobb igen, rätt hopplöst. Till och med kollat runt på cafers hemsidor runt omkring i Linköping, men sökt ett jobb idag ialf och ett igår. Så alltid något. Sen har jag jobbat som volontär 13:30-17:30, gjort allt möjligt faktiskt. Sen efter det vart det att gå och simma en timma, gubbeliten va där så fick trängas med dem...



Måns Mäller och Özz Show

Igår kollade jag lite jobb och tränade. Sen kom Jonas hit, då drog vi till Norrköping, där vi hälsade på hans mormor och "morfar", blev bjudna på mat. Sen skjutsade de in hos till stan. Där blev det att kolla på Måns Möller och Özz som uppträde. Jag gav ju Jonas det i 2års prsent.

Jonas tyckte det va den roligaste presenten som han hade fått, jätte kul att höra. Jag tyckte med de va jätte kul. De är ju så sköna! Tyvär vart jag dålig, lite för låg så missade lite av showen, men huvudsaken är att Jonas hade det bra :) Vi satt nästan längts fram och det var bra för då såg man de människorna som de drog skämt om och vad de svarade. Tyvär så va det jätte svårt att få bra bilder.







Det här va andra gången jag såg dem, såg dem 08 också då de var med i Björn Gustafsson show, fast då va de inte med så mycket. Så de va roligare nu. Rekomenderar er andra att gå och se på de här sköna grabbarna!

Kinesiska pengar

Jag tycker kinesiska pengar är snygga och häftiga. Inte så färglösa, enformiga och tråkiga som våra. De har heller inte massa små mynt vilket gjorde det lättare att veta vad man skulle betala. Där har de ju yuan.







Visst är pengarna häftiga där?

Häftiga vinterljus

Har redan lagt upp bilder och två videos från vinterljus, men här kommer den bästa verisionen av det. Med de häftigaste och snyggaste effekterna. Måste ses!


Jag har famlat I'mörker, men I dig såg jag ljuset.

Idag blev det jobb 10-14. Fick göra lite allt möjligt i början och sen stå i kassan. Gick lite sådär, svårt med alla knappar, och huvudräkningen när ojämna pengar kom men blev bättre med tiden :)

Sen vart det att gå till Af för att snacka lite och lämna in papper så förhoppnigsvis har jag pengar på kontot igen om 1-2 veckor. Snacka om att jag längtar ihjäl mig! Sen vidare mot kunskapstorget för att hämta kataloger om program och fristående kurser. Dags att söka in plugg till hösten.

Blev att kolla efter lite presenter på stan sen och efter det blev det att gå och dansa. Dansade lite allt möjligt, bland annat jazz och lite michael jacksson movies. Galet kul och svettigt, dansade i nästan 90 min men ville bara dansa mer ju!

Bild från en Darin konsert jag var på som 14åring.

14e bilden: En bild som påminner dig om gamla tider.

En typisk gammal bild på mig är när jag festar. Festade ju nästan varje helg från sommaren 05 till vintern 08. Så från sommaren 07 till vintern 08 så hängde jag med en massa härliga tjejor, vi hade filmkvällar men mesta dels så festade vi på helgerna. Sommaren 07 bodde jag typ hos bine, jag och Steffi hängde både i skolan och utanför skolan och Sofia och jag sågs inom innebandyn och hemma hos varandra med. Så ja stod några närmare en andra men hade kul med alla de tjejorna. Det är otroligt synd att man knappt ses längre men också bra att jag knappt dricker längre. Men saknar så klart tjejorna. Så här kommer ett gäng med bilder på dem ♥ och mig, kan inte bara välja ut en.












I'm alive but I'm losing all my drive.

Idag har jag tränat, sen vart det att träffa Meli på stan, tog en fika och jag drack kardemumma te. Gott va det. Sen blev det affären för att handla mat och vidare för att möta hennes syrra. Hem till Meli för att äta majs och ost schnitzel med ris och curry sås, Så galet gått! Inte ätit det förut men lär ju köpa majs schnitzeln igen ialf! Sen vart det även att glo på hockey. LHC- Skellefteå. Men LHC förlorade ju såklart..

Kom nyligen hem nu alltså och haft en bra dag. Nu väntar snart sängen, måste bara fixa med lite saker först.

Bilden är fem år gammal på Meli men hon är fortfarande lika söt♥

Måndag igen

Det vart aldrig att jobba i fredags för att jag hade för ont. Så va hemma och pysslade med lite saker istället, Vart ingen simmning heller, men tränade lite på motions cykeln ialf. Sen på kvällen kom Jonas.

