Henrik Larsson.

Fotbollspelaren, Henrik Larsson har varit min stora idol sen jag var 10 år. Jag valde redan ifrån början att heja på honom då jag tyckte att han inte bara var skicklig, utan han spelade med hjärtat. Henke har alltid varit en lagledare, en sån som uppmuntrar, kämpar och ger alla en chans på planen. Jag har fortfarnde bilder på honom i mitt rum och har läst hans bok ett antal gånger. Folk säger ibland att jag är som en levande ordbok när det gäller information om honom, haha.
 
Jag har träffat honom två gånger. Första gången vari  Landskrona 2010. Då jag var där på semester och han tränade Landskrona Bois. Jag charmade en vakt och fick reda på vart han skulle komma ut. Så stod vid hans bil och väntade. När han kom ut skakade jag av nervositet, och det ända jag vågade fråga var om en bild. Jag som hade tänkt ut ett helt tal. Jag fick en bild.
 
Min andra gång var nu i våras. Då han då tränade Falkenberg och de spelade mot Åtvidareberg. Den här gången hade jag bestämt mig för att jag var tvungen att prata med honom. När han kom ut, så gick jag fram till honom. Frågade om bild och autograf att ha i min bok. Jag var helt skakig och hjärtat slog så hårt de kunde. Men jag höll mitt tal. Jag berättade om hur jag följt hans spel hur han fått mig att aldrig vilja ge upp när jag själv har spelat. För han har verkligen tagit sig tillbaka ifrån grymma skador. När jag nämnde hans bror som tog en överdos för någrar år sen och sa att han berättelse inspirerat mig och hjälpt mig, då jag själv har haft kompisar som knarkat. Så vart han rörd, och sa tack. Jag fick en kram. Mamma var också rörd. Hon tyckte Henke var så fin mot mig. och hon sa även att man såg att han blev generad, när jag berömde honom för hans insatser han gjort. Henke var en fantasisk spelare och trots det han gått igenom i sitt liv så har han lyckats att skapa något så stort. Jag beundrar honom för allt han gjort som spelare, tränare, bror, pappa, man, vän och son. Han är och kommer alltid att vara min gud♥
 
Min mamma kan som vanligt inte ta bilder. Men jag är bara lycklig för de minuterna jag fick med honom för de leendet, tacksamheten han visade inför mig och kramen!
 

Kommentarer
Postat av: Sara Ekman

vad kul!! :)

2014-11-24 @ 07:44:46
URL: http://aamaziing.se/
Postat av: Amanda Jona [SPONTAN]

Men åh så roligt! :)

2014-11-24 @ 13:19:32
URL: http://spontan.blogg.se
Postat av: natalia

Vad kul! :D Den sista bilden var ju riktigt bra ;)

2014-11-24 @ 17:14:14
URL: http://nattis98.bloggplatsen.se/
Postat av: Nelly

Åh, vilken härlig text att läsa! :) Roligt att du tog mod till dej och berättade om vilken inspirationskälla han har varit!

2014-11-24 @ 22:17:24
URL: http://justanothermortal.blogg.se/
Postat av: Johan

Fint och rörande inlägg, särskilt där mot slutet. Jättefint!

Vad tyckte du om låten som Fanclab gjorde som hymn till honom för ganska många år sedan nu, 2006 om jag minns rätt? :P

SV: Lyssnade du på podcasten? :)

Ja det gör jag, flyttade hit nu i september :)

2014-11-25 @ 09:58:48
URL: http://schumacher4ever.blogg.se
Postat av: milina.blogg.se

häftigt :D

2014-11-27 @ 02:29:22
URL: http://milina.blogg.se/
Postat av: Kajsa-Stina

Vad kul! alltid härligt att träffa sina idoler och att dem lägger ner tid att ställa upp på bild och ge autograf! det är nåt speciellt med att träffa en kändis ändå hihi :D

2014-11-27 @ 09:56:25
URL: http://www.anorexinojag.blogg.se
Postat av: ♀ THE REVOLT ♀

hahaha din mamma e som min xD men bilderna blev ändå hyfsat bra så!^^ Trevligt att du fick se honom!:DD

2014-11-27 @ 14:02:05
URL: http://TheRevolt.blogg.se
Postat av: ♀ THE REVOLT ♀

och fint skrivet av dig btw ^^ han borde läsa detta haha :P han skulle bli glaaaad :D

2014-11-27 @ 14:03:08
URL: http://TheRevolt.blogg.se
Postat av: Johanna ♡

Åh vad avis jag blir! Hade också så gärna träffat honom! Kram

2014-11-29 @ 12:55:06
URL: http://jjohannas.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0