23 år.

Varje år jag fyller tycker jag är lika jobbig. Jag får lite ångest varje gång för att ett ytterligare år har gått och funderar på vad jag åstadkommit det året som gått. Faktiskt så har det hunnit hända rätt mycket. Jag har flyttat hem ifrån, ny skola och ny stad. Fått massor nya fina vänner. Börjat spela innebandy lite igen på skoj på skolan. Åkt skidor och paddlat kanot för förstà gången. Gått ur ett förhållande, levt singel livet. Träffat på hur mycket konstiga människor som helst. Lyckats bli kär på nytt  och gått vidare ifrån det. Kämpat i skolan för andra och löst mycket konflikter. Festat en hel del och varit på en grym festival. Rest och blivit moster. Växt lite och vågat vissa mer  känslor. Det har varit ett väldigt tufft halvår där jag gått igenom väldigt mycket. Men jag har kämpat mig igenom allt och klarat det. Nu siktar jag på att förbereda mig inför Gambia. Jag är så glad för stipendiet jag fått och att lärarna på skolan ser så mycket bra i mig. Jag vill förändra folks liv och hinna med så mycket mer innan jag blir 24. Tiden borde gå lite saktare bara. Har redan gått klart mitt förstà år på fritidsledar linjen Och snart börjar mitt sista år. Jag lever ett rätt kaos liv där det händer saker iaf, så mycket lärdom lär jag ju ha när jag blir pensionär. Kom hem från jönköping idag så inget firande blir det. Om inte kvällen erbjuder något. ;) Imorgon drar jag och beccy till Stockholm och kör gärnet. Så ja en rätt positiv 23åring är jag ändå! Grattis till alla andra som fyller!! Puss på er :)
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Sara Ekman

Grattis :)

2013-07-19 @ 08:25:37
URL: http://aamaziing.se/
Postat av: Jessica Högberg

Grattis Gumman!! Gambia... va roligt!! Vad ska du göra där?? Ha det underbart i Stockholm=)

Svar: Tack! :) Jag ska ha praktik i Gambia i två veckor :)
kristin samuelsson

2013-07-19 @ 08:48:27
URL: http://lchftrollet.blogg.se/
Postat av: Caroline

Grattis! :D du har ju hunnit uppleva massor ju! :)

2013-07-19 @ 11:43:38
URL: http://celandine.blogg.se
Postat av: Annika

Ett riktigt stort GRATTIS vännen!

2013-07-19 @ 18:01:41
URL: http://bringblingtoeverything.com
Postat av: Nelly

Grattis i efterskott! ^^

2013-07-19 @ 23:34:40
URL: http://justanothermortal.blogg.se/
Postat av: Lajna

Det är alltid bra att reflektera över vad som hänt senaste året men ha inte bråttom :) Det gäller att njuta av allt man gör oxå :D Grattis i efterskott!

2013-07-21 @ 02:35:02
URL: http://lajna.se
Postat av: Vivi

Grattis i efterskott !
Själv har jag faktiskt aldrig haft åldernojja (peppar peppar)
Jag tror man ska försöka att inte tänka på allt man kunde gjort, för det finns ju faktiskt hur mycket som helst, bättre att tänka på allt man faktiskt har gjort och gått igenom och försöka tänka på allt man lärt sig, lite som du faktiskt skriver i ditt inlägg här. Ta ett steg tillbaka och tanka på det positiva alla erfarenheter har gett en! :)
Kramar

2013-07-24 @ 11:54:03
URL: http://www.missvivis.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0