Föra veckan och Vinterfjälls veckan i Hemavan.

Föra ondagen vart det skola, cafe kväll med käk, sällskaps spel och snack. Sen blev det att plugga och en sväng på redbrick för att ta en ginger joe öl med Pelle, David och Martin, Föra torsdagen blev det skola, träning och att tvätta. Föra fredagen blev det skola, träning och midag ute med Karin, Bobban, Viccan och Micke. Sen blev det häng med Gustav resten av kvällen. Föra lördagen blev det stan med Viccan och Karin för att handla det sista inför vinterfjäll, sen blev det att packa och filmkväll hos Tobbe med Martin och Pelle. I Söndags vart det att åka till Hemavan 100 mil ifrån Karlskoga och 17 timmars buss resa med utbildnngen. På bussen blev det att prata, kolla film,ha fiskadam, köra musik quiz och frågor om oss själva.
 
På måndagen blev det att åka slalom i backen, första gången i hela mitt liv men lärde mig ialf att ploga och ta mig ner för backen, Åkte inte så mycket då jag inte mådde bra. På kvällen blev det att spela skipbo som jag spöade alla i. I tisdags vart det längdskidor upp på fjället, typ klättra i berg, svårt kan jag lova!  I onsdags vart det längdskidor i spåret och på kvällen blev det att kolla fotboll. I torsdags sa min kropp ifrån massor problem mee diabetesen under veckan så blev att ligga i sängen och slö. Vart en liten mini spa på kvällen ialf med naglar, ögonbryn och tattuering.
 
I fredags vart det att åka slalom igen, den här gången i en liten svårare backe och på kvällen åkte jag mer och lärde mig svänga. Var rädd men övervann trots allt räddslan till slut och fixade det. I lördags gick vi upp vid sex för att städa, packa och äta frukost. Åkte vid 8 och kom hem 22.30. Då packade jag upp och fixade lite sen åkta jag och Pelle till Örebro och hämtade Martin och hans kompis.Kom väl inte i säng och somnde fören 4 på morgonen. Idag har jag legat i sängen, sovit och kollat på chuck ända fram till 19. Helst slut hela jag, men har ialf läst 50 sidor i en bok vi ska läsa i. Första gången på över två månader tror jag som jag är inte är med någon och direkt gör något, det behövdes!
 
Maten ifrån föra fredagen.

Kommentarer
Postat av: Cajsa

hihi tackar! ^^

2013-02-11 @ 11:55:50
URL: http://cjssong.se
Postat av: Felicia

ge mig mat!!!

Nu är jag igång på bloggen igen, sakta men säkert, Kika in och se vad som hänt senaste månaden!

PUSS

2013-02-11 @ 15:09:26
URL: http://fjaelkis.blogg.se
Postat av: Rebecca

så gott :D

2013-02-11 @ 18:20:14
URL: http://rebeckhaam.blogg.se
Postat av: Nelly

Det låter som roliga veckor :)

2013-02-11 @ 18:40:54
URL: http://justanothermortal.blogg.se/
Postat av: Sarah

Ser gott ut :)

2013-02-11 @ 18:53:27
URL: http://CheerSarah.devote.se
Postat av: M

Yummy:)

2013-02-13 @ 08:31:49
URL: http://fitnessmajzan.myshowroom.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0