Min "Hallowen" helg?

Helgen är slut igen. Gick lite väl fort?

Va ialf kul i fredags hemma hos Maria,, vi var ett gäng tjejor, som satt och snackade och spelade med andra ord. Va inne i stan vid en halv tolv, träffade på folk så fort jag kom ut från bussen typ. Vart först att ta en shoot på ett ställe, sen vidare bort till ågatan där de flesta krogarna finns. Där skiljdes jag åt från tjejerna för att jag ville träffa lite annat folk på en annan krog. Träffade på en massa härliga människor och dansade tills fötterna värkte, var inte hemma förens vid en fyra?

Va lite segt att spela match klockan 10 på lördag morgonen sen. Men alla i laget verkade ju sova, eftersom vi spelade väldigt dåligt så...Lördagen va rätt så seg, Jonas va trött efter ha jobbet under veckan och hämtat mig mitt i natten. Jag var trött efter festandet och matchen så vila och sov en del senare på dagen. På kvällen åkte vi hem till han, blev lite tv tittande och film kollande.

Idag har vi kollat på idol och spelat wii fit, svettigt men roligt var det:)

Ja lite kortfattat om min helg. Bilder från i fredags lär komma upp, imorgon troligen. Måste försöka sova nu. Ska vara på arrbetsförmedlingen 08:15 imorgon. Hoppas det är något vettigt man får höra då!

Bild från Bulgarien sommaren 09.

Fest ikväll!

Nu har jag planerna för kvällen. Blir förfest hos Maria och sen krogen för att möta upp lite folk! Så blir en dansande kväll! :) Har match imorgon klockan 10 på morgonen. Oj då! Men nu kööör vi bara!

Bild från Kroatien 07.

Köpt smycken igen.

Ring H.M 29 kr



Ringar H.M 49 kr



Halsband H.M 69 kr




Träffa Denise.

Ska iväg och träffa Denise nu. Min kära vän som flyttade till spanien när vi var små. Jessie är ju hennes storasyster och vi gick i samma klass när vi var små. Men Denise är bara ett år yngre så hon va alltid med oss och lekte. Har redan träffat Jessie, men inte Denise. Så vi lär ha mycket att prata om. Ingen aning om vad som händer ikväll eller när jag kommer hem. Men allt måste inte vara planerat;)

Denise för fem år sen.

Jag och Carro.

Vart bara ut och gå i 30 min. Alexander bara grät och jag mår illa. Migrän misstänker jag, inte första gången.  Mamma gick ialf hem med Alexander för va ju hon som skulle vara barnvakt egentligen, och jag gick hem till mig.

För tre veckor sen var jag med Carro och då tog vi lite kort. Har dock glömt att lägga upp dem såklart. Men här kommer några ialf. Resten kommer sen Carro. Det lovar jag dig!

Att jag äns lägger ut dem. Jag är jätte ful! Men vad gör man inte för sin vän;)











Walk in silence

Ingen bra dag idag. Haft ont i huvudet hela dagen fast jag ätit, druckit, tagit panodil och sovit/vilat i två timmar. Skulle ju vart med Ella idag, men hon fick hämta hem hennes son på dagis för att han hade jätte hög feber och hon själv mådde väl inte heller så bra, tydligen inte jag heller. Men tänkte dra till min syrra snart, ska vara barnvakt så tänkte dra med han på en promenad så att jag får frisk luft och träning idag också. För träna bort allt fett från min kropp behöver jag ju tyvär...

Alexander i april.
l

Shoes

För lite mer en två veckor sen så köpt jag skor på skopunkten men har dock glömt att visa dem så gör det nu.



Dem är riktigt sköna att gå i och dessutom känns de lätta att gå i, så när det blir halt så tror jag inte att jag kommer ha super svårt att ta mig fram.



Båda Skorna är ju finare i verkligheten och det här är inte lika snygga som de andra men de är riktigt varma och det behövs om de ska bli lika kallt som föra året!

Afropower dance

Har vart iväg nu ikväll och tränat afropower dance. Har kört det två gånger tidigare sommaren 09. Men alla de  här tre gångerna har det vart olika koregrafier så hela tiden har man lärt sig massa nytt. Det är ganska svårt men på slutet av tränings passet kände jag mer och mer hur jag kom in i det. Passet höll på i 55 min och man blev svettig och trött. Väldigt kul är det, full bokat va det också så fler som tycker det är kul!

Medleys hemsida där jag tränar så skriver de så här:Konditionspass med enkel koreografi och mycket rörelseglädje. Släpp loss till afrikanska trummor! Passar alla nivåer.

Hittade en liten kort video med, om hur det kan se ut.


Rekomenderar alla att testa det här. Även om ni inte är bra på att dansa och röra er smidigt och snabbt. För det kan inte jag heller, men man lär sig :)

Killen tar över vänskapen.

Tycker att det flesta förändras på ett negativt sätt när de skaffar pojkvän. Många av mina vänner är dåliga på att höra av sig, jag är inte heller bäst på det. Men jag slutade inte att höra av mig mindre när jag skaffade pojkvän. Jag träffar fortfarande mina kompisar lika mycket. Dock inte på helgerna eftersom det är ända tiden jag har med Jonas, men jag träffar ju inte bara han jämt på helgerna, ibland hänger vi ju med andra och ibland träffas vi bara nån dag på helgen.

