Söndag.

Halloj!

Jag är hemma igen och har vart hos Jonas sen fredags natt. Han hämtade mig i bergs slussar eftersom det aldrig blev att dricka. De jag skulle dricka med drog tidigt och de jag drog dit med skulle inte dricka. Satt med folk sen som drack, men visste inte när någon skulle hem eller något så jag skippa alkoholen helt och hållet istället.

Vart en lugn dag och kväll i lördags, eller Jonas skulle skjutsa sina föräldrar så jag hängde med sen skulle han hämta sin nya dator och sen pilla han med den då jag vila för att jag måde dåligt sen blev det någon halv dålig film på kvällen och sen den tredje vågen som såklart va bra! Hade sätt den innan men inte Jonas ^^

Idag har vi vart på netonet och tornby. Jonas behövde grejor till datorn och jag med. Har äntligen en fläktskärm eller vad man nu ska kalla den för, till datorn. Sen ett nytt mobilt breband eftersom det gick sönder i fredags. Hmm, illa... Fick låna pengar av min snälla pojke. Tur det för behöver internet men har inte råd att betala det just nu :/..

Hade ju presentkort på Ikano med som jag fick av Jonas när jag fyllde så köpte..

Denna vita skjorta 99 kr H.MSen den här för 149 kr också från H.MNu ska jag svara på kommentarer sen packa upp väskan, lägga in ren tvätt i garderoben, duscha och börja packa en ny väska. För imorgon kväll drar jag till stockholm och sover på hotell över natten! Berättar sen vart jag ska ;)

Kommentarer
Postat av: Anonym

sv; vsg <3(:

2010-08-08 @ 19:11:45
URL: http://beautymadeleine.com
Postat av: Nathalie

jag läste böckerna på mellanstadiet så dte var kul o se filmen nu:) ja det ska finnas en tvåa också:)

2010-08-08 @ 19:13:05
URL: http://liborius.blogg.se/
Postat av: Ackelina

Sv; jodå det gör jag :)

2010-08-08 @ 19:19:17
URL: http://ackelina.webblogg.se/
Postat av: Mia

sv; Jaa :

2010-08-08 @ 21:47:43
URL: http://miiaa94.blogg.se/
Postat av: SOFIA

Hej vad roligt att du läste igenom det. Okej åh det var en bra fråga. Går det bra om jag får göra det som en läsarfråga i bloggen? så fler kan läsa det?I såna fall berättar jag när jag publicerar det. :)Men svaret är kortfattat är att det känns ingenting alls när det så kallat "åker" in i magen. Så på nätterna när jag får det med dropp så känns det inte mycket utan att man kan rapa och då smakar det inte gott men om man sondar in det med spruta då man brukar göra det fortare då kan man få uppstötningar och rapar och då känner man även när det sprutas in i magen. Så det är lite obehagligt.. Hoppas du förstod lite. Så kommer förhoppningsvis ett bättre svar sen. kram

2010-08-08 @ 22:06:33
URL: http://sofiahanden.blogg.se/
Postat av: Elin

Svar: Ja, verkligen :)

2010-08-08 @ 22:19:15
URL: http://apieceofelin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0