Love aint nothing you can take. It's a little thing we make.


Bild från Paris.

I måndags mådde jag inte bättre när jag vaknade, var jätte yr och hade ont i huvudet. Så fick hoppa över jobbet tyvär :/ I tisdags så vart jag sämre. Hade 38 graders feber men åkte ändå iväg och lyssnade på Christer som pratade om sitt liv som missbrukare hemskt att höra men ändå väldigt intressant och givande. Känner han ju lite så är glad att se vad han kan idag och att det verkar gå bra för han! I onsdags vart det ialf jobb ute i Skedda udde 11-16 sen vart det att kolla på en lägenhet i Berga. Tackat ja så nu är det bara vänta och så...I torsdags jobbade jag här i lambo 8- 15:30 sen vart det hem för att ringa två viktiga samtal och fixa med grejor.

I fredags jobbade jag på event jobbet 7-11:30. Gick inget vidare så vi fick flytta in till stan istället för rese och där gick det bättre! På kvällen blev det taco och idol hemma hos Matilda och Mathias, trevligt! Igår vart det Oxelösund för att fira Sandra. Skulle gå på julmarknad men jag stannde hemma då för hade så ont i halsen. Idag har jag vart på ikea en sväng med Jonas, han har nämligen skaffat sig en lägenhet! Glad är jag för det. Så han köpte lite grejor :). Sen har vi bara slappat, mår bättre idag men är ännu inte frisk. Men får väl skylla mig själv när jag vart dålig i veckan och ändå jobbat ;) Men blir så rastlöös!

Kommentarer
Postat av: Nina

Uuh, kan det ju bli ännu mer intressant haha ;P

Partey on friday btw, antar att det blir pitch black, ses vi? :)

2011-11-27 @ 21:47:10
URL: http://nijnag.blogg.se/
Postat av: Johanna

Ja jag kände det inte kunde vara så vid öppet som det var.... polisen tyckte det var bra i alla fall att jag ringde.... :)



ah nej, jag tyckte bara priserna och så var mkt inriktat mot de som hade barn, vilket är lite synd, för det passar ju inte mig som mega singel....visst jag har vänner som har barn, men vinner man vill man njuta av det själv :)

2011-11-27 @ 21:53:48
URL: http://lifeofjohanna.bloggplatsen.se
Postat av: Sandra

Sv: Ja det är det med pengarna också. Man måste planera och spara innan man tänker på att ta körkortet.

2011-11-27 @ 22:22:17
URL: http://sandrachristinajohansson.blogg.se/
Postat av: martina

hej söta du!

hoppas att du får en bra start på den nya veckan :)

2011-11-28 @ 07:30:58
URL: http://martinaolsson.myshowroom.se
Postat av: Framtiden är vår - Ann-Sofie mamma till Isak

Tack så mycket!! =)

Kram!

2011-11-28 @ 09:53:07
URL: http://www.sojkasframtid.com/
Postat av: LIENE

Fin rubrik:)

2011-11-28 @ 11:12:39
URL: http://lienes.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0