Men just nu så har de flesta av mina vänner pojkvänner och jag tycker att nästan alla dem har blivit sämre på att höra av sig. Liksom två av mina närmsta vänner jag hade förut. Vart försvann ni? Jag låter dum nu, men ibland hoppas jag nästan att det ska ta slut mellan folk för att det ska fatta vad de håller på med. Liksom kompisarna som funnits där för dem i flera år och sen helt plötsligt så skiter dem i en för att de är kära. Men så fort det blir problem sen ska man ta hand om dem igen? Glöm det...

Hade en kompis som var så förut. Till slut tröttnade jag på att hon ringde mig sent på kvällarna och tjött för att de hade bråkat. Tröttnade på att hon sket i att träffa mig när vi hade bestämt för att killen skulle komma, eller när vi hade bestämt att jag skulle sova där så fick jag åka hem för han skulle sova där. Vi vart osams till slut. Eller jag sa att jag inte orkade mer och tog avstånd. Efter något halvår försökte hon bli vän med mig igen och nu är vi kompisar. Men inte lika bra som för och det lär vi inte bli heller. Men hon har ändrat på sig och det känns skönt för hon fattade att hon höll på att förlora alla sina vänner. Även om jag inte kan lita på henne efter alla gånger hon svek mig så tycker jag om henne och egentligen finns det väl ingen jag litar på till 100 så...

Men det jag ville komma fram till är att, visst ni kan sova hos er kille varje natt. Men va inte med han jämt och ha inte med han jämt. Sluta inte att göra alla saker som ni brukade göra innan. Va med kompisar åtminstone 2-3 gånger i veckan. Jag vet hur det känns att bli sviken, men så är det att bo här. Det är nog bland de vanligaste sveket. Jag är absolut inte ensam om det tyvär men jag skulle aldrig ha hjärta till att inte svara på sms, telefon samtal, och abslut inte ställa in träffarna på grund av killen hela tiden och det är jag stolt över, att jag förstår att såna misstag gör man inte ;)

Kroatien 07.

Due Date


Handling:Filmen handlar om två udda kompanjoner som av en händelse beger sig ut på en roadtrip tillsammans, som visar sig bli både skandalös och livsförändrande. Peter som väntar barn om fem dagar försöker förtvivlat hinna med ett plan hem för att vara med på sitt första barns födelse. Hans planer blir dessvärre helt omkullkastade när han låter sig övertalas att göra resan med bil tillsammans med den aspirerande skådespelaren Ethan Tremblat. Resan över hela kontinenten visar sig bli en resa som förstör inte bara ett antal bilar och ett antal vänskaper utan också Peters nerver.

Min åsikt: Jag trodde redan innan att den här filmen skulle vara bra. Men den va ännu roligare en vad jag hade förväntat mig. Tror jag och Nina skrattade igenom nästan hela filmen. Roliga, galna, sjuka kommentarer och händelser i stort sätt hela tiden. Den va verkligen sevärd. Lär se den här igen och längtar redan till man kan köpa den! :) Den får 5/5 helt klart!

Härlig dag!

Dagen har varit låång men så bra! Började dagen med att träna 30 min på motions cykeln, ville köra mer men får ju så jäkla ont i rumpan! Sen så vart det att åka iväg för att ha ett samtal och efter det vart det att träffa ett gäng härliga tjejor för att äta tacos, snacka, plus lite annat. Sen efter det vart det att dra hem till Nina och sen dra med henne ut på stan. Överaskade henne med att ta med henne på bio. Förhandsvisningen av Due date. Så jäkla bra film! Lär ju skriva om den filmen imorgon eller något. Inte nu, för nu väntar sängen och lite tv tittande för att kunna somna :)

Jag och Nina vintern 09.

Krogen bilder från föra lördagens festande










Trodde det va mer bilder men tydligen inte. Som ni ser så lånade Jackie Ninas glasögon.  Det är mig Jackie snackar med på den femte bilden. Ser ut att vara ett allvarligt samtal? ;) Den ensama bilden på mig när jag ser skit glad ut vet jag inte när, var och vem som tog den. Den liksom bara fanns där i kameran...? På sista bilden är jag sjukt ful, men vi tillägnande den bilden kisse. För vi gillar ju den tjejen så mycket....Usch... Jackie va ialf riktigt go och tror hon är mer ärlig en vad någon av de andra bloggarna är ialf. Hade en del att snacka om så det va kul:)

Caramel crisp

Har varit iväg och tränat en timme nu ikväll. 30 min crosstraining och 30 min styrka, tränade hela benen och magen på några maskiner. När jag var på väg hem kom jag på att jag skulle rekomendera en choklad. Jag äter inte choklad särskilt ofta. Men va i någon affär med Jonas för någon månad sen och då kände jag hur mitt blodsocker skönk så då tog jag det första jag såg vid kassan och det va marabous choklad caramel crips



Sjukt god är den! Lätt den godaste jag ätit av de marabou chokladerna jag smakat. Okej inte smakat så många, för finns ju väldigt många men tror ändå få slår den här. Jonas som inte heller gillar choklad så mycket hjälpte mig snällt att äta upp den;) 5/5 får den!

