22 år idag.

För 22 år sen föddes jag idag. När jag var liten ville jag byta namn, alltid leka kille i lekarna och de ända tjejiga lekarna jag gillade att leka var med barbie och dockor. I lågstadiet hade jag en lärare som hatade mig för att jag var så busig och inte som de andra tjejorna. Jag hade kort kritvit hår och gillade pojk kläder. I mellnastadiet var jag klassen clown. Jag var snäll mot alla men jag busade, skämtade och var ofta dryg mot lärarna. I högstadiet hade jag det väldigt tufft. Inom två år hade fyra personer som stod mig nära dött, två av mina närmsta vänner måde väldigt psykiskt dåligt och jag försökte ta hand om alla samtidigt som jag fick hålla mig hem ifrån. I 9an började jag med innebandy och jag älskade det. Jag träffade nya vänner, gick igeom kriser med laget och vart nära vän med Martin vår tränare. I gymnasiet trivdes jag inte. I klassen jag gick i fick man inte umgås med de som var "annorlunda" jag var snäll mot alla och blev därför inte så omtyckt av de " coola" men jag hade Steffi och Emil som fick mig att ändå ha kul. Jag fick flera nya vänner som jag festade väldigt mycket med. Jag levde ett hektisk liv. Efter gymnasiet gick jag ett extra år för att jag missade mycket i 2an. Jag var sedan arbetslös i ett halv år innan jag fick jobba inom olika jobb fram till nu.
 
Jag har haft 9 olika jobb, gått från att knappt klarat G i visa ämnen på högstadiet till att få VG och MVG i gymnasiet. Jag har besökt 19 länder. Träffat kompisar som jag umgåts med ett tag, kompisar som man börjat tappa kontakten med och kompisar som jag har kvar en idag. Innan jag träffdes Jonas strulade jag runt och lätt mig såras. Jag har gått från att festa varje helg i två års tid till att festa nån gång i månaden. Jag har egen ekonomi, jag sköter mig själv och jag kämpar. Jag har så mycket fina minnen som svåra. Folk har ingen aning om vad jag gått igenom men jag har aldrig gett upp. Det har tagit mig 22 år innan jag fick chansen att flytta, chansen att komma till något bättre och börja tro på mig själv. Även om jag hatar att fylla år och redan har ålders kris så är det nu jag hoppas på kan vara starten på mitt liv att komma ifrån allt jag inte behöver och kan jobba på det jag vill ha i mitt liv. Så det ända jag önskar mig som varje år är att mina nära och kära ska få må bra och mest att mamma ska bli frisk. Lång inlägg från en tjej som hellre fyller 15 en 22!
 
 

Kommentarer
Postat av: LIENE

jag hatade att leka med barbies och dockor, haha, fast fixa deras hår (klippa nya frisyrer) och byta kläder (egensydda) gjorde jag för det tyckte jag var kreativt:D

2012-07-18 @ 06:54:10
URL: http://lienes.blogg.se
Postat av: anonym

sv; ellerhur, älskar oxå videon :)
Haha och du borde inte ha ålderskris, det är ju mellan 20-25 man kan börja leva sitt egna liv på riktigt! Grattis och hoppas du får en helt underbar dag!

2012-07-18 @ 09:55:41
URL: http://honestlynoidea.blogg.se
Postat av: Johanna

Stort grattis på födelsedagen! Hoppas du får en bra dag!

Ja, jag fick sms igår, så får se vad jag svarar på det, jag vill de skall låta bra, så vi får se. Måste ju framgå att jag gärna satsar.

2012-07-18 @ 10:20:26
URL: http://lifeofjohanna.bloggplatsen.se
Postat av: patricia

grattis!

2012-07-18 @ 12:41:10
URL: http://jacobspatricia.blogg.se
Postat av: Felicia

kul hur man förändras, grattis på födelsedagen fina du!!! <3

puss

2012-07-18 @ 13:14:09
URL: http://fjaelkis.blogg.se
Postat av: anna

grattis!! :)

2012-07-18 @ 15:06:06
URL: http://aannnnaaaa.blogg.se
Postat av: Annika

BAMSESTORT GRATTIS!!!!!!!!!!!!!!!!

2012-07-18 @ 18:41:51
URL: http://bringblingtoeverything.com
Postat av: Annie

skolan är tuff, bra att allt blev bättre sen!
kram

2012-07-18 @ 19:52:48
URL: http://byannie.blogg.se
Postat av: Annie

o grattis föresten ;)

2012-07-18 @ 19:53:01
URL: http://byannie.blogg.se
Postat av: Becka [fotoblogg]

Så fina bilder :D & ett stort grattis fina du!
sv: Aw tack så hemskt mycket!!

2012-07-18 @ 21:51:09
URL: http://photos-by-becka.fotoblogg.nu
Postat av: Maria

Önskar dig ett stort grattis även om du inte gillar att fylla! :D

2012-07-19 @ 13:37:44
URL: http://mariaw.blogg.se/
Postat av: Erica

Svar: Kort sagt så handlar den om Emily som lever i en framtid inte alltför långt från vår tid. Livet är ganska annorlunda och det är förbjudet att sprida religion i samhället. Troende är allmänt ogillade. Hon flyttar från ett litet ställe till en stor stad för att plugga till läkare och där träffar hon Brandon som är en kristen och inte allt så som hon tänkt sig att kristna var. Den viktigaste delen i boken är sen att nå den sista folkgruppen med evangeliet om Jesus. :)

Vad intressant att få läsa lite om ditt liv. Kul att se att du har kommit så långt och att du verkar må mycket bättre nu. <3

2012-07-19 @ 15:47:17
URL: http://faithhopelove.blogg.se
Postat av: Kashma

Sv: Neej haha, jobbar icke! Det var min systers som jag alltid lånade men man fick tydligen inte ha på sig den utanför jobbet..

Stort grattis på födelsedagen! Hoppas du får en riktig bra dag

2012-07-19 @ 18:29:01
URL: http://kashmaizat.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0