Belgisk mat.

Köpte en sorts kebab med bröd på ett litet gatokök och det var så sjukt gott!
 
Belgisk korv som smakade rätt annorlunda, mot vad jag är van vid. Men var helt okej.

Belgisk öl är riktigt gott!
 
Chokladaffärer överallt!
 
Belgisk choklad slår ju helt klart all annan choklad som jag har smakat!
 
Sen var det ju såklart Belgiska våfflor överallt också.
 
Lite nyttigt var man ju tvungen att äta med. Så ät en riktgt färsch och god sallad.
 
Men som sagt sötsakerna var det som fanns mest av.
 
Pommes med olika dressingar var det väldigt många som åt.
 
En riktig stor och god frukost.
 
Jag provade på en hel del godsaker i Belgien. Våfflan vart jag mest besviken på, men chokladen var godare en jag kunnat ana. Matfavortiten blev ju kebaben och salladen.
 
 

Kommentarer
Postat av: Sara Ekman

så mycket gott! :)

2014-08-13 @ 17:40:22
URL: http://aamaziing.blogg.se/
Postat av: Linnéa

Mmmm, "goda" bilder <3

2014-08-13 @ 18:17:20
URL: http://linnealiebig.blogg.se
Postat av: Sara

Så gott allt ser ut, härliga bilder med :)

2014-08-13 @ 20:29:18
URL: http://baakochmaat.blogg.se/
Postat av: Anna

Alltsa halla! Varningstext inför inlägg av denna typ kanske vore pa sin plats?! Här sitter jag o har inte ätit frukost o sa möts jag av detta?!? Inte OK ;-)

SV: aah, jag gillar Linköping jättemkt som stad! Blir alldeles nostalgisk o lite sentimental da jag tänker tillbaka pa aren där <3

2014-08-14 @ 07:23:02
URL: http://sugarrush.devote.se/
Postat av: LIENE

Tack :)
Åh, så mycket gott!

2014-08-14 @ 09:23:54
URL: http://lifefromwithin.blogg.se
Postat av: Sessie♔ᴳᴽᵀᴱᴮᴼᴿᴳ

Åh så mycket gott:)

sv: Jo jag tror att det är folk som bor i slottet. Det är i alla fall privatägt.

2014-08-14 @ 20:39:48
URL: http://sessie.se
Postat av: NICOLE

Mycket gott :D
Och jag som älskar choklad skulle kanske ta mig dit då ;)

SV: Ja helt galet roligt och mysigt har vi haft det :)

2014-08-16 @ 16:26:01
URL: http://nnnnicolee.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0