På kniv och Gaffel (föra lördagens bilder)










Jag vet att jag är seg. Va liksom föra lördagen vi firade Martia så alla bilder borde ligga uppe nu. Men har bara krogen bilderna kvar nu och sen ska jag väl lägga in dem på facebook med så att folk blir nöjda;)

Den sista bilden är så fin! Vi gjorde en glad gubbe av våra dricks pengar. Personalen sa att det va de finaste som någon hade gjort. Naaw;)

Bilder från två helger sen.

Helgen har spenderats med Jonas och sen har jag spelat match. En lugn men ändå bra helg :) Fick även bilderna från när vi var ute och käkade  och kollade på bio på en fredag för två veckor sen, även bilder från när vi var hos Jonas och var ute och gick på söndagen samma helg. Så tänkte lägga upp dem här nu :)




Promenaden hos Jonas i Medevi






Älskar den sista bilden som Jonas tagit med sin mobil. Så sjukt fin är den är den!

Jag köpte det här i ullared

Nu har jag fixat klart det jag skulle, skulle väl behöva damsuga men Jonas kommer hit om ett tag och då skitar han ju bara ner;) Jag skyller ialf på det så jag kan göra det på måndag istället:) Vart att slänga ett linne som var sönder, lite underkläder och sen tänkte jag skänka bort två tröjor, ett linne som mamma tvättat i för hög grad så den snygga färgen har försvunnit en del och sen tre t-shirtar som är fina men som jag inte använder längre. Alla de kläderna är ju tre år gammla så :)

Har faktiskt tagit kort på vad jag köpte i ullared också. Så här kommer det!

Två ansikts maskar, bomulls grejer att tvätta bort smink med och tvätta min" bröst piercing", svart nagellack, två tuggumi paket, ögonskuggs borstar och ett halsband.


Två bhar och fyra par trosor.


Tröja.


Kläning


Byxor


Mys tröja


skit snygga vantar och mössa.


Det va det jag köpte till mig själv igår. Sen köpte jag 8 julklappar till folk och tre föddelsedags presenter, men inget av de kan jag ju visa upp nu;) Snart kommer väl Jonas med och då ska han med få en grej och då lär jag väl inte sitta så mycket mer framför datorn och eftersom alla verkar undra vad jag ska göra i helgen så skriver jag det nu. Imorgom blir det match och sen vet jag inte mer en att jag ska umgås med Jonas :)

Så nu vet nu ;)  Puss♥




Fixar dags.

Jag är trött efter gårdagen, somnade sent i natt. Får skylla mig själv. Måste ta och städa nu. Ska lägga undan sommar kläderna, eller ja lägga upp dem på översta hyllan i min garderob, för den når jag inte upp till utan en stol så har bara en massa "små skit" där Blir ju så stökigt i min garderob, tjock tröjor och sånt tar ju plats. Sen ska jag plocka i ordning i resten av rummet med och ta kort på det jag köpte igår, ialf försöka så slipper visa av er vara så nyfikna  och tjatta om att jag ska visa vad jag köpt ;)

Bara för att jävlas lite med alla ni som har snö oss er så lägger jag upp den här fina sommarbilden från 06.
Hos oss skiner faktiskt solen nu och den lilla snön som kom i natt är borta =)

Ullared dagen

Igår kväll åkte jag som sagt till Natta, det var en trevlig kväll/natt. Sov väl knappt en tre timmar? Sen bar det av till ullared. Åkte mest dit för att köpa julklappar och presenter till folk och det gjorde jag med. Men bilder på det jag köpt till mig själv kommer väl imorgon, även om jag inte köpte massa klädeplagg så tänkte jag faktiskt fixa lite i garderoben eftersom man inte hittar något där inne och dessutom ska jag nog slänga typ några t-shirtar som jag inte vill använda längre och sen blir det väl rensning bland underkläder, tror det behövs! Synd att jag inte hunnit göra det innan, för visste inte äns vad för sorts kläder jag behövde egentligen:P

Men som sagt haft en bra dag på ullared med natta, hennes moder och syster :) Tror jag skulle behöva sova snart. Men ja, jag ska... snart :)

Tagen för fyra år sen när jag var på ullared med Carro, mami, syster och hennes kille.

Det blir ullared imorgon!

Vart på stan en sväng nu och gjort ett ärende sen vart det att simma en timma. Har mått bättre idag men nu har jag börjat snora mer, tur att jag aldrig simmade längre som jag egentligen ville. Ska iväg snart igen. Natta och hennes far kommer och hämtar mig. Ska nämligen sova hos henne. För imorgon blir det ullared. Kul! Skulle inte åka förens måndag egentligen, men Natta börjar sin praktik då så får bli imorgon istället. Det gör ju inte mig något. Ska köpa julklappar, presenter och underkläder till mig själv. Kläder till mig själv lär det troligen bli med :) Får visa upp vad jag köpte sen.

Föra gången jag och Natta var på ullared. Tagen för två år sen, också i oktober ;)

I can shine whit my own light, let me be myself




Det här visste ni inte va?

