Flyttat till Brisbane

Nu har jag inte skrivit på ett tag igen. Anledningen är att min skit dator bara krånglar. Datorn blockerar internet på något konstigt sätt. Min telefon vill heller inte alltid fungera. Så jag gör så gott jag kan med bloggen. 
 
Jag har ialf flyttat till Brisbane, för tre veckor sen. Jag ville se mer och familjen jag var oss skulle få en ny au pair, som var bestämt sen innan jag kom till dem. Dock så kunde hon inte komma sen. Men då hade jag redan bokat biljett till brisbane. Jag var rätt ledsen för att lämna Darwin. Jag hade sätt det mesta där. Men träffat folk som fått en plats i mitt hjärta. Men i slutändan visade de sig att det var rätt att jag åkte. För personen jag stod närmast i Darwin visade sig vara oärlig och absolut inte respektfull mot mig. Svin möter jag alltid. 
 
Men! Jag bor nu i en familj där mamman är svensk, och jag ska lära den minsta flickan på 3år svenska. Hon förstår, men pratar mest engelska. Hennes 14åriga dotter kan ingen svenska, och de bor även studenter ifrån olika delar av världen här. Så pratar fortfarande mycket  engelska. Jag jobbar mycket, i föra familjen jobbade jag 3-4 timmar per dag. Nu jobbar jag 10-14 timmar per dag. Men trivs med att ha fullt upp. Mamman och jag kan även prata om allt, och allt känns bra. Får även ta med flickan på saker, så försöker att se mig lite omkring med henne, och gör längre utflykter på helgerna med folk. 
Jag har det bra och börjar fundera på om jag ska stanna kvar här ett år till.
 
Min föra fina familj 
 

Kommentarer
Postat av: ♥ Evahle.se - en blogg om psykisk hälsa ♥

Så tråkigt när datorn krånglar. :/

2015-06-29 @ 17:29:13
URL: http://evahle.se
Postat av: Life of Johanna

Trist när saker strular :(

Hoppas du kan stanna hos denna familjen, låter som du trivs där

2015-06-29 @ 20:13:56
URL: http://lifeofjohanna.se
Postat av: PEACE REV

oj, det med att personen du kom närmast där var ett svin lät allt annat än kul. Hoppas det bara är ett missförstånd eller så, ganska synd att den man kommit nämast visar sig vara en hästballe eller som du sa ett svin :/

2015-06-30 @ 12:37:12
URL: http://peacerev.com
Postat av: Skogsraah ☾

Åh vad roligt det låter :) Men trist med datorn!

2015-06-30 @ 13:15:12
URL: http://skogsraah.se
Postat av: Erica

Men så kul att du trivs på nya stället! Låter så härligt att bo utomlands så där! :)

2015-06-30 @ 14:12:47
URL: http://faithhopelove.blogg.se
Postat av: Vivi

Förstår att det kändes trist att lämna, men det blev ju kanske ändå det bästa i slutändan. Trist med den du inte kunde lita på, men kanske fick du det stöd du behövde när du behövde det och försök minnas den biten och gå vidare från det andra ;) nu slipper du den personen och kan möta nya människor i Brisbane! Kramar

2015-06-30 @ 19:45:40
URL: http://www.missvivis.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0