Travel make lifes powerful

Jag har alltid varit väldigt kritisk mot mig själv. Aldrig varit riktigt nöjd och velat mer. Efter alla år jag kämpat med livet så har jag såklart blivit mer förståndig och fått nya syner på livet. Just idag känner jag att jag njuter av livet. Även om vissa saker gör lite ont i hjärtat. Jag njuter av hur långt jag tagit mig. Jag kommer aldrig glömma hur dåligt jag mådde hösten 2013. Jag ville inte leva mer. Det är inte ens två år sen och idag är jag tusen gånger starkare. Jag har gråtit i Australien med. Varit arg,ledsen och besviken på livet. Men just idag känner jag en liten stolthet. Jag känner mig inte på långa vägar klar. För jag kan bara bli ännu bättre, starkare och utvecklas mer. Jag är stolt över att jag fixat min diabetes. Att jag vägrade må så där dåligt och på egenhand fixade till mina höga värden. Jag är stolt över att jag pratar engelska varje dag, och får höra att min engelska är riktigt bra. Jag tjöt mig igenom engelska läxorna i skolan, jag klarade aldrig några prov och när jag började resa i Europa var det svårt för mig att göra mig förstådd. Jag har lärt mig engelska igenom att resa. Jag har lärt mig massor i Australien. Min stora utveckling gjorde jag nog i Darwin. Idag bryr jag mig inte längre om jag har engelsk eller svensk talande kompisar. Jag växer för varje dag och jag har hittat hem. Hela världen är mitt hem. 
 
 

Kommentarer
Postat av: Life of Johanna

Vilket inlägg och läsa och vacker bild! :)

Ja det skall bli kul med bloggträff

2015-06-14 @ 16:15:07
URL: http://lifeofjohanna.se
Postat av: Mikaela

Alla har vi saker att ta oss igenom i livet och det är ju det som får oss att växa, kul att du själv märker av och är nöjd över din utveckling. Jag tycker att man ska resa så mycket man kan, man får ut så mycket utav det. Det är fantastiskt vilken tillgång till världen man har idag och vad det kan erbjuda en i livet. :)

2015-06-15 @ 12:35:17
URL: http://mikaelahilbertsson.devote.se
Postat av: Erica

Så härligt att läsa! Blir så glad att du har kommit så långt och mår så mycket bättre nu! <3

Svar: Tack <3
kristin samuelsson

2015-06-15 @ 14:35:41
URL: http://faithhopelove.blogg.se
Postat av: ♀ PEACE REV ♀

Jag tyckte också att engelskan var jobbig. Inte så pass att jag fick F. Det lägsta jag fått var D, men det var ändå ett misslyckande för mig. Det har varit det ämne jag haft svårast för. Inte svårast att lära mig, utan svårast att våga prata med. Att resa stärker en, och man vågar tala mer. Jag kanske ska göra så som du gjort. Verkar väldigt givande, så som du beskriver det!

Svar: Jag tycker verkligen du ska prova. Jag trodde aldrig jag skulle växa och lära mig så här mycket på kort tid. Min tanke var att bara se mig omkring. Nu känner jag mig stressad för att åka hem. Jag vill fortsätta växa igenom att resa.
kristin samuelsson

2015-06-15 @ 16:01:29
URL: http://peacerev.com
Postat av: Patricia♔ᴳᴽᵀᴱᴮᴼᴿᴳ

Jag är så sjukt dålig på engelska. Skulle vilja göra som du, men samtidigt är jag så feg:(

2015-06-16 @ 12:57:26
URL: http://patriciac.blogg.se
Postat av: Skogsraah ☾

Så otroligt härligt inlägg <3 Fortsätt så!

2015-06-16 @ 18:22:13
URL: http://skogsraah.se
Postat av: Abra

Wow! Ja stolt ska du vara! Grymt! Heja heja!

2015-06-29 @ 18:34:39
URL: http://spawnovsatan.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0