- En egyptisk mumie innehåller i snitt 1 km bandage

- En katt har 32 muskler i varje öra.

- Att jättebläckfiskens öga är lika stort som en människas huvud.

- Ett vilt lejon dödar inte mer än 20 gånger per år.

- Hjärnan består av 74,5 % vatten.

- När män från Walibri-folket i centrala Australien hälsar på varandra så skakar de sina penisar istället för händer.

- Världens högsta snögubbe var 22,17 meter hög.

- En del lejon parar sig över 50 gånger om dagen.

- Katter har över hundra vokalljud, medan hundar bara har runt tio.

- Det finns över sex miljoner kilometer väg att åka på i USA.

Åt ett annat håll.

Jag mår inget bra idag heller. Kände mig lite konstig när jag gick upp i morse men trodde det bara var för att jag nyss vaknat. Men sen när jag sitter och äter frukost så börjar det klia massa i halsen och jag hostar så mycket att jag spry upp mackan. Japp, mysigt väre. Sen efter det så började huvudvärken komma och lite feber hade jag visst imorse med.

Åkte ialf till arbetsförmedlingen, fyllde i vilka jobb jag hade sökt och kollade om det fanns något nytt att söka. Hittade ett, men tror inte att jag ska söka det. Kommer inte passa med arbets tiderna. Är nämligen ett ställe för ungdomar där jag ska hjälpa till att arangera evenemang och stå i cafet. De har bara öppet ons, tors och söndag och vissa lör och söndagar. Men de är öppet från 16- 23. Lär ju få jobba på dagarna med för att kunna fixa iordning saker innan. Men kan ju inte säga nej till att jobba på kvällarna. Anledningen till att jag inte kan jobba så sent och sluta vid 23 är att sista pendeln går då och det ligger i Norrköping och jag har inget körtkort. Det är väl om man skulle kunna flytta dit om man får jobbet. Får fundera lite till på det.

Hare vart iväg en sväng idag och träffat lite folk ialf. Va väl en fyra timmar bara så borde inte gjort någon skada. Gillar inte att ställa in saker. Dock så fick jag ställa in simningen idag. Hade tänkt simma i 60, 90 min ialf. Hoppas på att jag mår bättre imorgon:)


På vägen till resturangen Kniv och Gaffel










De två översta bilderna va de ända jag tog. Resten är bines bilder såklart!

Maybe it's true that I can't live without you.




Lite sjuk idag, men sökt jobb.

Idag har inte vart någon bra dag fysiskt. Sov jätte dåligt i natt. Mådde så himla illa så har vaknat vid flera tillfällen också och trott att jag ska spy. Skulle vart på arbetsförmedlingen vid 10 tiden imorse på någon "föreläsning" men hade så ont i magen när jag skulle upp att jag bara inte orkade. Så vart inget med det. Skulle vart där till 12 och efter det skulle jag gått till min jobbcoach men när jag väl gick upp sen hade jag världens huvudvärk och lite feber på köpet. Så han tyckte absolut inte att jag skulle komma så då avbokade jag det tredje mötet med som jag skulle haft vid två. Så inga möten idag. Skulle tränat med, men va ju ingen ide.

Dock så har jag sökt två jobb!


Ett på scandic hotel som frukost värdinna och det andra som barnskötare på ett fritidshem. Vart jätte chockad att de sökte en barnskötare, brukar bara vara förskolelärare/fritidsledare nu för tiden annars. Dock så va jag tvungen att skriva in mig på en sida för att söka det jobbet som barnskötare. Va massa att fylla i och dessutom va jag tvungen att skriva ett personligt brev för det jobbet. Va lite extra jobbigt när man fortfarande är trött och har huvudvärk. Men ska försöka att vila resten av kvällen. Måste till arbetsförmedlingem imorgon för att kolla efter mer jobb och redovisa att jag sökt jobb. De blir ju galna om man inte kommer dit så.

November 08. Satte och skrev ett rasism arbete, gjorde det i religonen. Va tydligen ett av de bästa arbetena min religions lärare hade läst. Skit kul att höra men sen fick man ju MVG i det med så :)


Bilder från förfesten hos Martina.













Jag tog bara en bild på förfesten. Resten är bines kort. Duktig är hon som lagt upp dem på sin blogg och facebook. Även tur att man har henne, annars skulle det ju aldrig bli några kort. Ja jag är sämst ;) Mer bilder kommer sen. Va ju en del bilder, så det här är bara från förfesten då vi var hemma hos Martina.

Kanon kväll

Kvällen igår va bra! Trevlig förfest, helt okej mat och bra drag på krogen där man träffade månnga bekanta och söta vänner. Hängde även en del med Jackie Ferm. Ja jag är ingen kändis kåt människa. Anledningen till att jag vet vem hon är att jag läst om henne på kissies blogg. Sen sätt henne i toppbloggarna. Paradise hotel kollar jag ju inte på och skvaller tidngar läser jag inte heller. Så vet knappt något om henne egentligen. Men hon är söt och jätte trevlig. Har lite bilder på henne men tänkte vänta och se om bilder från mina kompisar kommer snart. För då kan jag lägga in alla samtidigt,. Jag själv har ju så några bilder. Särskilt från förfesten.

