Hemma från Riga.

Jag är hemma från Riga och det har varit en upp och ner resa med bra och dåliga stunder. Jag spydde på båten i söndags natt, hade feber på måndag kvällen till tisdagen och kanske lite på onsdagen. Så lite tufft har det varit.

Men vi har ätit bufferer, gått i gamla stan, tittat på jätte fina och häftiga byggnader, gått på marknad och köpcenter. Shoppat lite, åkt tåg och gått av på helt fel station så vi hamnade mitt i ingenstanns och fick sitta och vänta på nästa tåg i två timmar.. Åkt linbanna, sätt fin natur, fina parker, njutit av det fina hotelrummet, handlat på Tax free. Lyssnat på när fulla Lettlands människor sjungit hemska sånger och dansat som apor..

Det var fint i Riga och jag kan rekomendra er att åka dit. Men 3-4 dagar räcker, särskilt om man bara ska vara i Riga. Båten var dock inget bra, liten tax free, ingen svensk talande personal och de var dålig på engelska och dåliga rum. Aktviteterna och nöjena de hade för vuxna börja inte förens runt 11 tiden, lite väl sent.. Har helt enkelt åkt med bättre båtar. Den här båten vi åkte med heter Silja Line Festial. Så den rekomenderar jag inte! Bilder från resan kommer..

Jag är rätt så sjuk nu, har jätte ont på höger sida nedan för bröstet. Har ringt sjukvårdsuplysningen, kan ha inflamation men ska avakta och se. Inte så jätte hög feber en så länge trots allt..


Får bli en bild från Turkiet 05.

Kommentarer
Postat av: Mimmiiiss

Man bestämmer ju inte när man fyller år! ^-^

2011-07-07 @ 18:16:42
URL: http://mimmiiiss.blogg.se/
Postat av: Ruiva ♥ Photography

Usch lät ju inge kul, är du bättre nudå?

2011-07-07 @ 19:16:04
URL: http://ruiva.blogg.se/
Postat av: ' Saveu ♥ - Musiken, Fobin, Livet

VARFÖR SPYDDE D :O

2011-07-07 @ 19:31:54
URL: http://saveu.blogg.se/
Postat av: johanna

Ny tävling uppe på bloggen där du kan vinna en valfri klocka från runns.se! Lycka till! :D

2011-07-07 @ 19:33:02
URL: http://johannalicious.blogg.se/
Postat av: Susanne

Sv: hehe jag vet hur det är när man är oteknisk :P



Så söt bild på dig =)

2011-07-07 @ 20:01:07
URL: http://susannetran.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0