Mina sista två veckor i Sverige.

Imorgon flyger jag till Australien. Nu har jag de sista små sakerna som plattång och mitt smink som jag ska ha ner i väskan. Det har varit ett kaos att packa. Har packat om hur många gånger som helst, och får nog packa om lite igen för att få ner det sista. Mina senaste två veckor har varit stressiga. Jag har jobbat på Linghems rastverksamhet 5 dagar, på tjejverksamheten Diva två kvällar och på förskola/förskoleklass två dagar. Jag har växlat pengar, gjort ärenden på stan, druckit öl med Hanna, Bine och Steffi, haft myskväll med Maria, varit med Axel, umgåts med Mats, sovit över hos Rebecca. Varit med Natta, handlat till min avskedsfest och varit käkat med Mats och Beccy. Har hämtat ut mina mängder av insulin och tillbehör. Har bråkat med läkarna igen, då de hade skrivit ut fel recept och de tog en halv dag på sig innan de skrev ut rätt recept. I torsdags fick jag, mamma och apoteket ringa flera gånger. 30 minuter innan beställningen skulle göras så fick jag äntligen receptet, annars kanske inte mitt insulin skulle hunnit komma tills jag skulle åka..
Sen har jag haft min avskedfest, lekar och jobbiga avsked. Får lägga upp bilder där ifrån, när jag har tid. Har varit på kalas för min syster, hennes son och min mamma. Sagt hej då till de. Idag har jag lämnat in nycklar, timrapporter, gjort mina sista ärenden, varit med Beccy, och sagt hej då till kollegor.
 
Jag är både glad och ledsen just nu. Vi får se hur allt blir. Bara ta en dag i taget, det ända jag ber om är att inte fråga om när jag kommer hem. För jag vet inte, jag vill inte bestämma något. Utan låta tiden bara få vara.
 
Ibland när jag jobbar på rastverksamheten blir det lite segt när jag är ensam och ungdomarna har lektion.
 
Myst med Lion när jag varit hos Natta.
 

 
En hel del som ska med...
 
Sandy har varit orolig när jag packat, och varit med hela tiden.
 
 
En smygtitt ifrån min Avskedsfest.
 
Alexander har fyllt fem år.
 

Kommentarer
Postat av: Evahle.se - en blogg om psykisk hälsa

Hoppas du får en bra resa. :)

2015-01-20 @ 09:09:50
URL: http://evahle.se
Postat av: Kajsa-Stina

Åh vännen detta kommer bli så bra ska du se <3 Jag förstår du är nervös och att det känns skrämmande men det kommer gå galant. Du är så duktig och grym som vågar göra detta! Många kramar <3

2015-01-20 @ 10:25:34
URL: http://www.anorexinojag.blogg.se
Postat av: ♀ THE REVOLT ♀

Du gör rätt i att inte säga när du kommer hem, för man vet ju aldrig vad som händer. Du kanske älskar stället och vill stanna kvar, eller så hatar du det och vill komma tillbaka fort som fan. Har man inget bestämt datum slipper man förklara sig för en massa människor om hemkomsten blivit ändrad. Så du gör smart ifrån dig att inte bestämma ngt i förtid ^^ Ville bara säga det.

Härliga bilder, btw!

2015-01-20 @ 11:40:45
URL: http://TheRevolt.blogg.se
Postat av: Patricia♔ᴳᴽᵀᴱᴮᴼᴿᴳ

Hoppas resan går bra. Det ska bli spännande att höra från dig n du kommit på plats och har tid för att uppdatera oss.

Du gör rätt i som inte har satt något hemdatum. Ta en dag i taget och känn efter. Skulle det inte fungera eller du längtar hem så är det ju bara att komma hem igen, men jag tror och hoppas att du kommer trivas bra.
kram

2015-01-20 @ 13:23:10
URL: http://patriciac.blogg.se
Postat av: natalia

Hoppas allt går bra för dig <3

2015-01-20 @ 14:41:24
URL: http://nattis98.bloggplatsen.se
Postat av: Life of Johanna

Hoppas resan gick bra

2015-01-21 @ 16:26:20
URL: http://lifeofjohanna.se
Postat av: vivi

Det kommer gå jättebra och jag LOVAR att engelskan kommer sitta som en smäck efter bara ngn vecka, den blir INGA problem. Ha nu en underbar resa med massa fjärilar i magen, det kommer bli bra och alla problem du stöter på ...det kommer lösa sig ! På ett eller annat sätt löser sig allt :) Kramar

2015-01-21 @ 20:06:25
URL: http://www.missvivis.se
Postat av: Jessica Högberg

Vilket underbart äventyr du ska ut på!! Lycklig resa=)

2015-01-21 @ 20:23:46
URL: http://lchftrollet.blogg.se/
Postat av: LIENE

sv: Så kul du tycker det :D
Kramkram

2015-01-22 @ 21:24:11
URL: http://liene.blogg.se
Postat av: emma

vad söt hund, hoppas du får en bra resa!

2015-01-25 @ 19:39:47
URL: http://nouw.com/itsemma

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0