Kalas för Leo och mig i lördags.

Leo fyllde ju som sagt år i fredags och jag fyller imorgon så det blev att åka till oxelösund där de bjöds på mat och tårta. En super god tårta och en sån söt tårta fick jag. Har väl bara gillat två tårtor innan. Så Sandra ska vara stolt över att hon får mig att älska denna tårta! Min syster, och kusin med familj var där också. Jag fick fina presenter som jag visar någon annan dag!  Får väl mer av mamma sen nån gång i veckan ( är inte hemma imorgon då jag ändå inte brukar bli firad den dagen jag fyller ). Vet att några bilder är suddiga men min mamma har tydligen inte lärt sig ta kort ännu:P
 

Kommentarer
Postat av: Maja

Grattis då, till er båda :)
Och guu vad tårtan såg ut att vara god!
Ha en fortsatt trevlig dag.
Kram ♥

2012-07-17 @ 11:06:05
URL: http://www.danceisourlife.blogg.se/
Postat av: Anonym

sv; haha det hoppas jag med :)
jo, men då står det alltid det och jag tycker det är lite småfult att de står helt tydligt att det inte är jag själv som gjort min blogg haha XD

2012-07-17 @ 11:14:13
URL: http://honestlynoidea.blogg.se
Postat av: Johanna

Fina bilder.... du får lära din mamma ta kort helt enketl :)

2012-07-17 @ 11:56:38
URL: http://lifeofjohanna.bloggplatsen.se
Postat av: LIENE

sv: Yes, jag känner mig så j'vla fri för jag har lärt mig känna efter:D jag var ju så förvirrad (alltid förutom när jag var liten) just när det kom till mat.

2012-07-17 @ 12:34:57
URL: http://lienes.blogg.se
Postat av: Erica

Svar: Barknåre, heter den. Den ligger i norra Uppland. :)

Grattis i förskott! :)

2012-07-17 @ 12:48:53
URL: http://faithhopelove.blogg.se
Postat av: Felicia

sååååå fina söta bilder :D

puss

2012-07-17 @ 13:17:22
URL: http://fjaelkis.blogg.se
Postat av: Martina

Kom och tänka på en sak.. vet inte om ja svarade på de senaste men när du skrev detta: "jo men tkr ändå det verkar gett dig mkt på så kort tid, jag har ju kört hennes pass väldigt länge och andra med i över tre år nu seriöst, åh äter mindre gör jag. Räknar ju kalorier och sånt. Har ju träffast dietester som inte kan hjälpa mig, är något fel på mig när det gäller det där men jag kämpar vidare :)"

Tänkte har du kört samma pass under 3 år? för då kan de ju va att kroppen har blivit van med träningen om du bara kör samma. Men kan också vara så att du byter träning för ofta för då kan resultaten med utebli. sen när du tar vikter.. tar du vikter så du blir rätt så trött eller så trött att du inte kan lyfta mer.. skulle rekommendera de sista. Sen när du räknar kcal, väger du maten då? För de är väldigt lätt att underskatta hur mkt man äter och överskatta hur mycket träningen förbränner. Ja skulle rekommendera att till en början inte ens räkna med träningen som plus i matkassan. Sen hur många kcal har du beräknat att du äter för? kan va att du äter för många eller för lite. Väger du och mäter dig? Oftast ser man bättre resultat med måttband än våg :)

2012-07-17 @ 13:38:42
URL: http://mini-tini.blogspot.com
Postat av: Becka [fotoblogg]

Åh vad kul! Grattis till honom :D
sv: Åh tack desamma fina du! :D

2012-07-17 @ 17:07:05
URL: http://photos-by-becka.fotoblogg.nu

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0