Sång

I pausen på gallick fotball så var det lite sång. Låten verkar ialf vara populär i Irland.


Skansen akvariet

Jag, Jonas och mamma var i skansen akvariumet hösten 09. Vi trodde att det låg utanför skansens djurpark för det va den informationen vi fått. Men del var fel, låg ju inne på skansen och dess djuprark och allt annat de har där inne. Finns ju en del där djur där inne och även små museum som visar hur det var för i tiden. Dessutom hade jag aldrig varit inne på deras akvarium förut, så va kul att komma in dit. Här kommer ialf bilder från deras akvarium.
















Feel myself get tired.

Idag har jag inte alls gjort speciellt mycket. Sov jätte dåligt i natt med. Somnade sent och vaknade 4 -5 gånger under natten. Skulle ha tränat idag. men känt mig borta i huvudet och haft små ont i halsen. Känns som att det var bättre med en vilodag när kroppen säkert inte mår så bra av den lilla sömnen. Vill ju att det ska ge något när man tränar också.

Men har ialf vart ute på en promenix med Sandy, sen har jag mest kollat tv och suttit vid datorn. Kollat på talang med mamma nu ikväll också. När som borde Jonas vara här också. Så då blir det att umås med han innan man ska sova. Han har lovat att ta hand om mig så att jag får sova ordentligt i natt :)


17 again.






Handling: Mike, 37, är inte nöjd med livet. Han har jobbat 18 år på samma arbetsplats utan att befordras, han är nyskild och han har knappt någon kontakt med sina barn. Livet har inte riktigt blivit som han tänkt sig. Annat var det i high school då Mike var stjärnan i basketlaget och killen som fick dejta skolans snyggaste tjejer. En sen kväll när Mike är på väg hem i regnet ser han vaktmästaren från high school stå vid räcket på en bro. När han stannar bilen försvinner mannen och i sin iver att finna honom trillar Mike över räcket. Han vaknar upp nästa dag hos sin kompis Ed, och upptäcker han att han inte längre är sig själv. Han har förvandlats till en gänglig 17-åring igen.

Min åsikt: Det som var så jäkla kul i filmen var ju att han Mike beter sig som en pappa fast han är tillbaka i sitt 17åriga liv och det blir rätt så mycket att skratta åt. Såg filmen föra helgen här hemma med Iza och Jonas. De tyckte med den var bra. 3,5/5 får den ialf av mig.

show you how.

Idag har jag jobbat 8-12 , fick dock jobba på en annan avdeling där de hade äldre barn. Finns ju fyra olika avdelningar på den förskolan. Sen efter det vart det att sätta upp en affisch om tjej dagen i centrumet i Ekholmen och även gå till Arbis för att hämta ut mer affischer. Så blev att sätta upp en i sporthallen också. Gick för att träna sen. 40 min simmnig och så "gick" jag runt  i bassängen i 20 min, rätt så jobbigt faktiskt. Sen vart det att träffa Zara efter det.

Är jätte tröttt nu, sov knappt fyra timmar i natt och natten innan det knappt  fem timmar. Så hoppas på mer sömn i natt!


Steffis 21 års fest.










Onsdag

Idag blev jag väckt strax innan halv åtta. Fick dra iväg och jobba på den där montessori förskolan :) 08.30-13.30. Sen vart det stan med Rebecca och sen vart det att träna.

Det var massa olika rea på cubus i stan och jag skulle inte köpa något, men eftersom jag älskar shopping så blev det så ändå och för att det var billigt. Jag som skulle spara till en jacka. Fick gå runt i  min pappas skit fula jacka idag, bara för att det regna och var svinkallt i morse. Visste ju inte hur mycket man skulle behöva att vara ute. Så skämt ut mig idag med att gå i den fula jackan:/ Ångest har jag med för att jag slösade, men om jag vore smal hade jag ju velat köpa kläder istället och eftersom jag inte kan bli smal även fast jag kämpar sönder så får jag trösta mig med smycken och annat smått och gått :)

Fräscha nagellack.


Fina örhängen


Massor armband


Jättefint läppstift!


200 kr tror jag allt gick på så mycket för pengarna ändå!

