Veckorna går fort.

Föra måndagen blev det skola, söka jobb och en promenad på 5km. Föra tisdagen blev det skola och plugg. Föra onsdagen blev det skola, plugga och promenad igen på 5km. Föra torsdagen blev det skola och taco kväll med "vi på spåret" på skolans cafe kväll. Mitt lag vann! Efter det blev det innebandy i 90 min.
( Gustav efter våran vinst)
 
Föra fredagen var det skola, träning och sen hem till Martin för att umgås med folk. Vidare till Harrys för att lyssna på liveband och dansa nykter. Föra lördagen blev det att ta en promenad in till stan för att äta middag med Gustav och sen promenad tillbaka igen. Sen kom Pelle på filmkväll. Föra söndagen tränade jag och pluggade.
(På friluftsmetodiken för tre veckor sen.)
 
 
I måndags vart det att plugga. tvätta och gå 5km efer skolan. I tisdags hängde jag med Gustav eftIer skolan, satt och sjöng karaoke. I onsdags tog jag och Gustav en promenad in till stan för att handla presenter och sen vart det att söka jobb och plugga. I torsdags blev det skola, ta en promenad på 7 km för att handla och fixa ärenende sen gjorde vi en "tårta" för att fira Abdul och  sen spelade jag innebandy.
(glass med massor gott!)
 
Abdul hade ingen aning om att vi skulle fira honom. Mustafa höll han kvar på hans rum och jag lurade ut han igenom att säga att jag måste prata med honom ensam. Sen stod alla som var på internatet runt bordet och sjöng för han. Han fick ägg och tränings pulver, Mycket glad kille!
 
I fredags blev det att göra wokad fruktsallad på friluftsmetodiken och efter skolan vart det en promenad på 5km plus 30 min styrka och kondition. Sen sökte jag jobb och på kvällen hade jag och Viccan filmmys.
 
I lördags blev det tåget till Linköping sen hem till Ella direkt. Sen kom Natta Johanna och Sara. Blev förfest och utgång. I söndags blev det att hänga hos Natta på förmiddagen och sen bara slöa bara. Sjukt trött.
 

Kommentarer
Postat av: liborius

sv. ja kul med en nystart:)

2013-03-26 @ 11:47:14
URL: http://glossfashion.com/liborius/
Postat av: Moa Kandelin

Vilka fina bilder :)

2013-03-26 @ 18:44:36
URL: http://moakandelin.webblogg.se/
Postat av: matilda

Vad duktig du är på att träna gumman <3 Måste ses snart!

2013-03-26 @ 19:26:54
URL: http://svartvitangels.blogg.se
Postat av: Annika

Ni ser ut att ha så himla mycket kul ihop!

2013-03-27 @ 10:34:29
URL: http://bringblingtoeverything.com
Postat av: B R O W N S U G A R

Gud så mkt smaskigt!

2013-03-28 @ 17:03:26
URL: http://www.brownsugar.blogg.se
Postat av: Sarah

Va mysigt me tacokväll :)

2013-03-30 @ 19:53:03
URL: http://CheerSarah.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0