Jag har valt skola!

Himmel, kaos och så jag. Alltså hela min värld snurrar nu. Är glad, ledsen, trött och nervös. Jag har gjort ett så fruktansvärt jobbigt val. Vill aldrig gå igenom ett sånt här jobbigt val igen! Grejen är att jag mest är intresserad av Axevallas inriktning som är Europa perspekttiv och minoritets och integrationskunskap. Men den skolan verkar inte lika rolig som Karlskoga, det kändes som att de hängde ihop mer och gjorde mera saker där. Dessutom klickade jag bra ihop med de som kommer gå i tvåan i höst. I Axevalla träffade jag bara några lite kort men kändes inte lika bra helt enkelt. Skolan är gammal där med och man har inte egen toalett. Karlskoga har man egen toalett och dusch och rummen var fräschare. Sen är ju min dröm att bo nära vatten och skog så Karlskogas omgivning är väl som given för mig. Dock tråkigt att det är så litet. Skövde ligger ju bara 20 min bort med buss från Axevalla och där har man aldrig vart så det lockade ju med såklart.

Men jag tänkte så här, i Axevalla går man ihop med 2orna så man är 25 stycken i klassen. Jag har svårt för stora klasser, skolan är mindre och tröttnar jag på dem i klassen vem ska jag då umgås med? I karlskoga kan jag alltid hälsa på Fanny i Örebro eller hänga med dem som går i 2an. Känner jag forfarande att min dröm är att läsa om Sveriges minoritet så får jag göra mitt examens arbete om det så får jag allt jag vill ha. Jag har helt enkelt valt att gå på Karlskoga och det känns jätte jobbigt att välja bort Axevalla. Men att bo fräscht och fint i två år känns viktigt och dessutom fick jag super bra intryck av lärarna på Karlskoga med. Så jag får leva med ångesten och ovissheten ett tag så blir det säkert kanon i höst!




Kommentarer
Postat av: Sara

Hoppas det blir bra :)

2012-06-07 @ 19:06:12
URL: http://aamaziing.blogg.se/
Postat av: Johanna

Tack så mycket!



Ditt val av skola kommer bli, du har väg för och nackdelar mot varandra och av ditt resonemang du för i ditt inlägg så kommer det bli hur bra som helst! :)

2012-06-07 @ 19:58:14
URL: http://lifeofjohanna.bloggplatsen.se
Postat av: LIENE

sv: Ja, kolla upp det om blodgrupperna:) jag lovar, om man äter enligt blodgruppen saknar man INGENTING, men det betyder inte att man får göra undantag ibland.

2012-06-08 @ 07:50:09
URL: http://lienes.blogg.se/
Postat av: Annika

Jag tror att det kommer att bli kanon!

2012-06-08 @ 09:59:21
URL: http://bringblingtoeverything.com
Postat av: Felicia

Komer gå toppen!

puss

2012-06-08 @ 16:36:47
URL: http://fjaelkis.blogg.se/
Postat av: - - ♥ T H A I P I N N E N ♥ - -

sv; telefonförsäljare, så dom vet att man kan allt:)

2012-06-08 @ 16:36:56
URL: http://thaipinnen.se
Postat av: - - ♥ T H A I P I N N E N ♥ - -

sv; ge den en chans ;D

2012-06-09 @ 10:57:17
URL: http://thaipinnen.se
Postat av: anna

skönt att ha valt iaf! :)

2012-06-09 @ 19:07:13
URL: http://aannnnaaaa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0