Hallon salt lakrits


Föra veckan köpte jag och becca glass från SIA, var en nyhet och va med hallon och salt lakrits. Både vi tyckte att den smakade för lite hallon, men var mycket lakrits i. Vilket jag gillade. Så den får 3/5 av mig. En helt okej glass :)

Smile like you mean it.

Idag har jag varit på påskfest, fick leta ägg genom en lek med ord. Äta påskmat och pyssla lite. Rätt så trevligt faktiskt. Sen ikväll har jag tränat.  Har inte så mycket mer att skriva. Snart är jag inte ensam hemma längre och ingen ide att somna innan föräldrarna kommer hem. För då kommer bara min lille hund att väcka mig och de kommer ta lång tid att somna om. Så bättre att hålla sig vaken en timma till.


Lördagens mys bilder.

Jonas bakade scones så satte vi oss ute i solen och åt :)


På kvällen grillade vi och satt ute på altanen.


Senare på kvällen kom Iza föbi, åt lite gott, snackade och kollade film.


Det var en bra lördag :)

I dream your dream for you, and now your dream is real.

I fredags tränade jag och fixade med lite saker. På kvällen blev det att åka till Steff för att grilla och förfesta. Firade att hon fyllde 21! Sen drog vi till pitch black och dansade, men alla drog rätt snabbt. Förutom jag och Stina. Så vi drack mer, sprang runt och dansade. Sen mötte jag upp en barndoms vän, hängde med henne och hennes kompisar tills Jonas kom och hämtade oss. Gick ut med hunden vid halv fyra på morgonen när jag kom hem:)

I  lördags slöades det lite, jag va väl lite bakis. På kvällen blev det grillning och så kom Iza förbi. Så blev myskväll med film och snack.

I söndags var  man ute i solen, spelade spel och bara umgicks med Jonas.

Idag har vi vart i Norrköping på påskmiddags hos Jonas mormor. Vart ute och fikade i solen också. Jonas är kvar här nu, han skulle göra ärenden här i Linkan i moronbitti. Så bara onödigt för han att åka hem då. Så blir tv och film tittande ikväll.


En av alla bilder på mig från Turkiet 05.

Varning för vilda djur





Handling: Mitt i vildmarken bygger ett stort företag upp en ny förort, men vad de inte vet är att hela skogen är full av vilda djur som inte alls är med på det. Dave och hans familj har flyttat ut i vildmarken i ett nytt tjusigt hus och jobbar för fullt med att hugga ner skogen för att bygga upp hus och affärer. Men, vilddjuren går till attack och gör allt för att planerna inte ska gå i lås. Ett galet roligt äventyr där människan står mot djuren.

Min åsikt: Filmen är så skön, så jäkla mycket att skratta åt och alla söta djur. Såg den föra helgen med Tess och Jonas, vi alla gillade den och rekomenderar den! 4,5/5 får den av mig.

Galick fotball

Galick fotball är väldigt speciellt. Man får liksom både passa bollen med händerna och fötterna. De har som vanliga fotbolls mål med en målvakt i. Sen har de såna där rugby mål som de också får göra mål i. Man kan beskriva att den sporten är en blandning av fotboll, ruggby och handboll. Den är väldigt stor i Irland och spelas nästan bara där och i Australien. Har tyvär bara ett kort klipp på när de spelar, men man ser ju lite ialf :)


Grattis Steff!

Idag fyller Stephanie 21 år och det hurrar vi för! Har många fina minnen med den tjejen och vi har gjort väldigt många roliga saker ihop! Saknar dem tiderna som jag sagt flera gånger innan och kommer alltid att ta vara på de vi upplevt ihop. Hoppas att du får en kanon dag min kära bull♥





Fått min ring.

