Jag kan gråta först när dom har gått. Mina känslor har jag svårt att lämna bort.

Föra fredagen blev det att plugga, läsa, skriva och diskutera med klassen. Sen ta en härlig fika med Ronja , Meli, Suad och Jehona. På kvällen blev det att packa och ha filmys med mamma. Föra lördagen vart det att åka hem till Karlskoga, packa upp och sen dra till Tobbe med Martin där det blev att kolla på sagan om ringen 2 och taco kväll. Föra söndagen blev det att se Sagan om ringen tre med Martin,Tobbe och Pelle.
 
I måndags blev det skola och sen häng på internatet. I tisdags blev det  skola och sen läsa en 20 sidor och fixa en fråga som jag kunde ställa till klassen. Sen blev det filmys med Pelle och Martin. I onsdags blev det plugg och stan med Bobban. I torsdags blev det skola,tvätta, cafe kväll på skolan med musik, käk och dansa ut julen ;) Sen firade vi Viccan som fyllde 22 år med!
 
I fredags blev det skola, plugg och sen för fest hos Martin och utgång i Örebro med härliga människor! I lördags blev det att se The hobbit i örebro och innan det häng med Cam, Tobbe, Pelle och Martin. I söndags blev det att slöa och sen på kvällen film hos Pelle med Martin.
 
Från i torsdags då vi firade Viccan!

Kommentarer
Postat av: Annika

Det verkar ha varit fullt upp :)

2013-01-15 @ 08:40:53
URL: http://bringblingtoeverything.com
Postat av: Nelly

Du verkar alltid hinna med så mycket! :)

2013-01-15 @ 19:12:20
URL: http://justanothermortal.blogg.se/
Postat av: Johanna

Hej! Jag skriver till dig för du finns på min bloglovinlista. Jag har bestämt mig för att sluta blogga. Jag vill tacka för denna tiden! Vill du ha fortsatt kontakt finns information om det på min blogg.

2013-01-15 @ 19:24:32
URL: http://lifeofjohanna.bloggplatsen.se
Postat av: LIENE

Kikar in och önskar en bra kväll:)

2013-01-15 @ 19:29:56
URL: http://lifefromwithin.blogg.se
Postat av: merei

fullt upp som vanligt! fina bilder! kram!

2013-01-17 @ 12:40:49
URL: http://ilromanista.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0