Life without taking chances is no kind of life at all.

I måndags vart det att jobba kvar på fritids till 15. Sen vart det att ringa samtal, skriva till skolan, kolla upp lite saker inför sommaren och köra ett intervallerpass på motionscykeln. Vart att kolla på den dåliga Sverige matchen med. I tisdags vart det möte på jobbet så slutade 15, sen vart det ärenden på stan, ringa samtal och fixa med lite grejor. Vart att träna ett cardio pass också. I onsdags vart det att jobba kvar på fritids till 16:30 och sen blev det avslutning på diva. Grilla, köra musik quiz och bara hänga. I torsdags vart det att jobba 8-18:30 då jag var kvar på fritids och det var skolavslutning. Fikade med några lärare efter den också.
 
I fredags körde jag en timme på motionscykeln, kollade på markolioo och molly sanden som uppträde på vätternrundan och kollade Sverige matchen. I lördags vart det att åka till Ulvåsa och Em möbler för att kolla möbler till Jonas. Men han hittade inget som dög. I Söndags vart det slappis häng med film och mys.
 
Nu i måndags vart det att plocka med lite skit, fixa med jobb papper, betala resan till Norge, fixa med frågesport till mammas jobb och lite små fix med annat. Körde ett latinskt aerobics pass också. Igår vart det att träffa Meli och Ronja, Vart att titta i affärer en snabbis och sen äta på steves. Sen körde jag ett cardio pass och så blev det pitcher's med Emil på kvällen för att dricka öl och kolla på när Sverige äntligen spelade fotboll! Idag harjag vart med Natta, Vi hängde i solen ett tag, sen klippte och färgade hon mitt hår. På kvällen bokade jag en kanalbåts tur som jag och Jonas ska åka på och så var jag ute på en powervalk med Jonny på 8-9 km.
 
Bild från femöre.

Kommentarer
Postat av: Isabellasphotographing

sv: hihi :)
kram

2012-06-21 @ 00:28:34
URL: http://www.isabellasphotographing.blogg.se
Postat av: Fourpictures - Photography

Fin blogg!

Bloglovin' byte? :)

2012-06-21 @ 01:35:50
URL: http://fourpictures.blogg.se
Postat av: LIENE

sv: Därför köpte jag två:D
Kram

2012-06-21 @ 07:54:36
URL: http://lienes.blogg.se
Postat av: Vivi

Låter som en fullspäckad men väldigt trevlig vecka, hoppas du får en riktigt härlig midsommar helg !
Kram

2012-06-21 @ 08:31:42
URL: http://www.missvivis.se
Postat av: Sara Ekman

Fullt upp :)

2012-06-21 @ 12:42:00
URL: http://aamaziing.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0