Var med och tävlade om att vinna ett smycke från http://bstore.se/Alexandras blogg så fick hem det i torsdags. Va dock en månad sen som jag vann där ifrån så de är inte snabba. Men de har några fina smycken för ett väldigt bra pris :)



Girlpower



Händelser under dagen/kvällen:

Kl 13.30-14.30 Feedback Cina Staron

kl 14.45-15.45 Kroppsmedvetenhet Cina Staron

Kl:14.30-15.45 Kvinnliga blåljus - brandkvinna och ambulanskvinna

Kl 16.00-17.30 Unga, sex och internet Tjejjouren Beata

Kl 16.00-17.15 Livsstil och relationer Stadsmissionen

Kl 17.30-18.45 Avslappning och massage

Kl 17.30-18.30 Prova på streetdance Diva

Kl 13-18.30 Skapande och café

Mingeltorg, myshörna, singstar. Superlativa kommer att uppträda, en häftig dansuppvisning kommer också att visas.  Allt kommer att vara grattis!  Jag kommer att vara på plats där hela dagen och jobba. Kommer att ha på mig en tröja som det står girlpower på, så bara att komma fram och snacka med mig.

Sprid gärna runt detta till era vänner, syskon, säktingar och bekanta.  Även om ni inte bor i Linkping så är ni självklart välkomna ändå!



27e bilden: En bild på något gott du ätit.


Tell me what you find when you read my mind?

Idag skulle jag lunchat med en kompis på stan men blev inte så... Så istället var jag ute i solen i några timmar. Chillade, smsade, lyssnade på musik och läste ur morbrors bok.

Sen har jag vattnat mammas alla blommor. För er som inte varit hos mig så har hon blommor på båda våningarna och flera stycken vid varje fönster och vår trädgård ser ut som en liten trädgårdsförening.

Har även skrivit ut affischer om den där tjejen dagen jag ska jobba på, satte upp en vid affären som ligger vid mig. Har tränat också och fixat med en hel del andra saker.


Yesterday.

Igår var jag på stan med Beccy, kollade runt lite och blev lite shopping för min del. Vart även en massa prat och en glass i solen. Sen på kvällen så tränade jag.

Beccy äter glass


Örhängen från gina tricot 39 kr.


Sen var jag i behov av skor då jag bara hade gympa dojor som vår skor. Inte så snygga till leggins direkt och det använder jag ju ofta så kände att jag behövde något mer.

De här var snygga till mina jeans leggins ska väl vara snyggt till vanliga leggins och tights med. Har tänkt att ha dem till hösten med fakiskt. Ser inte alls snygga ut på bilden dock. 199 kr från sko punkten.

Sen ett par tunnare skor till varmare dagar både till våren och sommaren. Kostade 149 kr från sko punkten och vart ju 50 procent på det, sen hade jag rabbat där så vart 125 kr för båda skorna. Bra och billigt!           


Sen vart det även att köpa alkohol och en present. Men det kan jag ju inte visa här ;)

Så här ser jag ut nu.

Igår klippte ju Natta mitt hår som sagt och färgade ljusa slingor i det. Har lite kvar av mina svarta slingor och är ju naturligt blond för er som inte vet och som har glömt det;) Klippte ju lite i tapper, det slitna på topparna och en lugg.

Så här blev resultatet.



Bowling.

Föra tisdagen var jag ju och bowla på strandgatan här i Linköping. Riktigt fint var det där, aldrig varit där förut. De konstiga är att varje gång jag bowlar så går det dåligt i början, bra i mitten och i slutet av spelet jätte dåligt. Så har det varit varje gång jag kört. Det här va min femte gång jag körde, tror jag. Men va så kul! Skulle vilja köra snart igen :)




Happy day

Idag har jag haft en jätte bra dag med mina fina vän Nathalie. De började med att möta henne vid coop, där vi köpte hår färg till mig. Sen frukt och nacho chips. Sen gick vi till mig där vi satte oss i solen och åt. Jätte mysigt.  Förutom att det kom en post gubbe och ställde cyklen utanför tomten, ställde sig och rökte åh kollade in på oss. Sandy skällde ut han, men han brydde sig inte. Peddo gubbe?:0

Efter några timmar så gick vi in för att färga mitt hår. Blev blonda slingor, sen klippte hon mina slitna toppar, lite i tapper och sen lugg. Haft hel lugg en gång tidigare och folk tyckte jag passa så bra i det så provar igen :)  ( Bild kommer väl) På kvällen vart det att gå ut med sandy och laga tacos som vanligt. Sen va vi duktiga och körde ett tränings pass med jillian.

