Inget midsommarfirande för sjuklingen.

I onsdags fick jag gå brevid inne på servicehuset 8-12:30. Hade bara sovit tre timmar på natten men gick bra ändå. Sen blev det att få delegering, så nu kan jag ge medecin när jag jobbar ute i hemtjänsten också. Fick lågtblodsocker när jag var där också, lite pinsamt. Men eftersom hon var sjuksköterska så förstod hon ganska väl ändå.

Igår låg jag hemma och sov/vila hela dagen. Min kropp lyssnade inte på mig och gav mig feber ändå.

Skulle åkt hem till Fija vid sex för att börja fira midsommar där med några girls och sen åkte hem till Bine och fortsatt festen där med resten av pojkarna och flickorna. Men sitter här och är full av snor och känner mig så yr och klen i kroppen. Ingen feber just nu men bajs förkyldning... Har blivit lite tråkigt klok att jag hoppar över festen för att jag vet att risken är stor att jag mår ännu sämre imorgon eller att jag mår dåligt när jag dricker.  Har redan den erfarenheten så.. Eftersom jag ska iväg på måndag oh kommer resa ganska intensivt så känns det bäst att vara försiktig. Menar midsommar och andra fester kommer varje år men inte de här resorna. Ska ju göra mycket i veckan så sömnen kommer vara liten och då vill jag inte början resan med att troligen vara väldigt förkyld eller sliten.

Ska vara hemma istället. Är ensam hemma med hunden. Så skönt faktiskt. Men Jonas ska komma hit ikväll. Han skulle annars bara firat hemma med familj plus lite folk så han sa att han kunde komma hit och göra mig sällskap istället och ta med lite filmer och gott att äta. Så söt som han är♥  Hoppas bara jag kan äta, för knappt haft någon hunger känsla eller ätit något de senast två - tre dagarn heller..



Rulltårta som gjordes föra sommaren. Vitchoklad och jordgubbar. Så gott!

Kommentarer
Postat av: Malin

sv; nej det är ingen skräckfilm :)

2011-06-24 @ 16:42:50
URL: http://nightmarecandyy.blogg.se/
Postat av: johanna

glad midsommar:)

2011-06-24 @ 17:36:12
URL: http://lizajhnajnsn.blogg.se/
Postat av: Amanda Jonsson

Ha en fin midsommarafton! :')

2011-06-24 @ 22:57:35
URL: http://ajonssons.blogg.se/
Postat av: Anonym

Hej allt bra :D ? <3

2011-06-25 @ 11:42:30
URL: http://dreamstrue.blogg.se/
Postat av: LIENE

sv: Jag gillar det bara för att alla är lediga och att det är mycket god mat:D och ja, för att man pyntar och det är snö med ljus på husen.



Den där rulltårtan ser ju inte dålig ut.

Då är vi två om att vara sjuka:) jag kunde gått ut igår men var så hes och jag prioriterar att bli frisk så jag kan börja sjunga igen.

2011-06-25 @ 12:36:44
URL: http://lienes.blogg.se/
Postat av: Annika

Åååå din stackare!

ps: vi var på stenmässa i Tyskland så det var 100% jobbrelaterat!

2011-06-26 @ 14:14:19
URL: http://bringblingtoeverything.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0