Så mina vänner, ni som har.. Lägg in bilder från igår snarast så lägger jag upp mina ;)

Idag har jag mys med älskling. Han hämtade mig från krogen igår. Tror jag blev som fullast när jag väl skulle åka hem. Jag som snackar mycket redan som nykter, tänk då när jag fått i mig en hel del? Aja han älskar ju mig fortfarande ialf ;) Imorgon är det massa möten och träning så lär vara upptagen ;)

Bild från kroatien  07.

Tagga!

Nu drar jag hem till Martina där alla andra underbara, störda och vackra tjejorna befinner sig. Blir lite förfest sen middag och sen hem till Martina igen eller direkt till krogen? Vi ska ialf fira att hon blir 20 nu i veckan :) Kommer nog bli jätte kul. Visa av brudarna har jag inte träffat sen i sommras så lär ju bli mycket prat och skratt. Hoppas ni alla andra har en toppen kväll ♥

Så här fick Martina se ut när vi firade att hon fyllde 17!


Brudarna som va med och firade henne då. Nästan alla dom som är med på bilden kommer vara där ikväll med!

Tror bara att det är muppen ( hon i röd tröja) Som inte deltar ikväll. Plus att tre som inte är med på bilden kommer. Så ja vi är ett stort gäng!♥

Bra kväll igår!

Kvällen igår var jätte bra! Har inga bilder eftersom ingen av oss är några som gillar att vara med på kort direkt. Men det vart att käka pastasallad som Nazanin hade med sig när vi kom hem till Sofia. Sen bjöd Sofia på kladkaka som hon hade bakat. Efter det vart det att kolla på film och äta chips och godis som jag hade med mig. Det vart ett antal rök pauser när vi såg filmen eftersom becca va så sugen hela tiden. Mycket skratt och prat vart det med. Sen spelades det även guitar hero. Men jag skippade det och kollade på istället. Sing star blev det med som jag verkligen sög på. Men kul var det! Kom inte hem förens vid halv två på natten.
Så vart en väldigt lång och lyckad kväll och det gillas ju verkligen :)


Bilden är från januari 08 och är på mig.


Arbetsförmedlingen är jobbiga!

En så länge så har jag tränat kondition och styrka i 45 min, ätit frukost och lunch, duschat, sminkat mig och klätt på mig. Ska torka håret snart men försöker självtorka det så länge som möjligt såklat.

Jo jag har faktiskt gjort en till sak. Pratat med min jobbcoach. Igår ringde han och sa att han pratat med en praktik plats. En praktik plats som min mamma tipsat om. De va okej för dem att jag började praktisera där nu när som. De hade även sagt att de kunde behövas folk där ibland. Vilket skulle ge mig en möjlighet till jobb och om inte mer erfarenhet och kanske nya kontakter som leder till andra jobb. Men sen ringde min jobbcoach idag med. Arbetsförmedlingen hade ju sagt nej. För man måste ju varit arbetslös i minst tre månader för att få praktisera. Jag har varit det i två månader snart. Jäklit irretrande för även om det är skönt att ha frihet så funkat det inte i längden och jag behöver få erfarenhet och kontakter så jag kan få ett jobb och flytta. Varför ska de förstöra när de ger mig möjlighet? Mina kompisar som har fått jobb har fått dem genom sina gamla praktik plaster och några genom kontakter. Vilket visar att arbetsförmedlingens sätt inte funkar. För oss dem finns de knappt jobb att söka och de jobben som finns är man för ung för, saknar utbildning eller erfarenhet. Jäkla sur blir jag ialf på alla deras regler som bara förstör för folk!!!!!! Min jobbcoach va ialf riktigt irreterad så han skulle försöka hitta en lösning så snäll som han är :) Så vi får väl se ;)
Ska snart till stan ialf. Glömde systemet igår så får bli idag. Sen till hemköp för att handla godis och chips till kvällen. Alla skulle handla något och min uppgift vart att handla det tydligen:P Blir mys hemma hos sofia med några töser. Så ska möta dem vid fyra på resecentrum. Mycket roligt! Ha en fin kväll allihopa ♥

Bilden är tagen för två år sen när jag och Carro delade upp påskgodis till en massa folk!


Lite shopping

Har varit hemma sen tio tiden nu ikväll. Vart nämligen att dra hem till Nina efter stan. Både jag och Nina hittade grejor och vi vart nöjda.Dock borde jag inte köpt något eftersom jag ska till ullared snart men det va ju ändå billiga fynd jag hittade ;) Har vart en trevlig dag och bagarn ringde även mig och ville ses en sväng på stan. Gulligt att mina vänner vill se efter mig efter gårdagens "händelse" Puss på dem!

Dagens köp va ialf detta.

Armand från H.M 29 kr.  ( Mamma blir arg på mig pgr av alla smycken jag köper. För två/tre år sen köpte jag knappt kläder och ännu mindre smycken. Då söp jag upp pengarna istället så jag tycker att jag slösar pengarna på bättre saker nu ialf :)



Sen söta örhängen från ur&penn för 25 kr



Sen en söt kläning som självklart är finare i verkligheten för 299 kr från Vero Moda




Till stan och träffa pp babe

Nu ska jag in till stan och träffa Nina. Hjälp henne att kolla efter skor och byxor och jag kanske hittar nåt att ha på mig till helgen, men får se om jag struntar i att köpa något även om jag skulle hittar:) Vet inte när jag kommer hem men det märks ju :)

Ha en bra dag ♥

Så snygg bild! Jag hade precis gått på toan och ja jag tror vi festade den kvällen? Är ialf från 09 på sportlovet!





