Frame I Melbourne

Jag är framme i Melbourne och varit här sen i torsdags morse. Är tisdag kväll här nu. Så var ska jag börja? Jo flygresan. Fick åka hemifrån med buss till Arlanda redan vid 10 på morgonen, men min mamma höll mig sällskap fram till 16.30. Senare möte jag upp en svensk tjej som också Skulle till Melbourne. Skönt att ha någon vid bytena. Vid London vart det hemskt, fick vänta jätte länge innan vi kom av planet. Sen var vi tvungen att byta terminal, den bussen fick vi vänta på en kvart. Sen skulle de självklart kolla mitt insulin, när de skulle kolla handbagaget. Självklart skulle vi längst bort i terminalen. Så fick springa, gick ju någorlunda bra med min ansträngnings astma. Men sen gick resten av resan bra. Inget krångel i Honkong, förutom att vi blev försenade. Men kändes lugnt. Tjejen jag möte upp i Arlanda, hade även kontakt med en annan svensk tjej som jag fick träffa i Honkong. Trevligt med sällskap när vi väntade på att gå på flyget. Jag sov inget på två dygn, men fick lite vila ialf. Väl framme i Melbourne så möte jag upp familjen. Som hade hittat en engelsk kille som behövde skjuts. Så vi alla packade in oss i bilen. Tur att den killen var med, för min väska hade ju gått sönder. Så han fick bära den ;) 
 
Flygplans maten 
 
skönt häng i bilen! 
 
När jag kom fram i torsdags till mitt hem så duschade jag ,och packade upp. Resten av dagen hängde jag med familjen. 
 
Utsikten på kvällen, ifrån mitt rum. 
 
 
I fredags tog jag hand om barnen själv i fyra timmar. Grabbarna spela dator, och tjejen var hos sin farmor. Så var lätt. Sen fixade vi ett bankkonto åt mig. På kvällen möte jag upp trevliga Elise som visade mig runt i stan. 
 
 
I lördags åkte vi till ett shoppingcenter då jag behövde lite saker. Sen hängde jag på stranden en stund. På kvällen åkte jag en bit utanför stan, och gick på utomhusbio med en tjej som heter Hanna. Verkligen mysigt ställe, med mat, öl och drinkar, sen var ju sällskapet bra också! 
 
I söndags åkte jag in till stan igen och mötte upp Victoria. Ännu en trevlig tjej som jag hittat på Facebook. Vi åkte en spårvagn som körde runt gratis i Melbourne, sen kollade vi utanför Australian open, och en sväng in till en jätte fin park. 
 

I Måndags var det Australiens nationaldag. Fixade nytt nummer till min mobil. Sen åkte jag in till stan för att möta upp ytterligare en trevlig tjej :) Vi kollade runt på festlighetenrna, sen visade hon mig en gränd där de hade jätte snygga graffiti målningar. På kvällen var det fyrverkerier.
 
Idag har föräldrarna börjat jobba, men barnen har inte börjat skolan en. Så var i en park en sväng med småttingarna. Sen har vi slappat hemma och kollat på Harry Potter. 
 
Världens längsta inlägg. Men det för bli så. Jag orkar inte blogga egentligen, och jag känner inte att jag orkar svara på massor frågor just nu. Jag är helt slut. Sover jätte dåligt, somnar sent och vaknar fem varje morgon. Min diabetes är kaos så känner mig rätt förstörd. Men det blir bättre, och när jag orkar ska jag prioritera er och bloggen igen! :) 

Kommentarer
Postat av: Life of Johanna

Skönt resan gick bra och du verkar ha det bra. Kroppen rättar nog till sig snart när den landat i tidsomställning och allt! :)

2015-01-28 @ 10:58:52
URL: http://lifeofjohanna.se
Postat av: Kajsa-Stina

Gud vad skönt att höra att resan gick bra! Du kommer få det så bra därnere. Jag lovar dig det! Dock kan det ju bli en omställning för kroppen och med tidszonerna osv men snart rättar det till sig och du vänjer dig vid dem nya tiderna <3

2015-01-28 @ 14:14:54
URL: http://www.anorexinojag.blogg.se
Postat av: Iza Palm

Du verkar ha det såååå underbart!! Tänker på dig ! Megakramar från mig!

2015-01-28 @ 14:18:25
URL: http://lakubix.blogg.se/
Postat av: natalia

Vad skönt att resan gick bra, såååå mycket god mat o jättefina bilder :D

2015-01-28 @ 17:14:45
URL: http://nattis98.bloggplatsen,se
Postat av: ♀ THE REVOLT ♀

Fyra måltider? haha xD det var mycket xD Trodde inte att det var så långt dit med flygvägen. Aldrig varit där så det är drf :P

Graffiti-målningarna var sjukt coola!!!:DD

2015-01-28 @ 22:03:46
URL: http://TheRevolt.blogg.se
Postat av: MATILDA

så kul :D

2015-01-29 @ 10:33:37
URL: http://matildays.se
Postat av: Patricia♔ᴳᴽᵀᴱᴮᴼᴿᴳ

Kul att höra att du kommit fram bra, min inte kul att läsa där i slutet att din diabetes strular. Skit i bloggen ett tag, vi väntar till du har mer lust att blogga. Prioritera att komma in i ditt jobb ordentligt och att du får bukt med din sjukdom så att du kan må bättre.
kramar♥

2015-01-29 @ 10:45:55
URL: http://patriciac.blogg.se
Postat av: Annika

Underbart att vi får följa med på din resa!

2015-01-29 @ 11:59:41
URL: http://bringblingtoeverything.com
Postat av: Vivi

Ta hand om dig själv nu, det kommer snart reda upp sig...du får tänka på att du faktiskt FLYTTAT på andra sidan jordklotet, så låt det ta tid <3 Kramar

2015-01-31 @ 15:47:53
URL: http://www.missvivis.se
Postat av: Erica

Wow, vilket äventyr du är på! Så spännande att läsa och se alla bilderna! Hoppas att allt känns bättre snart! <3

2015-02-01 @ 11:58:48
URL: http://faithhopelove.blogg.se
Postat av: Nelly

Huha, det låter som en väldigt påfrestande resa och vad trist att du har så svårt med sömnen och diabetesen! :C Håller tummarna för att kroppen ställer om sej snart!

2015-02-02 @ 22:59:22
URL: http://justanothermortal.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0