Dagen gick galet fort men vi har haft det så mysigt och roligt♥



Arnold Anka

Den här söta ankan träffade jag och Emma på sommaren 07 när vi var och fikade vid stångån. Emma sa att det var en tjej men jag hade redan döpt ankan så vad ni en säger så är den en kille och han heter Arnold och är jätte söt.




Give me strength.

I helgen har jag vart hos Jonas, började bli sjuk i fredags. Jobbade 8-15 på förskolan i fredags och började må dåligt på vägen hem. Har haft huvudvärk och lite feber hela helgen. Så har vilat ganska mycket. Kollat tv, spelat spel, spelat mario kart, hyrt film. Käkat kina mat med Tess och Jonas. Ja, rätt så seg helg. Men den funkade.

Idag mådde jag inget bra när jag vaknade, skippade att jobba som volontär och vilade. Drog till arbetsförmedlingen på eftermiddagen och träffade Zara en sväng för att vi hade lite att snacka om. Sen nu ikväll har jag vart och handlat med mamma så jag har något att äta i veckan. Sen vart ute på en promenix. Har nog gått 8-9 km idag. Känns skönt.


Ur&penn

För ett antal veckor sen köpte jag smyken på ur&penn. De har så billiga och snygga smycken där. Som faktiskt har bra kvalite.

Köpte detta älskvärda ugglehalsband för 69 kr.


Fjäderörhängen som jag älskar för 29 kr.

250 års jubileum.

Här kommer en annan video från 250 års jubileumet de hade i Irland när jag och Steffi var där för att kolla på galick fotball.


26e bilden: Någon/några som du alltid har roligt med.

Caroline. Hon är nog den som jag alltid blir barnsligast med, vi blir alltid jätte över trötta och skrattar åt ingeting. Vet inte varför jag just blir så knäpp med henne. För vi delar inte samma intressen och är inte lika varandra i sättet. Det ända vi är otroligt bra på är att fjanta oss och att vara tokiga när vi är med varandra.








Bilderna är från 06-07.

Karate kid





Handling:Dre Parker kunde varit den mest populära killen i Detroit men tvingas flytta med sin mamma till Kina. Dre blir snabbt förälskad i Mey Ying men de kulturella skillnaderna verkar göra deras vänskap omöjlig. Dessutom hamnar han i bråk med klassens tuffing. Utan vänner i ett främmande land, vänder sig Dre till Mr Han som i hemlighet är en kung fu-mästare. Mr Han lär Dre att kung fu inte alls handlar om sparkar och slag, utan om mognad och inre lugn.

Min åsikt: Jag gillar de gamla karate filmerna och den här med! Filmen är rolig, härlig och så fin. Älskar ju will smith och hans son är ju också helt underbart söt och bra. Såg den här med Rebecca för två helgern sen ungefär och vi både gillade den jätte mycket, självklart fällde jag en och en annan tår. Absolut se värd film. Den får 4,5/5 av mig.

Onkel Bäver - CP-Gay



Så jäkla sjuk låt, så dålig att den blir bra!

Precis som det brukar vara.

Leo är galen och Tuva oh jag leker picknick.


Oväntat samtal, men ett bra samtal.

Idag strax innan halv åtta ringde en förskola och frågade om jag kunde jobba hos dem. Så på knappt 25 min hade jag sminkat mig, fixat håret, ätit frukost, klätt på mig, packat väskan. kollat på internet vart dagiset låg, kollat bussar och ringt cafet för att säga att jag inte kunde jobba som volontär.

Jobbade 9-13:30 var på en montessori förskola på en småbarns avdelning, det gick bra tror jag. Verkar som att jag kommer få mer jobb där fram över, ska ialf jobba imorgon :).

När jag slutat vart det att handla lite skit på lidl, en sväng till arbetsförmedlingen och en sväng på stan. Sen vart det ett litet möte. Ska jobba som volontär på en tjej dag i länsmuseet. Men berättar mer om det senare. Sen har jag även tränat en stund nu på kvällen.


Söta barnen.








De här bilderna togs i söndags När mina syskon och deras barn var här och hälsade på. Min brors kompis kom förbi en stund med hans familj så vi var ute med dem en stund i den härliga vädret :)

We were such a good thing

Igår jobbade jag som timvikare för första gången på en privat förskola, föräldrar kooperativ va det. Jätte mysiga barn och snälla fröknar. Fick jobba från 9-12:30, inte så värst länge men bättre en inget. Efter jag slutat gick och för att träna och på kvällen blev det bowling med tjejorna. Sen fixade jag till det sista på min ansökan till Valla när jag kom hem, så nu är den in skickad!

