Jobb just nu.

Hur det ser ut för jobb för min del är det ett par som undrat. För er som inte vet så gick jag barn och fritid på gymnasiet, så är alltså utbildad barnskötare. Tog även min examen som fritidsledare innan sommaren. Så just nu är jag barnvakt inom fyra familjer. Två familjer har jag fått några inbokade tider med. De andra två hör av sig vid behov. Hittils har jag jobbat 1-2 gånger i veckan med barnvakts jobbet. Har både jobbat kvällar och helg. Men är ju inga långa tider. Utan brukar handla om 2-4 fyra timmar. Så det här är alltså bara lite extra jobb.
 
Sen har jag gått och väntat på att få börja jobba som fritidsledare. Ringde innan sommaren och då sa de att jag skulle ringa tillbaka efter semestern. Gjorde det, tog lång tid innan jag ens fick tag i någon att prata med. Sen fick jag vänta i över två veckor på intervju. Efter det sa de att de skulle höra av sig inom en vecka om jag fick jobbet. Men de hörde inte av sig, så jag trodde inte att jag skulle få jobbet. Men sen föra veckan så hade jag helt plötsligt fått hem ett anställningsbevis. Ringde flera gånger innan jag först fick tag i chefen i tisdags. Sen i onsdags var jag på diva och hälsa på,  där jag varit tjejcoach förut. Då berättade de att de hade fått något nummer, men chefen hade glömt bort namne.  Men hade ialf sagt att det var en toppen tjej. Men så var det ju mitt nummer. Hade de vetat att de var jag så hade de ringt och jag hade fått en del jobb. Så himla typiskt. Men som tur var så fick jag ialf jobba mina första dag i fredags på en fritidsklubb. Så nu jobbar jag även som timvikarie i kommunen och hoppas på mycket jobb!
 
Blir glad när jag får jobba!
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Anna

Men duu vd roligt! O sa himla kul att fa jobba med ngt man verkligen trivs med o känner att man kan bidra med ngt =) vad hade du jobbat med om det inte var barn o ungdomar?

2014-09-29 @ 07:27:34
URL: http://www.sugarrush.devote.se
Postat av: Ida Lindborg ♡

ååh grattis till jobbet finis!

Sv: Tack! :D

2014-09-29 @ 08:28:23
URL: http://photobylove.se/
Postat av: Kajsa-Stina

Jag gick ju endast ett år på gymnasiet och då var det omvårdnad som jag gick. Sen hoppade jag av för att anorexin blev värre och idag har jag ingen gymnasieutbildning. Men herregud jag är "bara" 20 år så jag har ju tid på mig. Frågan är ju vad man ska plugga till. Har ingen vidare motivation just nu heller så får se hur det blir med den saken..

sv: Det är riktigt smarrigt med dammsugare.
Alltid kul med lite dagsutflykter när man är utomlands men även hemma i Sverige såklart :)

2014-09-29 @ 09:51:44
URL: http://www.anorexinojag.blogg.se
Postat av: LIENE

sv: Ja, prova nytt är kul :)

Låter bra.

Blir min insta kommentar nu innan jag åker till fastlandet, men eftersom jag kommer bli sämre med att besvara kommentarer har jag iaf tidsinställd inlägg för varje dag.
Kram

2014-09-29 @ 16:40:22
URL: http://lifefromwithin.blogg.se
Postat av: THE REVOLT

Kul xD sj har jag ingen färdig examen haha :P får vänta fem år innan jag får min xD om inte mer :0

2014-09-29 @ 21:39:53
URL: http://TheRevolt.blogg.se
Postat av: Gubben

Grattis!

2014-09-29 @ 21:53:36
URL: http://mhats.blogg.se
Postat av: Sara Ekman

Härligt! :)

2014-09-30 @ 11:49:23
URL: http://aamaziing.se
Postat av: MADDISENJ.SE

Vad roligt att du fått jobb nu :D

2014-09-30 @ 12:25:14
URL: http://maddisenj.se
Postat av: JoJo

vad roligt att du har fått jobb :) grattis! :)

sv; ja dom är jättemysiga! jag älskar dom! :)

2014-09-30 @ 20:12:40
URL: http://rockdoll.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0