Jag har åkt så många varv men det är alltid lika svart.

I helgen har jag och Jonas kollat på de nya avsnitten på fångarna på fortet.  Spelat äventyrsgolf, hängt i varamon, tittat på film, slappat, osv. Jag har även övningskört! Körde först på en grusväg men jag var ju livrädd och kommer ju bilar där ibland så inte bästa stället att köra på första gången man kör i sitt liv. Så körde på ett gärde utanför Jonas istället. Busigt av oss va! Men var rätt så kul, hade väl svårast med att växla till tvåan från ettan men det gick ju med till slut. Jag är dock inte nöjd, jag kommer aldrig fixa ett körkort. Men Jonas tror på mig. Jag måste bara sluta vara så rädd och vara mer självsäker... Jag ska försöka tror på mig själv! Vem vet jag kanske blir värta rally föraren till slut;)

Idag har jag en så länge hunnit med att lämna kissprov och ta blodprov i armen på vårdcentralen. Årskontrollen för diabetesen. Men de tog inget blodprov från fingret om de brukar göra. Konstigt? Fick vänta i en 40 min och tog prover på fastande mage så tur att jag inte var törstig eller hungrig! Har även sökt jobb, ringt telefonsamtal, fixat lite, tagit en jogginrunda i spåret och tränat rygg och mage i 30 min. Skönt för ryggen och jobbigt för magen, men det behöver jag! Nu är Carro här med och hon ska sova över här så blir att umgås med henne resten av dagen!



Tre år gammal bild på min fina vän Carro♥

Kommentarer
Postat av: ♫♪ Sandra T

tack :)

2011-08-29 @ 17:45:00
URL: http://sandramusic.blogg.se/
Postat av: Anonym

Hej! Jag har fått en blogg på scenbloggen. Det skulle vara otroligt kul om du kunde kolla in den och se vad du tycker,kanske komma med tips om vad som kan bli bättre osv med bloggen



kram http://scenbloggen.com/vendelas

2011-08-29 @ 19:56:07
Postat av: Annika

Hahahaha klart du kommer fixa det!

2011-08-29 @ 20:36:07
URL: http://bringblingtoeverything.blogg.se/
Postat av: bella

okeeej!! vart hade du praktik da? :)

2011-08-29 @ 23:16:50
URL: http://ciaobellaaa.blogg.se/
Postat av: Sadia

det är klart du kommer klara körkortet, tänk positivt :)

2011-08-30 @ 10:04:31
URL: http://sadia.blogg.se/
Postat av: Anonym

Allt bra idag sötnos? =)

2011-08-30 @ 13:38:58
URL: http://alinah.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0