Idag fick jag jobba från 9-13. Sen visste de inte när de behövde vikarie nästa gång, dessutom så har de ju typ några anställda vikarier som går före mig. Så blir nog inte speciellt mycket jobb. Men jag hoppas på att andra privata förskolor hör av sig. När jag slutat där så gick jag och jobba på cafet som volontär. För er som fortfarande inte fattat så gör jag det gratis, får inte betalt. Jobba där 13:30-17.30. Så nu ikväll har jag tränat.


I am number four.





Handling: John Smith ser ut som vilken high school-student som helst. Men han är en ung man med enastående talanger, jagad av en hänsynslös fiende som skickats för att döda honom. Ständigt på flykt tillsammans med sin beskyddare Henri är John alltid den nya killen i skolan. Men i den lilla stad i Ohio som för tillfället är hans hem upplever John saker som förändrar hela hans liv - sin första kärlek, nya krafter och en koppling till fler som delar hans enastående öde.

Min åsikt: Såg den här på bio föra torsdagen med Jonas. Han gillade den mer en vad jag gjorde. Var ganska räknat från början att han skulle göra det eftersom det var han som valt filmen. Jag tyckte filmen va rätt så bra. Hade dock gärna velat haft lite mer spänning i den. Är nog ingen film jag skulle se om faktiskt. Den får 2,5/5 av mig.

25e bilden: En bild där du håller på med någon aktivitet/sport.

Jag har åkt skidor en gång i hela mitt liv. Det va vintern 07, när jag var i Garphyttan hos Fanny. Jag va skapligt rädd och satte mig ner när jag tyckte att det gick för fort, ramlade jag så kunde jag inte ställa mig upp själv. Fannys killkompisar hjälpte mig eller försökte men jag var ju helt oduglig så de gav upp efter ett tag;)

Bjuder på ett gäng med bilder från den dagen som faktiskt innehöll tusen garv när jag gled runt.















I stockholm händer alltid något.

När jag var i sthlm sommaren 05, så va vi på någon festival där de hade massa ploka uppträdanden, olika maträtter från hela världen, man kunde prova på att dansa salsa och så. Jag va där en dag med min kusin och kollade på några som uppträde och spelade musik. Det va bland annat då jag stod på scenen och dansade med bandet kungers. Men nu tänkte jag visa bilder från de som uppträde innan dem,







Give me one more chance tonight.

Idag har jag volontärat 11-15. Sen har jag fixat med en massa, bland annat tränat, kollat upp vart förskolan ligger som jag ska jobba på imorgon. Skickat efter utdrag ur polisregistret, fyllt i min ansökan till valla folkhögskola. Massor frågor att fylla i, plus att fixa till det personliga brevet. Sen har jag gjort en del andra små saker med. Allt tog sin tid och nu är det redan läggdags. Måste få ordentligt med sömn i natt och lyckas sova bort min huvudvärk.

Imorgon gäller det att dra på min charm och visa vilket proffs jag är ;)


Console me in my darkest hour and tell me that you always hear my cries.

I fredags var jag och Jonas på ulvåsa möbler, där de hade sjukt snygga grejor. Älskar inrednings sakerna. Ge mig en lägenhet så jag kan köpat! Sen fick jag ett chockerande samtal. Det va från en privat förskola som frågade om jag kunde jobba på tisdag några timmar. Jag vart helt galet glad och tackade ja. Några få timmar för mig är stort för mig just nu. Menar så många jobb jag sökt och äntligen ringer nån, även om det bara är för nån dag i nu lägget. Resten av dagen skuttade jag runt glad och så va vi fyllechaffis åt Jonas pappa.

I lördags hände inget speciellt, vi handlade hem mat till Jonas och hans familj, kollade tv och chilla.

Igår va vi hos mig och åt lite påsk mat, bror och syster plus familjmedlemar va här. Så jag busade med barnen som vanligt :) På källen blev det sällskaps spel och film med Jonas♥



Turkiet 05.