I lördags vart det ikano, kollade presenter till Jonas, så nu har jag några ideer av vad jag kan köpa ialf. Sen köpte Jonas byxor åt mig för att nästan alla leggins jag har är hål i och han tycker jag ska ha rejäla kläder, sött. Vart att åka hem till han på kvällen.

Igår gjorde vi inget speciellt umgicks bara, och kollade på tv och film.

Så såg min helg ut ialf :)

De här byxorna köpte han från Vero Moda för 259 kr. Lite för dyrt för att han ska få köpa dem men trodde de bara kostade 159 och då tyckte jag att de kunde vara okej. Men kanske lämnar tillbaka dem;) Ingen bra bild, men de är snyggare på såklart!



Sen va de rea på armband, velat ha såna här ett tag så köpte dem för 50 kr.



Sen hade jag 50 kr Som jag fick handla på H.M för. Så vart ett puder, behövde bara betala 75 kr.





Trassel





Handling: Flynn Rider kungarikets mest eftersökta (och charmiga) tjuv, väljer ett hemligt torn som sitt gömställe djupt inne i skogen. Där blir han tillfångatagen av Rapunzel en vacker och modig tonåring vars gyllene hår är förtrollat och 23 meter långt. Rapunzel ser den snygge tjuven som en väg ut ur tornet där hon avtjänar ett livslångt utegångsförbud. Snart beger sig det udda paret ut på ett riktigt trassligt, hårresande och actionspäckat äventyr med bl.a. en superpolishäst, hjälpsam kameleont och ett läskigt gäng banditer. Ett äventyr med oväntade hjältar, beräknande skurkar, skratt, action och hår... massor av hår..

Min åsikt: Såg ju den här på bio med lilla Tuvan. Hon tyckte den vaa lite seg när de bara pratade och det inte hände en massa roligt och det kunde jag väl hålla med om . Men filmen va rolig för det mesta och även mysig. Så va helt okej, hade dock för stora förväntningar på den, så vart lite besviken. Men den får 3/5.

Påståenden

Älskar sån här onödig fakta! Lagt upp såna här för, men jag tycker det är kul och vet att andra uppskattat när jag lagt upp det tidigare, så då gör jag det nu. Hoppas att ni tycker det är lika kul som jag;)

Så visste ni?


  • att i filmen Pulp Fiction används ordet "Fuck" 257 gånger?'

  • att Bill Gates får över 4 miljoner email dagligen? De sorteras bort och bara 10 kommer fram personligen.

  • att ljudet som hörs när man ""knäcker fingrarna"" är ljudet av kvävebubblor som spricker?"

  • att vi krymper ungefär en centimeter varje dag? På kvällen har nämligen ryggen tryckts ihop. På natten när vi sover rätar den ut sig igen.?

  • att bävertänder är så vassa att indianerna brukade använda dem som rakblad?

  • att svenskar äter mest ost i hela världen?

  • att endast honmyggor sticks?

  • att en svensk råtta lever i max tre år?

  • att män tänker på sex i genomsnitt var sjunde sekund?

  • att hästar inte kan spy?

Nougatcrisp

I julas bakade jag och Jonas julgodis. En av sorterna vi bakade blev en stor favorit hos både hans och mins familj och släkt. Även en favorit hos mig och Jonas. Bara vattnas i munnen när jag tänker på hur gott det var. Så nu tänke jag dela med mig av detta fantastiska goda och enkla recept.

Ingredienser
100 g smör eller margarin
4 dl krossad cornflakes
1 dl hackade valnötter
1 msk vetemjöl
1 ½ tsk bakpulver
1 dl Dansukker Ljust Muscovadoråsocker
1 tsk Dansukker Vaniljsocker med äkta vanilj
2 msk Dansukker Ljus Sirap

Topping
150 g Odense nougat

Blanda cornflakes, valnötter, vetemjöl, bakpulver, muscovadoråsocker och vaniljsocker i en skål. Smält matfettet och tillsätt detta samt sirapen och blanda väl. Tryck ut massan i en form 20 x 30 cm. Grädda nougatcrispen mitt i ugnen i 200° i ca 10 minuter. Hyvla kylskåpskall nougat över kakan medan den är varm. Låt svalna i kyl. Skärs i rutor.



Kurdiskt bröllop

I oktober 2008 gifte sig en av mina kompisar. Hon är kurd och lika så hennes man, så det va ett stort bröllop med super god mat och massa härliga danser. Här är ett litet klipp där ifrån som jag aldrig lagt upp tidigare.