Bara ni.

När min pappa får mig att brista, lyfter ni upp mig igen. Tack för att ni försöker. Det är er jag fortsätter att försöka för! ♥


Har sökt in till kurser.

Jag har faktiskt sökt in till tre kurser. Så får se om jag kommer in på någon av dem. Får inte veta förens i december  så är ju lite jobbigt att vänta. Men jobb lär jag nog ändå inte få. Fast jag börjar känna att det här livet inte funkar, har ju vart arbetslös i två månader i slutet av oktober. Det är ju skönt på många sätt. Men sover så länge och gör inte så mycket vettigt blir liksom slö. Extra tråkigt är det när kompisar är så dåliga på att höra av sig och ja inte har tid?

Dessa kurser har jag sökt in till ialf.



Smycken.

Kom hem för en stund sen. Har vart och tränat sen vart på ikano. Vart att köpa skor och smycken. Kollade efter något snyggt till lördagen men hittade inget. Har ju lite val av festkläder hemma som jag kan välja på men det har man ju redan användt flera gånger så skulle va kul med något nytt. Men får se om jag tar en sväng på stan kanske. Vart att handla mat med mamma också och snart ska jag se på fotbollen. Holland - Sverige

Halsband från bik book. Va två smycken för en. Så behövde bara betala för ena. Båda kostade 79 kr plus att jag hade 62 kr kvar på mitt presentkort :)



Så ett armband blev det på köpet med. Men är mycket finare i verkligheten!



Sen en ring för 129 kr från Gina tricot.




Jag säger som det är.

Är skit seg idag och inte händer det något roligt heller. Skulle gått på hockey ikväll men min vän blev sjuk. Skulle väl kunna  försöka anstränga mig med att höra av mig till någon men många av mina vänner pluggar eller jobbar så att de inte har tid och de som är lediga är sjuka just nu. Så ja finns inte någon direkt som är ledig.. Sen är jag lite trött på att ALLA mina kompisar är dåliga på att höra av sig. Nej jag är inte bäst på det, men jag säger ialf inte till folk jämt att " åh saknar dig, måste ses snart" Sen när man frågar när de kan ses så svarar ofta folk att man får höras av för de vet inte rikigt. Men sen dröjer det ju lite väl länge innan de hör av sig. Ja mina vänner är fina men så dåliga på att höra av sig, fast det verkar som de flesta i denna värld är det, ialf vad man fått höra av andra!

Men ska nog åka iväg och träna snart och sen iväg till ikano med mamma. Skulle kollat skor igår efter vi tränat men hon va så seg så hann inte. Sen ska jag handla lite mat med och kanske kolla efter något snyggt till helgen. Man borde väl ta och umgås med sin mamma med ibland. Det gör jag ju väldigt sällan faktiskt. Vissa veckor pratar vi inte äns med varandra för att vi gör en massa saker och så.

Jag hemma hos söt bine, sommaren 07.

The other guys

I fredags såg jag och Jonas på biopremiären av den här.


Handling: Två polismän som får göra pappersjobbet när de tuffa snutarna röjer bland buset. Hoitz är bänkad eftersom han råkat skjuta en fotbollsstjärna, medan försiktige Gamble nöjer sig med att sitta och knappa på en miniräknare. Men en vacker dag, när kårens hjältar av misstag tar språnget mot evigheten, får de chansen att visa vad de kan.



Min åsikt: Den här filmen va så väldigt rolig, hände sjuka saker och de sa roliga kommentarer. Hela tiden vad det något att skratta åt. En absolut sevärd film som jag vill se om. Den får 5/5 av mig!

Gamla serier.

Såg på sjunde himlen idag och jag gillar det programet, nu när det nog i början av alla avsniet för alla är rätt så små och bor fortfarande hemma. Hittade detta video klipp och det är ju mycket senare in serien. Har sätt på det i många år vid flera tillfällen.



Huset fullt
va en stor favorit för mig när jag gick i mellanstadiet, tyckte det va sjukt bra. Men inte sätt det på flera år nu. Jag tyckte ialf att Jesse va så sjukt snygg ;)



Fresh prince of bel air
kollade jag med på mycket, va inte lika länge sen jag såg det. Men will smith är ju kanon i det programet med, tkr alltid att han är kanon :)


See your smile.

Jonas är på väg hit och vi ska ut och äta sen blir det bio. Är på ganska dåligt humör. Inte orkat träna och min kropp vill fortfarande inte samarbeta. Fattar inte felet, folk tror väl att jag borde vara proffs på min sjukdom eftersom jag haft den i 15 år och fem månader typ. Men man blir nog aldrig proffs på det. Man stöter på svårigheter med det hela tiden. Ialf jag. Men ska försöka få tag i min sjuksköterska nästa vecka eftersom det va hon som ville att jag skulle ändra på mina insulindoser och visst vill jag det med, men på något sätt blir det ju jätte konstigt hur jag än gör..