24e bilden: En dryck du druckit.


Fighting Gravity- Hollywood Audition - America's Got Talent 2010 -

De här är så galet gryma! Helt klart en av de bästa dans showerna jag sätt!


Fotboll med stor boll.

När jag va på praktik i Irland så gick jag och Steffi för att kolla på galick fotball. Vi hade tur för de firade 250 års jublieum, så va rätt så mycket olika sorters uppvisnigar.

På den här videon får ni se några ungar och utklädda snubbar spela fotboll med en STOR boll.



Älskar deras stora huvuden, ser så roliga ut!

Lök potatis.

För något år sen när jag va på resturang med Jonas så fick jag se på menyn att de hade lök potaits. Jag visste inte alls vad det var. Men det lätt gott, så jag tog det. Jag ångrade det verkligen inte för det va så gott!

Så här såg det ut.


Till fick jag lite kött, va alldeles, alleles för mycket mat för att jag äns skulle orka äta upp allt. Men va gott till så rekomenderar åtminstone att prova på att äta lök potatis.


Bolt





Handling: För hjältehunden Bolt är varje dag ett spännande äventyr med faror bakom varenda hörn – åtminstone så länge kamerorna filmar. När den lilla  tv-stjärnan kommer på avvägar från studion och hamnar i New York börjar äventyret på riktigt, när han försöker ta sig hem på en resa i verkliga livet. Det enda Bolt har att förlita sig till är desuperkrafter han tror han har men saknar, och två nyvunna vänner: en övergiven katt och en hamster med dille på tv. Snart upptäcker Bolt att man inte alls behöver superkrafter för att vara en hjälte på riktigt.

Min åsikt: Hamstern som är med i filmen gjorde att filmen va sevärd, det va den söta hamstern som man skrattade åt hela tiden och älskade. Utan den haden filmen inte varit speciellt bra så vart lite besviken ändå. Men som sagt, tack vare hamstern va den rätt okej ändå. Så den får 3,5/5 av mig.

Kärleks check

När Jonas fyllde 20 fick han en kärleks check från mig. Jag hittaden den på gallerix och det är en massa saker man ska göra för sin älskling. Så här kan det se ut.




Ett tips till er som har pojkvän/flickvän.

23e bilden: En bild från i somras


I can't stay very far, I can't stay much longer.

Idag har jag jobbat, vart på möte och simmat. Snart kommer Jonäs hit. Han är ledig imorgon efter att ha jobbat 11 dagar i sträck och hela föra veckan började han tidigare och slutade senare en vad han skulle. Så vi hann knapp pratat och snart inte sätts på två veckor. Så ska bli skönt att träffa honom:)

Ikväll blir det ialf bio med honom, sen drar vi nog till honom på fredag och kanske kommer tillbaka hit på söndag för att "fira" påsk.. Har gjort tidsinställda inlägg till er och svarar på kommentarer när jag har tid. :)


Everything you loved, and every time you try.

Igår tränade jag och sökte jobb. Vet att folk brukar vilja veta vad jag sökt så de här tre sökte jag igår.

- Sommarvikare på valla park i Linköping.

- Severings personal  på Thai cocunut i Linköping.

- Semesterikarie på Ringdansens äldreboende i Norrköping.

Sen va jag på sputnik och lyssnade på en "föreläsning" om självkänsla, självförtoende och realtioner. Efter det blev det käk med Iza. En av världens snällaste personer är hon nog, glad att jag lärt känna henne♥
Idag har jag jobbat 9-13. Gjort lite ärenden på stan och så somnade jag när jag kom hem och sov i tre timmar. Det behövdes tydligen..Sen har jag tränat och skrivit på mitt personliga brev som senast den 15 april ska vara inskickat till valla folkhögskola. Så skickar in det i början av nästa vecka, kanske kommer på mer att skriva och tänke fråga lite folk om vad de tycker om det med.

Det var allt för idag, nu väntar sängen!



22e bilden: En natur bild du tagit.


Avril Lavigne - When You're Gone



Låten och videon är så fin och Avril Lavigne har alltid vart grym enligt mig!

