Svaren på min första frågestund.

http://photolens.blogg.se/
- Vad ligger ditt besöksrekord på? - Ärligt talat så kollar jag inte min statestik så ofta. Konstigt jag vet. Men tror det är 80 personer jag har fått på en dag ialf.

- Vilka bra egenskaper ska en bra blogg ha?
- Jag gillar när det är foton, även när det är mycket tips på t.ex ställen man varit på, musik, filmer osv. Sen när det är lite personligt, man kanske skriver om både negativa och positvia upplevelser. Hur man kände då och hur man tog sig igenom det och så.

Emelie
- Vad fick dig att börja blogga?
- Jag skaffade mig en blogg för att vissa kompisar tyckte att jag borde det och sen för att det verkade en kul grej.

- Vilka andra bloggar följer du? - Jag läser mina kompisars bloggar regelbundet, sen de jag kommenterar, ialf deras senaste inlägg brukar jag läsa. Men av storbloggarna så är det Kenza och Kissie.

- Mysig hemmakväll med pojkvännen eller fest med polarna? -Ett bra tag festa jag jätte ofta och efter ett bra tag insåg jag hur dåligt min kropp mådde av det så jag bestämde mig för att varva ner så nu tar jag hellre en mysig kväll med Jonas en går ut och festar. Festa är kul men det räcker med nån gång i månaden!

- Hur många läsare har du per dag? - Som sagt så har jag inte så bra koll på statistiken men är runt en 60 per dag.

Olivia
- Vad för tre saker skulle du ta med till en öde ö? - 1. Mitt insulin och grejor till det för utan det skulle jag snart vara död. 2. Jonas för han är den jag skulle sakna mest!  3. Solkräm så jag slipper bränna mig om det är varmt ;)

- Hur gammal är du? - Jag är 19 år men fyller 20 i sommar.

Issa
- Tycker dom om att sy? - Nej det gör jag verkligen inte. Kommer ihåg från mellanstadiet då min lärare inte ville ha mig och min kompis i klassrumet för att vi snacka så mycket istället för att sy. Sen när jag väl försökte att jobba gick det inget bra! En gång sydde jag mig i tummen med symaskinen :P

Alexandra
- Vad betyder allt för dig? - Min hund som jag haft sen jag var 12 betyder enormt mycket. Hon gör en alltid glad och är otroligt mysig. Sen min pojkvän. Han är den som stötar mig mest och alltid finns där. Han är så otroligt snäll och jag undrar jämt hur jag kan förtjäna en sån fin kille?!

Daniela
- Tycker du att bloggen har ändrat dig som person? - Nej det tycker jag inte. Visst jag sitter med vid datorn men det är för att jag har mer fritid och jag sitter inte och skriver massa när jag är med killen eller kompisar. Jag låtas inte heller vara någon annan på bloggen. Skriver det som faller mig in.

Gabriella
-Har du ätit hundmat?- Haha det här va den roligaste och knäppaste frågan av alla! Men jovars har jag inte sagt det förut? Hundmat är min favorit, muums ;) Nej då nu ska jag va ärlig! Nej men har ju som sagt en hund och ja klart jag var tvungen att smaka på en matbit. Vill ju veta vad min hund stoppar i sig. Men jag rekomenderar att inte testa hundmat! Det va liksom inte GOTT!

Saga Matilda
- Varför började du blogga?- Som sagt så har jag svarat på den frågan här innan, därför får ni båda en länk på den här! Men vi kan säga så här. När jag började blogga skrev jag väldigt sällan kanske blev ett inlägg i veckan ibland mer men oftast mer sällan. Så har bara bloggat mer aktivit sen i februari nån gång tror jag.

Gabbanz

-Vilket land skulle du vilja åka till?, och varför just det landet?- Jag har drömmar om att besöka så många länder som möjligt! Har redan vart i en del länder och visa länder har ju så många fina städer att man vill åka tillbaka till samma land flera gånger. Men USA känns som att det är ett måste att besöka. Det är ju enormt och har så mycket att erbjuda. Men vart i USA jag vill är jag inte säker på en!

