Kärleken och jag.

  • Min första pojkvän hette Linus och han träffade jag på en camping när jag var sju år. Han bjöd mig alltid på godis och glass. En gång kom en äldre kille och bråka med mig och då försvara Linus mig och tog hand om mig. Jätte sött. Vi brukade också dansa tryckare ;) Vi träffades två sommrar i rad, skrev brev och ringde till varandra i ungefär 3 år. Han brukade skicka presenter till mig via brev också. Vi har lite kontakt idag.
  • När jag va 10 år så vart jag tillsammans med en kille som hette Jocke, men jag gillade han aldrig riktigt. Så jag gjorde slut med han och vart tillsammans med hans bästa kompis Robin samma dag som det tog slut. Jag och Robin vart tillsammans i omgångar ända tills vi var 13 år. Det längsta vi var tillsammans utan att göra slut var 4 månader och vårat längsta uppehåll var på ungefär ett halvår.
  • Jag har tyvär varit otrogen en gång. Jag är ingen ängel när det gäller kärlek, eller jag var ialf inte. Jag hade precis fyllt 15 år när detta hände. Hade varit tillsammans med killen då i ungefär 2 månader. Sen täffade jag en fyra år äldre kille på en fest och jag tyckte han va jätte snygg så då höll jag på med han istället. Gjorde slut med den killen jag var tillsammans med. Några dagar senare utan att berätta att jag vart otrogen. Det fick han inte reda på det förens föra hösten då jag råka försäga mig. Dock så trodde jag att han redan visste det. Den killen som jag hade varit otrogen med träffade jag några gånger men jag tröttnade på hur han va mot alla tjejer så struntade i han. Dock så träffas vi ibland ute på krogen och snackar. Idag tycker jag han är ful och fortfarande väldigt omogen.
  • Kort efter det här då började jag träffa ytterligare en ny kille. Vi dejtade i lite mer en två månader sen skrev jag till han på msn "förlåt" Han undrade då förstås vad jag menade. Men jag bara skrev "förlåt för allt bara" Sen pratade vi inte mer efter det på väldigt länge. Han ville försöka igen två år senare. Men inte jag och nu i efterhand har jag fått reda på att han var jätte kär i mig och att jag sårade han. Anledningen att jag avslutade det sådär var att jag hade blivit kär i en ny Robin. Robin är kompis med den killen jag var otrogen med. Lite komplicerat och stört va? Men vi gillade varandra och hade pussats några gånger på fest. Dock så fick den här killen aldrig reda på det. Men jag tror han förstod ändå med tanke på att jag undvek han hur längre tiden gick.
  • Jag har dejat en kille bara för att göra mitt ex svartsjuk. Jag hade nyligen fyllt 16 år när detta hände. Mitt ex hade vart otrogen mot mig men inte berättat. Det fick jag reda på annat sätt. Jag ställde han mot vägen men han vågade först inte erkänna. Jag gjorde slut och undvik han fast han försökte prata med mig. Istället träffade jag en annan kille som gillade mig. Han va jätte snäll egentligen  och skrev massa gulliga grejor, ville köpa kläder till mig. Jag visste att mitt ex visste vem den här killen var och han såg oss tillsammans vilket gjorde han fundersam såklart. När jag sedan tröttnade på den där killen så struntade jag i han och fortsatte leva livet och fick mitt ex att tro att jag hade glömt han..

Jag skulle väl kunna skriva mer om killar eftersom jag har dejtat en del och haft några förhållanden dock inga seriösa före Jonas. Om Jonas kommit in tidigare i mitt liv så hade jag nog gjort annorlunda, för det tog mig några år innan jag kände att va mogen och verkligen ville ha ett förhållande.

Kommentarer
Postat av: lovisa

sv: HärligT:) gym då eller?:)

2010-11-03 @ 14:09:48
URL: http://lavitadilovisa.blogg.se/
Postat av: therese

Hihi, tack:)

2010-11-03 @ 15:37:30
URL: http://browntess.blogg.se/
Postat av: Angela

hehe ja :P

2010-11-03 @ 16:30:43
URL: http://angelacaroline.blogg.se/
Postat av: JS projects

Sv: man undrar vad de tänker med!

2010-11-03 @ 16:45:09
URL: http://jsprojects.blogg.se/
Postat av: liindblaads

hur gick de da ?



haha jaa förutom att mjölja en ko :P

nee men jag tog de bara lugnt sen på kvällen :)

2010-11-03 @ 16:49:18
URL: http://liindblaads.se
Postat av: MATILDA

Tänkte bara säga att jag bytat adress till bloggen ! :D

2010-11-03 @ 17:03:47
URL: http://nyheter24.se/modette/lifebymatilda/
Postat av: nathalie

sv; Svar finns i ett inlägg på bloggen!

2010-11-03 @ 17:39:26
URL: http://sprayer.blogg.se/
Postat av: ange

Jaaa, le hur <3

2010-11-03 @ 17:53:21
URL: http://lillajagange.blogg.se/
Postat av: emelie

JAHA bor du med här? :O jag pluggar till lärare, vet dock inte om jag ska forsätta med det, det är en annan femma :D vart bor du då? jo, det finns några dansskurser,men ite riktigt samma grej :P

2010-11-03 @ 19:06:15
URL: http://bookofems.blogg.se/
Postat av: | B E A U T Y F R O M T H E I N S I D E |

Det var några stycken det ;)

2010-11-03 @ 20:28:59
URL: http://caughtby.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0