I only miss you when I’m dreaming.

I tisdags vart det att ringa samtal om ballong flygningen. Den vart ju inställd flera gånger föra sommare och nu har de tydligen lagt ner som kör här. Blir svårt att flyga någon annan stanns när närmsta är stockholm som det tar 2 timmar till och det här vädret som säkert kommer ställa in många flygningar. Men vi får boka en annan aktivtet eller få pengarna tillbaka. Sen vart det att fixa med lite andra saker, hänga med Carro och köra ett tränings pass.
I onsdags Vart det att ringa  ett jobb samtal, gå på stan med Ella och träna Cardio. I torsdags hade jag ett jobb möte på tele. Ska göra några jobb och besöka en "butik" och kolla upp lite saker, Ska ju vara hemligt så kan inte skriva mer, men det jobbet går ganska fort och det är bara små pengar man får för det. Men behöver få in lite extra. Sen vart det att ligga ute i solen åh slappa och köra body combact.
 
I fredags var jag på matmarknaden i motala med Jonas, provade på att äta kamel bland annat;) Sen åkte vi till Övralid där vi tittade runt och tog en glass på farfars stugan. I lördags vart det att leka med syskon barnen. Sen vart det att åka ånglok med Tuva och Leo. På kvällen kom Alexander hit och så grillade vi. I söndags vart det att åka kanal båt med Jonas. Det var mysigt! På kvällen vart det att ta en powervalk på 6km och köra rygg och mag övningar i 30 min. Idag har jag varit hos ögonläkaren, hämtat ut min id kort, skrivit på jobb avtal för de små jobben jag ska göra och kört intervall träning på motions cykeln.
 

Kommentarer
Postat av: Johanna

Ja det är inte kul alls.

2012-07-02 @ 21:56:28
URL: http://lifeofjohanna.bloggplatsen.se
Postat av: LIENE

Övralid är mysigt:)

2012-07-02 @ 22:54:12
URL: http://lienes.blogg.se
Postat av: Jasmin - The dream of being famous!

Hej hur har din sommar varit hittills?? :)
-
(detta har inte något med frågan att göra) Du kanske kommer strunta i detta nu men jag kan åtminstone försöka... Min dröm har alltid varit att bli en skådis och äga ett klädmärke som är större än HM (som är väldigt stort) men man måste ju ta små steg i taget just därför vill jag att min blogg ska bli stor, väldigt stor! Så kolla gärna in mina kategorier och läs runt i bloggen lite. Vem vet du kanske gillar min blogg? :)
-
Har även en tävling där du kan vinne en design!  http://jaasses.webblogg.se/2012/june/tavling-vinn-en-design.html#comment (direkt länk)

Kommentera det på min blogg annars får jag ju aldrig ett svar på frågan! :P (allt det där med den nya blogg.se designen och så :) )

2012-07-03 @ 02:47:36
URL: http://jaasses.webblogg.se
Postat av: Annika

Ballongflygning är underbart!

2012-07-03 @ 08:41:27
URL: http://bringblingtoeverything.com
Postat av: Sara Ekman

Hittills har jag varit i delstaterna Connecticut, Massachusetts, New Hampshire, New York, Florida, New Jersey, Hawaii, California, Nevada och Arizona :)

2012-07-03 @ 09:31:08
URL: http://aamaziing.blogg.se/
Postat av: BATT

niceee

2012-07-03 @ 10:37:56
URL: http://batts.blogg.se
Postat av: Vivi

Trist med ballongflygningen :( hopaps det löser sig, kanalbåt lät underbart !
Kram

2012-07-03 @ 10:49:16
URL: http://www.missvivis.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0