Maja
-Varför började du blogga och hur har du utvecklats med bloggen?- Det är bara att kolla på svaren ovan så hittar ni svaret på varför jag började blogga. Men ja hur har jag utvecklats? Ja för det första så lägger jag ner lite tid på bloggen. Jag försöker åtminstone att skriva ett inlägg per dag. Jag har börjat tycka att det är kul att blogga och tar åt mig av kommentarerna ni skriver. När jag börja blogga skrev jag sällan som sagt och då va det knappt några bilder och oftast va det bara skriverier som handla om mig och ibland va det ledsna och arga inlägg. Men ingen förklaring på varför jag va arg/ledsen. Nu handlar min blogg både om vad jag gör på vardagarna, helgerna, ger tips om allt möjligt, lägger upp fler bilder och skriver antingen vad jag känner för grejor och är ärlig eller skriver inget alls om mitt humör. Så ja på de sätten har jag väl utvecklats med bloggen.


Tack allihopa för era frågor :) ♥

Kommentarer
Postat av: Cäss ''CASSANDRA''

sv; hihi ah :)

2010-05-26 @ 21:22:27
URL: http://caaasssiii.blogg.se/
Postat av: aww

nej tyvärr, för dom behöver matrial föratt kunna sätta betyg ...

2010-05-26 @ 21:45:44
URL: http://amandawahlgren.blogg.se/
Postat av: sandra

sv; ja :)

2010-05-26 @ 21:52:58
URL: http://fourclover.blogg.se/
Postat av: Emilia

Jag känner mig så taskig.. Att du ännu inte fått din design! Logga in på msn nån dag när du har tid,så fixar vi de sista! :) Kram på dig!

2010-05-26 @ 21:56:39
URL: http://mimmilia.blogg.se/
Postat av: liinnéaboström

Härligt! Jo det är bra!;) Vad händer till helgen? Kram

2010-05-26 @ 22:49:47
URL: http://liinneabostrom.blogg.se/
Postat av: 17år och blivande mamma

SV: ett hett tips är att ringa dom och pressa på en massa så det går fortare. det behövs ibland.

2010-05-26 @ 22:53:26
URL: http://ullasara.blogg.se/
Postat av: aww

dom har väl ingen förståelse antar jag.

2010-05-26 @ 23:24:36
URL: http://amandawahlgren.blogg.se/
Postat av: bloggarmaja

det var ju posetiv utvekcling eller vad man säger :) jag har börjat kolla på det i min egen blogg och det känns som att man blir bättre på att skriva vettiga inlägg efter ett tag :) Såg bland ditt arkiv att du hållt på ett tag så var dels därför jag undare :) men bra svar i frågestunden! Jag brukar sällan läsa igenom hela svaren, men jag vet inte, fastande här :P

2010-05-26 @ 23:39:41
URL: http://bloggarmaja.webblogg.se/
Postat av: Michaela | foto, bloggdesign & vardagsliv

svar/

tack så mycket :)

känns som om det blir den klänningen också :) ja precis, då är det bra att ha en bra klänning! och det bästa med denna (#2) är att det är sånt snöra man kan knyta runt halsen fall den börja åka ner :D

2010-05-27 @ 00:22:25
URL: http://soeticz.webblogg.se/
Postat av: johanna

hej! fin blogg du har. kul att få läsa mer om dej. haft en fin kväll? allting bra med dej?

2010-05-27 @ 03:18:10
URL: http://johannakml.blogg.se/
Postat av: MyzaaN

den var underbar ;D

hehe om du ska det så får du säga till så är jag på :D

2010-05-27 @ 07:47:36
URL: http://myzaans.se
Postat av: O L I V I A

kul svar :D

2010-05-27 @ 16:07:49
URL: http://ooliivias.blogg.se/
Postat av: thaipinnen ♥

åh jag hann aldrig fråga ngt :(

2010-05-28 @ 16:48:56
URL: http://thaipinnen.blogg.se/
Postat av: Gabbanz

Okej, intressant svar, jag vill oxå åka till USA! :D

2010-05-29 @ 01:18:34
URL: http://gabbanz.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0