Lärarna är viktiga.

Jag tycker det är jätte viktigt att ha bra lärare i skolan, de som lyssnar på vad man har att säga och de som kan hjälpa en med de problem man har i skolan. Om man är lärare måste man se alla personer i klassen och inte bara koncenterara sig på sina favoriter även om jag förstår att man gillar visa bättre en andra.

Jag har haft en jätte tuff skolgång. Jag började att hata skolan redan i första klass och skolka redan i tredje klass. Min första lärare såg mig som ett hopplöst fall. Hon ville inte ta ansvar för mig om jag blev dålig pågrund av min diabetes, hon ogillade mig för att jag var pojkflicka. Jag fick gå i en liten grupp för att jag hade svårt med matten och i en annan ibland av någon annan anledning jag aldrig förstod. I den gruppen var det jätte rörigt, två aggresiva killar som jämt ställde till med problem. De knuffade mig, retade mig, sparkade mig och slog mig med en stol i huvudet när jag inte ville göra som dem. Jag ville aldrig bråka eller göra någon illa. Det här var i 3an och vore det inte för min mamma eller min hjälp lärare i matten så hade jag fått gå om. För min klassföreståndare påstod att jag hade en låg intelligens och sa rent ut att jag var dum i huvudet när jag hörde på.

I mellanstadiet hamnade jämt i kläm eftersom jag var den där som inte var jätte duktig men heller inte jätte dålig. Jag ville få en svårare engelska och mattebok. För jag tyckte de jag hade var för lätt. Men ingen lyssnade på mig så jag stuntade i stället att jobba på lektionerna och lekte istället. Det fanns inga resurser till att hjälpa oss som behövde det så när jag kom till högstadiet låg jag långt efter.

Jag skulle ALDRIG gått ut högstadiet om det inte vore för mina fantastiska lärare på högstadiet, de såg att jag kunde om jag fick hjälp. Jag kämpad så jävla mycket i nian och efter ha missyckats gång på gång på proven så klarade jag allt till slut. Jag gick ut med godkänt i alla ämnen.

I gymnasiet vart de helt annat. Vi fick sällan prov och istället fick vi skriva uppsatser och redovisa. Jag började få VG ooch MVG och sista året fick jag bara ett G. I resten fick jag MVG och VG. Jag klarar fortfarande inte av prov så bra då jag har koncentration svårigheter, men jag kan skriva. Jag klarar inte av allt men jag klarar av mycket. Jag kommer alltid ha svårt för skolan och lärare men jag kommer också alltid vara tacksam för att mina högstadie lärare aldrig slutade tro på mig. Finns mycket mer att berätta om det här men blir för mycket att berätta på en gång ville bara visa andra att man adrig ska ge upp!


Min underbara klass och mentorer på skolavslutningen i 9an. Utan dem och min underbara klasskamrater Emma, Jehona, Suad, Mikaela och Ronja. Så hade jag gett upp. Ni är bäst♥

Kommentarer
Postat av: Dellz - GÖR GRATIS HEADERS JUST NU!

Tack så mycket :)

2012-02-26 @ 13:23:55
URL: http://bezzieochdellz.blogg.se/
Postat av: LIENE

sv: usch, jag hatar såna drömmar. Tror min sjukdom påverkar...

2012-02-26 @ 15:23:07
URL: http://lienes.blogg.se/
Postat av: Felicia

Håller med dig så grymt mycket, och vad en lärare faktiskt kan skälpa iställer för att hjälpa, fy sjutton, tur att det slutade bra iaf!



SV: haha jaa ett bra år!



puss

2012-02-26 @ 16:23:15
URL: http://fjaelkis.blogg.se/
Postat av: caiza

det är viktigt med bra lärare!

2012-02-26 @ 18:21:22
URL: http://caizawidin.blogg.se/
Postat av: anna

Det är viktigt med bra lärare som motiverar en, det är ju ofta lärarna som avgör vad man tycker om ämnet :)

2012-02-26 @ 19:28:19
URL: http://aannnnaaaa.blogg.se/
Postat av: amanda

stackaren hon mår jätte dåligt nu , sikken träningsverk stackaren har :)

hänt idag?

2012-02-26 @ 21:04:00
URL: http://amoriito.blogg.se/
Postat av: felicia - fotokobran

dagens fråga: har du någon gång gått till skolan i pyjamas? ;D

2012-02-26 @ 22:55:10
URL: http://fotokobran.se
Postat av: Annika

Bra lärare är A och O!

2012-02-27 @ 09:56:28
URL: http://bringblingtoeverything.com/
Postat av: Sandra

Bra lärare är jätteviktigt. De ska inte bara kunna lära ut utan det viktigaste av allt är väl HUR de lär ut. Att fånga uppmärksamheten.

2012-02-27 @ 11:48:24
URL: http://lilleput.blogg.se/
Postat av: LINDSHE

vkket sött inlägg! ;D

2012-02-27 @ 14:10:05
URL: http://lindshe.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0