Rovinj - Kroatien

Va ju som sagt i Kroatien, i juni 2007 och då besökte vi ju lite platser. Bland annat den mysiga staden Rovinj. Trodde att jag hade en heL bilder där ifrån men tydligen inte. Hade bara några. Men det är otroligt fint där, massa små gator med en massa butiker, cafeer och resturanger. En hamn och fina badställen. Så njut av de få bilderna jag har och ni kommer inte ångra er om ni åker dit!






I krotaien och Italien har det världens godaste glass!


Den där tröjan va jag tvungen att visa för den är så klockren, fanns flera butiker med häftiga tröjor och massa fina smycken och sommriga kläder.

Jag vill känna att jag lever och veta att jag räcker till.

Igår vart det att jobba från 12:30-16:30. Va rätt lungt, dock så halkade jag omkull och slog mig, hamnade raklång på ett sten golv, men jag överlevde smällen. Minns dock inte om jag slog i huvudet eller inte? Kanske att jag har, haft ont i det sen igår ialf.. Aja nog om det, vart att träffa Beccy sen. Drog med henne hem, där det blev flera timmars prat, film och tv tittande. Hon delade sen säng med mig.

Idag umgicks jag med Beccy på förmiddagen sen hade jag möte 13-14, efter det vart det två ärenden på stan innan jag gick för att möta Steff. Vi drog hem til Hanna där även Bine var och sen kom Malin med. Så vart att dricka ett glass vin där, sen blev det hamlet för en öl. Vidare mott 55 för yttarligare en öl och sen en snabbis till Plaza och Harrys. Vart ju sugen på att festa, men inga pengar eller ordning fixad. Har ju inte festat sen nyår, så lite dricka förtjänade jag väl ialf? Va ju liksom nästan tre månader sen sist så.

Snart blir det sängen, blir nog jobb imorgon om jag mår bättre en vad jag gör nu, huvudet gör skapligt ont. Bara gjort mer och mer ont hela tiden faktiskt, dessamma gäller armen. Typiskt...

Bine, Malin och Steff på bilden från nyår 09.

13e bilden: Du och någon klasskompis.

Jag går ju inte i skolan längre men här är jag och Ronja när vi va på väg till liseberg på klass resa i 9an. Det är sjukt hur tiden går fort men i juni är det här fem år sen. Tänk att det var fem år sen som jag slutade högstadiet och nästan två år sen jag tog studenten. Långt jag kommit i mitt liv då, haha :) Men aja här har ni bilden.


Carro dansar balett.



Borde inte Carro satsa på baletten?

Grönt te med mintsmak.



Jag brukar inte tycka att grönt te är så gott. Men det här är gillar jag. Riktigt gott faktiskt. Rekomenderas!

Katten frasse

Jonas har en katt som heter frasse, han är jätte kelig och ska alltid komma in i Jonas rum. Han älskar att krypa in i kartonger och är väldigt lat. Ja det är väl så jag känner den lille katten. Här har ni lite bilder så får ni se hur han ser ut, vet att en hel del älskar katter så :)




Tröttsam tisdag

Idag har jag jobbat igen. 9-13, Jobbade i disken hela dagen, vilket va rätt jobbigt. Massa disk hela tiden och sen sprang man fram och tillbaka för att ställa tillbaka ren disk. Så hel slut i benen, men va duktig och tränade ändå efter jobbet. Tränar hela tiden nu och äter nyttig, ( inga kolhydrater bland annat) men går INTE ner för det!! Så kom nu och säg att det inte är något fel på mig?

Aja väl hemma så vart det att söka jobb, dessa blev det den här gången.

orderplockare i linköping

systembolaget i linköping

Elevassistent/barnksökatare på 50 procent i Motala





Damien Rice - 9 Crimes (feat. Amy Treadwell)


Tonight will be the night that I will fall for you.

Filmen var bra som jag såg i fredags på bio med Matilda och Mathias. Vi drog hem till Mathis efteråt där även hans bror och kompis befann sig. Så satt och snackade en del och så. Trevligt vart det ialf, kom inte hem förens vid två tiden på natten.

lördagen så vart det att sitta och kolla efter jobb. Sökte ett på glitter i Norrköping. Sen åkte jag till Jonas så kom till han vid halv fyra tiden. Så kvällen spenderades med film, prat och mys.