Jaja nu ska jag försöka vara glad ändå. Har ju trots allt en fin kväll framför mig att ta vara på och imorgon har jag ännu en innebandy match, älskade innebandy ♥

Bio premiär blir det ju till och med! =)


Potatis gratäng

Igår efter jag tränat kom Carro till mig och vi lagade mat. Bland annat en super god potatis gratäng.

  • 1 kg ca 12 st medelstora potatisar
  • 2 st gula lökar
  • 2-5 dl mjölk ( jag använde 3,5 dl lätt mjölk )
  • 3 dl vispgrädde ( jag använde den grädde med minst fett )
  • 2-3 tsk salt
  • 2 krm svart peppar
  • ost ( jag använde massor av ost!! )
  • Två vitlöksklyftor

Gör så här:

Skala potatis och skär i skivor.  Skiva upp löken och hacka i små bitar. Häll i vispgrädde , mjölk, salt, peppar och vitlök i en stor kastrull. Lägg i potatis och lök. Tryck ner potatisen så den hamnar under ytan. Häll ev. på mera mjölk.

Koka upp och sänk plattan, koka på svag värme ca 3-5 minuter. Efter 3-5 min ska potatisen fortfarande vara hård, men "böjbar", märker du att den blir mjuk tidigare så sluta koka då.

(Anledningen till att man kokar detta är att potatisgratängen går fortare att göra och att kryddorna fördelar sig bättre och potatisen och löken blir mjuka.)

Häll allt i en ugnsform. Strö över riven ost.

Ställ in i mitten av ugnen i 225°C i 20 minuter tills potatisgratängen fått fin färg.


Bild saknas tyvär :/

Jobbigt...

Jag är seg, och trött i hela kroppen. Har jätte ont i ryggen och huvudet. Kanske håller på att bli sjuk?  Mittblodsocker ligger åt helevte. Fattar inte. Skit högt på morgonen och sen ligger jag lågt på dagen? Har ju sänkt insulinet på dagen från 15 till 13, men då borde det ju vara högt på kvällen och inte dagen efter...

Ja fan vad min diabets krånglar och min kropp. Det värsta är att läkarn ofta inte äns fattar vad som är fel. Kul att man är ett mysterium...Är på dåligt humör , ja..När jag ligger högt så får jag ju ont i kroppen och känner mig sjuk så kanske bara är det. Men det borde vara något annat, som t.ex ett virus i kroppen som gör att jag kanske ligger högt? Men ska försöka träna nåt idag ialf, om jag inte mår sämre förstås? Men längtar till kvällen! Bio och mys med min älskling ♥



Carro kan ju "åka" skateboard.

Valborg 05




Hade två vidoes från när jag åkte också men går inte att lägga upp, så får räcka med den här så länge :)

Den toma saningen.

Jag tyckte alltid att det var lika jobbigt när de bråkade. När de skrek på varandra och när glasen föll i marken. Det hade alltid varit så här. En värmande famn att krypa upp i fanns inte här. Den ända gången någon skrattade var när någon annan gjorde sig illa, när jag misslyckades fanns inga värmande ord. Hånflinen va det som fanns. En dröm om att allt skulle vända fanns inte kvar längre. Varför skulle människor förändras efter alla dessa år? Efter alla gånger man förlåtit dem. För alla gånger man försökt säga till dem. Nej det finns ingen verklighet som kommer att leda till det bättre. Min kärlek finns någon annan stans och där lär den stanna.


Hjälp - Benjamin

Just nu är jag lite uttråkad, ångrar att jag inte åkt in till stan och träffade några vänner men har suttit och kollat på kurser och skolor så kände att jag behövde göra klart det för annars skulle jag väl bara glöma det eller skjuta upp det tills det blev för sent. Så lite tråkigt har jag haft idag. Men är match ikväll och det ser jag fram emot!

Men det här fick mig att skratta och ha lite roligt ialf!




Bortskämd men söt.


iitrim

Idag har jag vart på samtal, träffat lite girls och sen tränat på iitrim igen. Eftersom folk undrar vad ja prov på tränar så gick jag in på deras hemsida och hittade det här.

I en familjär och avslappnad miljö ger vi dig de bästa förutsättningarna att uppnå och varaktigt behålla ett lättare och friskare liv. Vi hjälper dig till nya vanor inom mat, motion och motivation. Hos oss kan du antingen bli viktminskningskund med fri tillgång till motionsanläggningen eller enbart motionskund.
’Puls’ heter vår effektiva, enkla och roliga motionsform. Ett pass tar bara trettio minuter och då har du gått igenom alla viktiga muskelgrupper, samtidigt som du ökat förbränningen och förbättrat din kondition. Våra framgångsrika viktminskningsprogram genomförs i små fasta grupper. Att veckovis möta samma deltagare som diskuterar och stöttar varandra är en viktig anledning till att så många lyckas hos oss!


Här är en bild där ifrån också.

Bilder från söndagens kalas firande.

Ska försöka krypa ner i sängen snart och glo lite på tv och försöka att somna. Men innan ska jag lägga upp bilder som lovat från i söndags då jag var och firade kusin Emelie som fyllt 19.