Kolmårdens tropicarium

För 3-4 år sen va jag på kolmårdens tropicarium där de bland annat har en massa vatten djur och en jätte fin regn skog. Även fast att jag vart inne i durparken 3-4 gånger så har jag aldrig vart inne i tropicariumet förut. Vilket är synd eftersom att det är så mysigt där. Så här kommer med ett gäng bilder där ifrån och ett tips til er som inte varit där att ni ska åka dit!















Everything will be alright.

Idag har jag vart hos Matilda, va där i flera timmar och bara snackade och så bjöd Matilda på god mat hon hade lagat och ett super gott bröd som hon också gjort:) Trevligt va det allt :)

Sen när jag kom hem vart det att träna. Dock så kunde jag inte köra hela det passet som jag hade tänkt, utan blev bara 30 min cykling eftersom jag kände av att det började göra ont i halsen och att jag nästan kände mig illamånade, hade ont i huvudet innan jag började köra också. Så risken finns att jag håller på att bli förkyld,. Men hoppas, hoppas, INTE! Ska krypa ner i sängen nu för känner mig väldigt trött och sliten. Hoppas jag kan friskna till med sömn!

Fina Matilda på bild.

21e bilden: En kändis du sätt/träffat eller vill se/träffa.






Den här kvällen va så sjuk. Jag och Carro va på ikano vintern 07. Det året Marie Picasso vann idol. Så vi kollade på när hon uppträde. Sen när hon satt och skrev autografer så stod jag och pratade om hennes med hjälpare killen som har de rutige skjortan på en av bilderna. Då hörde ljudkillen vad jag sa och börja skratta och snacka med oss. Han är den killen som räcker ut tungan, jätte skön kille. Vi fick ialf iden att köpa en choklad ask till Marie för att hon verkade så snäll och eftersom vi blivit kompis med ljudkillen och sen även hennes medarbetare så fick vi gå föra alla i kön och snacka lite extra med henne. Vi fick VIP som de kallade det, haha sjukt. Marie började gråta lite när hon fick chokladen för det va hennes favis choklad tydligen, så hon kramade om oss ett antal gånger också, verkligen söt. Ja det va en härlig kväll och jag tror säkert att Carro kommer skratta åt det här inlägget och tänka som vanligt på hur knäpp hon tycker att jag är =)

The sun is gone, before it shines.

I fredags jobbade jag 9-12. Sen va jag på ikano med Beccy, hjälpte henne att hitta en väska och satt oh snackade lite.

Igår tränade jag, sen på eftermiddagen mötte jag upp Rebecca i stan. Vi gick till waynes där vi tog en fika och satt där till de stängde. Sen gick vi till 55an där Rebecca va söt och bjöd mig på mat. Jag tog även en öl och hon lite annat, satt där i fyra timmar och bara pratade. Så skönt och kul! Sen drog vi hem till henne och hyrde film.

Idag har jag vart hos Rebecca fram till sent på eftermiddagen, sov ju över hos henne. Sen nu ikväll har jag tränat.

Vart en bra helgs trots att jag fick vara utan Jonas för att han tvingades jobba hela jäkla helgen. Jobbiga två veckor utan han, men efter massa prat och mys med Rebecca så överlevde jag helgen och slapp vara ensam. Tusen tack för det älskling♥


Tuffing




På det här bilderna va jag 17 år gammal. De är tagna hos min Kusin i stockholm hösten 07. Levde då ett rätt så stressigt, fartfyllt och oroväckande liv som va väldigt struligt. Mycket kan ändras genom åren men jag kommer nog tyvär alltid råka ut för strul i livet. Men jag ska försöka fortsätta att vara tuff!

Ost popcorn



Det här är så gott! Ätit det typ 4 gånger tror jag och älskat det varje gång. Vet att de finns att köpa på Hemköp, maxi tror jag och handlarn. Så spring och köp!

Emil i lönneberga

När jag va i Astrind lindgrens värld sommare 09 så kollade vi på när Emil i Lönnberga hade lite show. Vet att jag ville se varaenda en spela tetaer när jag va liten och va där så såg alla, madicken, karlsson på taket och alla de andra härliga sago figurer. Tvyär har jag bara en jätte kort video på Emil och Alfred från sist vi var där, men kolla hur mysigt och bra det är!


RSS 2.0