Igår hälpte vi hans mamma att flytta, sorligt men sant.. Så va en rätt tung dag men jag låter inte min älskling gå igenom det här ensam♥

Idag stannade jag kvar hos Jonas. Han jobbade såklart ändå, men när han kom hem blev det snack och sen spelade vi ,vem där också. Kul spel ju. När jag kom hem så vart det att träna.

Så har min helg sätt ut. Längtar redan till nästa. Veckan är fullbokad och lika så imorgon, drar tidigt på morgonen och kommer hem någon gång senare på kvällen :)



Ritualen





Handlig: Ritualen följer den skeptiska teologistudenten Michael Kovak, som motvilligt går på exorcismskolan i Vatikanen. Under ett besök i Rom träffar han en oortodox präst, Fader Lucas, som introducerar honom för den mörkare sidan av sin tro. Filmen är Inspirerad av verkliga händelser.

Min åsikt:Skräckfilm är alltd bäst på bio, fast tror man gillar den om man ser den hemma också. Den va lite obehaglig och man hoppade till några gånger. Spännanden va den tyckte jag och också lite små kul. Trodde den skulle vara sämre en den var, men jag hade ju fel. Så den får 4/5 av mig.

Ny smak från Ramlösa och Loka



Svartavinbär - Ramlösa. Jag tyckte smaken va för svag, lite tråkig också. Hos mig och Jonas gick den inte hem ialf. Kommer nog inte bli att köpa den här massor eller inte alls.



Vattenmelon citrus - Loka. Den här va mycket godare, dock så påminde den här om någon annan loka smak, men ja den funkar ändå. Skulle kunna köpa den här igen.

Köp dem själva och testa, ni kanske gillar de mindre eller mer en vad jag gör.

Du är galen.

Carro säger att jag är galen. Men jag kan inte rå för att hon hotar mig med en kamera. Tvingar mig att posera med party kläder och innebandy klubba. Det va ju faktiskt så det gick till när de här bilderna togs.








Eller är det så enkelt att jag ska sluta söka jobb och satsa på modell yrket? ;)

20e bilden: En vårbild du tagit/är med på.

Jag vet inte vilka av mina bilder som riktigt är vårbilder eller i början på sommaren. Men den här vet jag att den är ifrån början av maj. Den togs vid ett bad ställe i hjulsbro våren 05. När jag va där med kim och vi skulle ta årets första dopp.


Bio ikväll

Idag har jag jobbat igen. 9-14. Sen har jag även tränat. Så ja nu ska jag in till stan, ska träffa Matilda och hennes kille Mathias. Vi ska ialf på bio och se Ritualen. Hoppas den är bra. Är väl hemma framåt natten någon gång eller ja sent ikväll ialf.


Blir en bild på Matilda.



Dag som natt så ska jag kämpa för dig.

Det gör ont i hela mig att veta att den personen som jag älskar mest i hela världen går genom något tungt nu. Den värsta känslan som finns är när man är så hjälplös. Jag har inga svar på några frågor. För jag förstår inte det som händer. Jag förstår inte känslan och sorgen som finns. Jag tänker på det hela  tiden. Jag vill så gärna förstå vad mina nära och kära går igenom. Jag vill så gärna ge dem kloka råd som får dem att känns sig bättre.

Men jag kan inte bara plocka bort smärtan. Det ända jag kan göra är att finns där. Lyssna och krama om. Jag kan följa med genom resans gång för att bearbeta allt, för det är de jag tänker göra.

Jag kommer absolut inte att svika min älskade. Jag älskar dig av hela mitt hjärta och jag vill inget annat en att det ska bli lördag kväll. Jag vill ta hand om dig och vara med dig hela tiden. Jag ger all min kraft till dig. Du är det viktigaste av allt.

Älskling♥




Your tears turned into laughter and it takes away our fears

Här sitter jag med världens segaste internet och har ont i magen. Ätit för mycket läkerol, men jag älskar ju läkerol. Skulle jämt kunna gå och äta på det och citron, mums. Här om dagen satt jag faktiskt och åt citron klyftor, men inte vart jag en sur tjej för det. Haha vilken humor jag har. Nej men älskar faktiskt läkerol och citron på riktigt och kan äta det om jag är sötsugen, även om det låter konstigt.

