Jag behöver mer tid.

För det flesta börjar allt gå tillbaka till det normala i vardagen igen. Men inte för mig. Om två veckor flyttar jag till Australien. Australien har aldrig varit ett land som jag tänkt så mycket på att åka till. Men jag kände att jag inte var redo för att skaffa ett fast jobb och bli fast i en stad. Därför ville jag prova på att jobba som au pair. Då ville jag också helst åka till ett nytt land, och helst ett land som jag kanske annars inte kommer komma till. Nu har jag dock börjat tveka, och undrat vad jag gett mig in på. Det har hänt mycket de senaste veckorna, året började inget bra. Jag känner mig inte redo när jag måste lämna en trasig relation, folk som verkar behöva mig och en relation som jag inte riktigt vet vad det kan bli av med. Men samtidigt så vet jag att riktiga vänner består, det har redan nu visat sig vilka som ansträngt sig för att man ska hinna ses innan jag åker. Jag måste även lära mig att jag inte kan rädda alla jämt. Allt måste väl ha sin betydelse, och om man är rätt för varandra så ordnar sig allt tillslut. Allt måste få ta sin tid, plats och ha sin mening i livet. Jag är bara en förvirrad tjej nu med ett sårat hjärta.
 
Annars så har livet flyttit på. Har jobbat på Arbis 5 kvällar och i Sturefors en kväll, på fritidsgård. Ätit middag med Iza, kollat film med mamma, varit på spel kväll hos Steffi. Varit på mellandagsrean i stan med Natta, och i Tornby med Beccy. Varit med Axel, jobbat som barnvakt, umgåts med mats och Beccy. Firat nyår, bott hos Beccy i en vecka. Varit med Steffi, gått På stan med Natta igen. Varit med Matilda, varit hos Malin på lite dricka och spelkväll. Varit hos Jonny, och firat Tuva.
 
Nyår.
 
 

Sanning och konsekvens hos Malin.
 
Kalas för Tuva.
 
 

Kommentarer
Postat av: natalia

Så fina bilder, vad vacker du är!

Önskar dig all lycka med flytten!

2015-01-06 @ 22:02:22
URL: http://nattis98.bloggplatsen.se
Postat av: Jessica Högberg

Härliga bilder!!
Klart du är förvirrad, det är långt och du ska säkert vara borta ett tag MEN jag är säker på att det blir toppen!!
Berätta mer... vart i Australien?? Hur många barn?? Svensk familj?? Hur länge??
Oh, lite avis;)

2015-01-07 @ 09:23:22
URL: http://lchftrollet.blogg.se/
Postat av: ♀ THE REVOLT ♀

ÅH! va kul att åka dit!:o Lycka till med flytten och jobbet och allt ^^

2015-01-07 @ 11:16:06
URL: http://TheRevolt.blogg.se
Postat av: Kajsa-Stina

Jag förstår att du känner dig osäker och inte bekväm med situationen just nu men jag kan lova dig vännen att allt kommer kännas så mycket bättre när du väl är i Australien! Jag är själv en sån person som lätt oroar mig ( oftast helt i onödan också för den delen ) och sen när man väl kommer fram dit man är på väg så brukar allt lösa sig väl på plats. Och jag är övertygad om att det kommer göra det för dig också :)

Tycker du är så grymt modig som faktiskt lever din dröm att testa på att vara au pair. Har alltid velat det själv också men i och med att jag varit sjuk såpass länge nu så har det inte blivit av då min hälsa tyvärr måste fått min första prioritet.

Stor kram♥

2015-01-07 @ 14:38:15
URL: http://www.anorexinojag.blogg.se
Postat av: Patricia♔ᴳᴽᵀᴱᴮᴼᴿᴳ

Nej vad tråkigt att du börjar känna såhär. Hoppas mycket hinner lösa sig innan du åker iväg.

2015-01-08 @ 19:07:14
URL: http://patriciac.blogg.se
Postat av: J e n n i f e r

Härliga bilder!

2015-01-10 @ 13:58:21
URL: http://nouw.com/jenniferjansson
Postat av: Annika

Det är helt galna äventyr som väntar dig! Se till att njuta av allt och uppdatera så ofta du kan så man får ta del av dina upplevelser!

2015-01-10 @ 21:57:49
URL: http://bringblingtoeverything.com
Postat av: Vivi

Åhhh kattårtan !! <3 wow !
Nu till det viktiga ...
Det är lätt att få ångest över de stora och viktiga förändringarna i ens liv. Själv skulle jag nog säga att du faktiskt kanske behöver komma bort, långt bort från allt som varit och för att hitta dig själv, få prioritera dig. De vänner och relationer som är viktiga kommer finnas kvar när du kommer tillbaka, men ibland behöver man ta ett stort kliv för att få rätsida på saker och ting och det verkar ha hänt så mycket i ditt liv senaste tiden omkring dig att ett kliv kanske behövs ?
Prioritera dig själv för det är den enda person i ditt liv som du faktiskt har ansvar över <3
Det är förbannat läskigt att åka , att ta ett så stort kliv och det är inte bara röda rosor & rosa moln som väntar vid horisonten, men visst kan det bli spännande att se vad mer som väntar ;)
Många peppande styrke kramar !!

2015-01-11 @ 14:14:23
URL: http://www.missvivis.se
Postat av: Erica

Wow! Australien är ett land som jag verkligen vill åka till någon gång! :D

2015-01-11 @ 15:27:53
URL: http://faithhopelove.blogg.se
Postat av: Evahle.se - en blogg om psykisk hälsa

Vad kul att flytta till Australien. :)

2015-01-11 @ 22:47:07
URL: http://evahle.se
Postat av: ♀ THE REVOLT ♀

Meh så synd att du inte skrivit ett nytt inlägg :( skulle vara kul att läsa lite mer om dina tankar kring din flytt och så :o För jag vill själv flytta utomlands någon gång ^^

2015-01-13 @ 23:13:26
URL: http://TheRevolt.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0