Så här kommer det!












world go round

Kom hem för någon halvtimme sen. Dagen har gått fort men varit helt okej.

Sjukhus besöket gick bra, lite svårt att hitta vart jag skulle ta vägen bara. Men sjuksköterskan vill att jag ska försöka minska mina insulindoser eftersom jag ligger ganska lågt. När jag tränar och är liten i maten så behövs det inte så mycket som jag tar. Hon sa att det va troligen därför jag inte gått ner i vikt.. Jäkla insulin känner jag då. Men ska ta massa blodsocker och verkligen försöka att få ner mängden så att jag kan gå ner i vikt!!

Va ju och träna nu ikväll med, man körde i 30 min och varanan va styrka och kondition. Bara nya maskiner för min del, så fick först en visning på hur allt gick till. Man körde tre varv och höll på med varje maskin tills en röst sa att man skulle byta. Gick väldigt fort att träna igenom passet och tror inte jag skulle orka mer en 30 min för det var hårt. De va ju de själva som rekomedera 30 min så är väl det man ska börja med! Har en veckas gratis träning så ska försöka uttnytja den nu :)

Efter träningen gick jag och mamma åt. Hon provade ju också på att träna där. Åt ialf på Cafe och kök. Italenisk paj. Väldigt gott. Det rekomenderar jag!

Bild från min praktik i Irland 09.

Why u wanna go

Ska till sjukhuset nu för att kolla så att allt ligger bra till med min diabetes. Hoppas sjuksöterskan är vettig, gillade den jag hade förut men är ju en ny nu tråkigt nog.. Efter det ska jag gå till nåt ställe där de kunde hjälpa en med att kolla program och skolor. Finns ju inga jobb så kanske får börja plugga. För hemifrån ska jag.. Jag är för gammal för att bo hemma nu och jag har ju velat flytta sen jag va 12 så ja. Sen blir det väl att gå på stan en stund, slösa pengar på busskort. Men så är det när man bara har en trasig cykel och ja har en pojkvän som bor 6 mil ifrån en så busskort behöver jag i vilket fall. Vid halv fem ska jag träna, har fått gratis träning på något gym som ska vara extra bra för viktndgången. Så får väl se vad det ger.

Nä nu måste ju ut till bussen!


Djungel vrål.

Vart lite off från bloggen sen i fredags. Men haft annat för mig.

I fredags simmade jag i 90 min sen va jag med Beccy från halv fyra till en tolv på kvällen. Vi snackade, och kollade idol. Jätte trevligt va det ialf. När hon åkte hem var jag med Jonas, för han kom till mig vid halv tolv på kvällen. Så i lördags va jag med honom. Sen så spelade jag även match.

Domaren vi hade på matchen va sämst! Vi förlorade med 4-1 men två av "målen" de gjorde skulle inte vart mål. Det ena hade våran målvakt, hon låg på bollen men de slog henne typ med klubban så den åkte in.. Sen en annan slog de in med magen. vilket ska vara bortdömt. Jag fick lite små stryk! Nej då men de höll fast mig i tröjan och ja typ kramades med mig, inte lätt att spinga och röra sig fritt när man är punkt makerad. Men tyckte alla gjorde ett bra jobb från vårat lag :)

Idag har jag vart hos min kusin och firat henne. Så bilder från det kommer väl imorgon! :)

Bilden är från 05, då jag nyligen börjat spelat innebandy. Sen har jag ju börjat spela och slutat flera gånger innan jag slutade helt 08. Men nu kör jag igen! Jag har nummer sju på tröjan där på bilden!

Färga håret?

Igår när jag och Natta satt och snackade om hårfärg och sånt så vart jag jätte sugen på att färga håret.. Har ju haft brunt i massa olika nyanser flera gånger, sen har har jag haft bruna slingor, brunt under hår, blonda slingor och ja rött. Det är väl typ dem. Men är sugen på attt ha lite svart i nu. Tänkte inte färga håret igen eftersom så många har sagt att jag är fin i håret nu. Nu när jag börjar få tillbaka min riktiga hårfärg. Men samtdidgt har jag haft min riktiga hårfärg i många år och vid flera tillfällen då jag haft uppehåll med att färga håret. Sen kommer jag ju att ha mitt blonda hår i flera år till. Så lika bra att passa på att färga sönder håret nu när man är ung och dum? ;) Kanske ska satsa på att vara blond till våren sommaren sen istället?

Hittade bilder på olika hårfärger jag haft genom åren ialf.


Färgade både hela håret och med slingor. April 05.


En misslyckad färgning ledde till detta. September 05. ( hade haft i färgen någon månad här med )


Ny hårfärg igen. December 05.


Juni 06.


april 07.


april 08


December 08.


Januari 2010


april 2010


Det va svårt att hitta bilder som verkligen visade färgen. För på många bilder så såg man att jag hade haft färgen ett tag så den hade ju börjat försvinna lite. Men här ser ni på ett ungefär vilka olika färger jag har haft och sen har jag ju haft mer fäger än det här ändå!

Nu ska jag iväg och simma och efter det blir det att träffa Beccy så blir att hänga med henne idag och ikväll :)

RSS 2.0