Annars idag då. Jo jag har jobbat 9-14. Gick väl bra, men va trött, sov inte allt för bra i natt. Sen har jag träffat Zara och även tränat. Det va väl min dag i stora drag. Något mer ni vill veta? Fråga :)

Nej nu ska jag göra mig klar för sängen, den ropar efter mig. Jag är galet övertrött och ska upp tidigt imorgon med för att jobba så här blir det inte att dygna! God natt folket :)


Hoppa i sängen

Vem tycker inte det är kul att hoppa i sängen? Jag och Irini älskade ialf att göra det i Bulgarien! Va ju inte våran säng, så va bara att hoppa på! Love it!


11e bilden: En person du kan berätta allt för.

Det finns ingen som jag berättar allt för. Men Jonas är ändå den som får mig att öppna mig mest. Han vill alltid att jag ska berätta om något har hänt, han vill inte att jag håller inne allt för honom som jag gör för alla andra. Så ja han är den jag berättar mest för om allt möjligt.


Saker från oriflame

Idag va Natta här en stund för att lämna mina, mammas och beccys grejor från oriflame som vi beställt och sen för att umgås lite. Det gillades. Sen har jag spelat säsongens sista match nu ikväll. Så är ledsen nu. Vill spela mer innebandy! Men, men jag får hitta ett sätt att överleva på ;)

Dessa saker köpte jag ialf från oriflame.

Ansiktskrämer, har fått lära mig nu att det är så viktigt att vårda sitt ansikte även om man inte har finar eller torr hud som jag inte har. Men om man vårdar så sitter sminket kvar längre och det blir bättre. Så har nu både dag och natt kräm att prova på.


Hairmask.


Sminkborttagning


Shower gel


Nesecär, bra att ha en stor om man t.ex ska bort eller bara ha massa saker i hemma.


Mascara

Adriatiska havet i Kroatien

Jag har inte badat i så jätte många hav kanske men en så länge är det Adriatiska havet min absoluta favorit. Badade i det när jag va i Kroatien - Pula sommaren 07. Det havet glömmer jag liksom inte, det va så otroligt vackert helt enkelt. Det ända tråkiga va väl att det inte fanns några sandstränder där vi var. Fast vi hittade några fina klippor som vi oftast låg på så blev bra ändå. Slapp man släppa med sig sanden hem också.









Om man älskar att bada eller att åka ut på havet med båt så är Kroatien ett av de bästa resemålen du kan åka till tycker jag ialf. Har dock många länder kvar att besöka men som sagt en så länge är Kroatiens hav favoriten. Va ju även i Venedig en dag när jag va i Kroatien så ni kan kolla på bilder på havet där ifrån med som jag redan lagt upp.

Delad glädje är dubbel glädje.

Har jobbat på cafet idag. 9-13. Va i köket idag, där jag ska vara de andra dagarna också. Efter jag jobbat klart där och käkat så blev det träning. 30 mins crosstarining, mer hade jag inte tid med eftersom jag skulle träffa flickorna på tjej gruppen. Blev en fika på stadsmissionens cafe;) Måste ju locka kunder till mitt jobb :). Sen blev det biljard. Va första gången jag spelade det, jag va sämst! Haha. Gabbie va bäst ialf :)

Sen gav jag lite "presenter" till tjejorna.  Tyckte dem va värda det och de behöver peppas :)



Sen lovade jag min Gabbie att göra henne lycklig idag. Så gav henne lite mer presenter :)




Tror de blev glad ialf. För de sa att jag va så söt och snäll :) Sen skrev gabbie detta på sin facebook

Ett stort tack till underbaraste kristin samuelsson som gjorde mig lycklig idag ♥, du är så gullig gumman tack så jätte mycket för presenterna ♥ massa pussar !!


Härligt att få göra andra människor glada. Måste vara bland det bästa som finns :)

10e bilden: Någon du tycker är väldigt snäll.

Mikaela. Tjejen jag lärde känna i högstadiet och som blev då en väldigt fin och bra vän. Gick i samma klass så umgicks väldigt mycket. Efter högstadiet så blev det inte att vi sågs sällan och så är det fortfarande. Men när vi väl ses har vi alltid kul och känns alltid bra att prata med henne. Hon är så snäll att hon bjudit mig på mat, alkohol och godis. Jag har fått sova hos henne när vi festat och hon lyssnar alltid på en och försöker ge en de bästa råden. Även om hon är en fattig student och mött många svåra hinder i sitt liv så är hon allt ifrån självisk. En helt underbar tjej som jag tror skulle ställa upp för mig väldigt mycket om jag bad om hjälp. Saknar den tjejen väldigt mycket och känner att man gärna skulle vilja träffa henne snart. Jag älskar min Mikaela.♥

Vi två i 9an.

RSS 2.0