Tiden läker dina sår. Du är starkare än igår.

Föra tisdagen vart det skola där vi hade tema hälso dag som fritidsledarna i 2an höll i, en intressant dag! Sen vart det att umgås med de andra på internatet, är så glad att jag har så fina vänner där som finna där när allt blir kaos. På kvällen blev det ialf att komma på en sång som vi skulle uppträda med då det var veckans tävling för internaten;)
Föra onsdagen blev det skola och sen var nästan hela vår klass kvar på internatet för att vi skulle ha julest på skolan. Så blev middag, och uppträdanen i Aulan där vi på Bergsmannen sjöng låten "vi är en" från lejon kungen två. Sen vart det lite mer underhållning i cafeterian och vi Bergsmannen vann hela internattävlingen som hållit på det här halvåret! Har lite bilder att visa ifrån kvällen som kommer nån gång i livet;)
Föra torsdags hade vi julavslutning med lite tal, sång och lunch. Sen vart det att hänga med några på internatet och på kvällen vart det tjejmys hos Zeynab med henne, Karin och Sonja. Spelade spel, snacka och åt lite gott.
 
I fredags vart det att spela "med andra ord" jag och karin mot Gustav och Bobban. Vi vann;) Sen vart det att tvätta och plugga psykologi. Sen dra till ÖB med cam så slutade det med att vi träffade Erika och Martin som Cam känner och jag åh Martin behövde käka så vi drog och gjorde det trots att vi precis träffats sen hämtade vi upp hans kompis Kalle och drog hem till Martin. Så kom Cam dit så kollade vi film, drack och snackade. Sen tog vi en snabbis till en pub.
I lördags blev det att hänga med Martin fram tills jag åkte till Linköping. Direkt när jag kom till Linköping så fixade jag mig och drog till Nina där det blev musik, snack och dricka sen ut för att festa och fest blev det;) Cam och Martin kom från Karlskoga och hängde med oss. Har bilder från den kvällen som kommer upp nån gång;)
I söndags vart det att vara med Cam och Martin. Stan, ikano och chill hemma hos mig blev det.
 
I måndags så firade jag ingen jul så läste  och skrev om nervpysikatriska sjukdomar och slöade resten av dagen. I tisdags vart det lite jul firande så bilder där ifrån kommer. Sen vart det att dra till Emi för att umgås. Igår vart det ikano med Beccy sen drog jag hem till Rebecca för massa väl behövligt prat. Idag blev det stan med Rebecca och sen häng hemma hos henne. Tack fina vän för att du finns när jag behöver det som mest♥
 
Spel som vi körde hemma hos Zeynab :).

Kommentarer
Postat av: beciell

Vill du väldigt enkelt göra en tjej glad så här i juletider? :) BARA tryck på denna länken, så har du röstat på mitt bidrag (The world of beciell) ALLT du behöver göra är att trycka, sen är det klart, tack så mycket http://cdon.bloggportalen.se/vote?option=22 God jul och God fortsättning! (det är en tävling med CDON.com) Skulle vara sååå snällt!

2012-12-28 @ 02:50:03
URL: http://cdon.bloggportalen.se/vote?option=
Postat av: Vivi

Med asndra ord är ju så vansinnigt roligt!
Hopaps du fick en bra helg trots att det itne blev så mycket jul !
Kram!

2012-12-28 @ 10:32:03
URL: http://www.missvivis.se
Postat av: Felicia

jag tycker itne tiden läker sår men kan förenkla dom!

puss

2012-12-28 @ 14:47:27
URL: http://fjaelkis.blogg.se
Postat av: Selma

superfin blogg, verkligen! allt bra? :) kram!

2012-12-28 @ 15:19:10
URL: http://selmaakesson.blogg.se
Postat av: merei

ser att du haft fullt upp! kul! dock så håller jag inte med om att tiden läker dina sår. men men alla tycker vi olika! god fortsättning! kram fina du!

2012-12-28 @ 16:37:24
URL: http://ilromanista.se/
Postat av: Liene

Du har hunnit med en hel del du:)
Kram

2012-12-28 @ 19:30:41
URL: http://lifefromwithin.blogg.se
Postat av: ▲ Lina | fotoblogg ▲

SV: Tusen tack snälla du :)

2012-12-28 @ 20:46:09
URL: http://linaphoto.blogg.se/
Postat av: Nelly

Låter som en trevlig vecka ^^
Håller inte riktigt med om att "tiden läker alla sår", skulle mer säga att man lär sej att leva med dom :/

2012-12-28 @ 22:38:45
URL: http://justanothermortal.blogg.se/
Postat av: Annika

Det låter som att du hittat på mycket kul!

2012-12-28 @ 23:31:39
URL: http://bringblingtoeverything.com
Postat av: Erica

Mys att spela spel! :)

2012-12-29 @ 00:29:04
URL: http://faithhopelove.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0