This story - del 1.

Idiot det är det första ordet i den här berättelsen och antagligen det första ordet som jag hörde när jag föddes. Det var ju något som jag hade hört varje dag så länge jag kunde minnas. Det va tydligen min pappas favorit ord. Eller pappa om han nu ens var min riktiga pappa? Min mamma hade ju varit det hon varit en gång i tiden.

 

Missförstå mig inte nu jag älskar min mamma över allt annat. Men hon var den horan hon var en gång i tiden. Men inte kunde hon hjälpa att hennes mamma dog i unga år i cancer och pappan kastat ut henne redan vid 15 års ålder.Min mormor hade dött när min mamma var 11 och sen dess hade hon fått laga mat, torkat sin pappas spyor och gått i skolan. Inget hade märkt hur dåligt mamma mådde. Världen är väl blind eller så skiter folk i varandra.

Min mamma hade massor av kompisar innan min mormor dog. Efter det hade hon inga. Hon hade inte tid. Alla trodde hon bara skit i dem och var med andra fast hon inte sa det.... Stackars mamma om de bara visste vad hon gjorde egentligen.

 

Min mamma skulle börja gymnasiet men hann aldrig söka in till nått. Hon sa till sina lärare att hon skulle börja på Storbyggnadsskolan och läsa natur/natur där och de trodde henne. Mamma var en som hade bra betyg och missa aldrig en läxa eller kom försent. Så det var därför de inte ana någonting. Min mamma kunde verkligen ljuga också. Hon hade alltid ett leende på läpparna så fort när det var folk i närheten.Men varje natt grät hon sig till sömns.

 

Vid nyligen fyllda 16 årr hoppa hon på tåget till Malmö och vart Malmös egen hora. Som betalt fick hon ett hotellrum att sova i varje natt där hon fick mat och kunde tvätta sig. Kläder och smink hade hon inte råd med så det fick hon sno. Mamma gick varje dag till biblioteket och där läste hon tidningar sökte på Internet och läste alla böcker hon kunde hitta, hon ville verkligen bli något.

 

Den 26 november fyllde mamma 17. Den dagen tog hon inte emot några kunder utan tog ett varv på stan och tog så mycket hon kunde. Hon hatade det, men hon var trots allt tvungen. En vecka senare hade hon ett möte med en man, han berätta att han jobba på en stripp klubb och han var så nöjd med henne att hon fick en anställning och dessutom en chans till att läsa på gymnasiet ifall hon tog av allt och hade sex med honom när han ville utan någon kostnad. Hon skulle få ett hotellrum och där mat in gick och 1000 kr i månaden för att köpa nya kläder. För min mamma var det något stort Därför så tacka hon ja. Allt va bättre en att försöka komma hem till sin egen fyllefarsa. Här slapp hon ialf bli slagen, bli kallad för hemska saker och behöva se på när hennes pappa blev allt mer sjukare. Till våren började mamma att läsa till psykolog och hon stormtrivdes, bok efter bok slukade hon. Hon va alltid den som va klar först med arbetena och fick alla rätt på proven.

 

När mamma var 19 hade hon fortfarande kvar sitt jobb för att kunna klar av att ha råd att leva och kunna plugga. Men det var vid den här tiden då hon träffade min pappa. Om det nu va han som va min pappa? Han var där varje kväll i en vecka och betalade henne bra innan han bjöd ut henne. Han bjöd henne på middag och köpte blommor till henne. Mamma var tacksam för det, hon var inte van vid att få presenter eller att äta på dyra och fina restuarnger. Tiden gick och det fortsatte att träffas så efter några månader fick mamma reda på att hon var gravid. Hon berättade det och han sa att han gillade mamma och lovade att om hon slutade jobba på det där stripp snusket till jobb så skulle hon få ett lyckligt liv med honom. Mamma var osäker men chansade och sa ja hon var ju trots allt med barn och skulle endå få sparken så småningom. Dessutom tyckte hon om barn och inte kunde hon få det värre en vad hon redan haft?

 

Den 15 juli föddes jag och då jag var 2 månader för tidig men ja jag klarad mig fint. Mamma var hemma fru men fortsatte att läsa sina studier. Pappa jobbade inom rikssdagen. Två år senare jobbade hon som psykolog. Äntligen hade hon lyckats.

 

Men pappa hade aldrig gillat mig för att mamma gav mycket tid för mig. Han trodde väl bara att jag va en leksak som man kunde använda lite då och då. Mamma var ju hans leksak det enda han brydde sig om va att hon klädde sig fint och hade sex med honom. Och gjorde det han bad henne om.


Fortsättning kommer...

Kommentarer
Postat av: Beatrice Jakobsson [foto]

sv: nej jag vene, men kanske tyckte det var jobbigt.

2010-06-09 @ 21:08:39
URL: http://beattriicee.blogg.se/
Postat av: Linnéa

hihi okej! :) <3

2010-06-09 @ 21:09:51
URL: http://typlinnea.blogg.se/
Postat av: Annika M Sriwanna

är det en sann historia om ditt liv???

2010-06-09 @ 21:16:23
URL: http://sriwanna.se
Postat av: sandra

sv; jo de är lite trångt för mig med :/

2010-06-09 @ 21:16:56
URL: http://fourclover.blogg.se/
Postat av: Haedil *HUMOR BLOGG*

Tack :D

2010-06-09 @ 21:33:09
URL: http://crazyhumor.blogg.se/
Postat av: Jessica

Slutar 8:an för gott.. :)

2010-06-09 @ 21:35:35
URL: http://jjessicita.blogg.se/
Postat av: Rosanna

sv: Hehe joo det har jag faktiskt, bodde där tills jag var 9 :) gick på slestadsskolan, du med? =)

2010-06-09 @ 21:35:43
URL: http://rossannaaa.blogg.se/
Postat av: Malin

Repat och så ;)<3

2010-06-09 @ 21:36:03
URL: http://lifebymk.blogg.se/
Postat av: MATHILDA ღ

SVAR Tack=)

2010-06-09 @ 21:48:12
URL: http://mathildaaz.blogg.se/
Postat av: Beatrice Jakobsson [foto]

sv: problem har vi. ;(

2010-06-09 @ 21:57:01
URL: http://beattriicee.blogg.se/
Postat av: ISSA.

Det var hur underbart som helst i Florida! Förstår att du vill åka dit! Jo självklart kan jag göra det! Ska försöka hinna det imorgon :)

2010-06-09 @ 22:04:04
URL: http://issafashion.blogg.se/
Postat av: Haedil* HUMOR BLOGG*

Hahaha :)

2010-06-09 @ 22:38:45
URL: http://crazyhumor.blogg.se/
Postat av: Sara - Mamma till Nova

Haft en bra dag?

2010-06-09 @ 23:11:47
URL: http://frokenkalmar.blogg.se/
Postat av: Linnéa

Det kan jag göra efter jag kommit hem efter skolan idag. ;) Snacka om stressig dag!

2010-06-10 @ 08:31:19
URL: http://typlinnea.blogg.se/
Postat av: simone

Good morgon chris! Vad hittar du på för skoj? Jag ska snart ut och träna sök med voffsingen, Kondis för både honom och mig :D

2010-06-10 @ 09:44:26
URL: http://fattybom.se
Postat av: Linnéa

Vi har skolavsluting imorn, och jag ska: Duscha, smörja in mig med brun utan sol, klippa naglarna, sätta på lösnaglar, köpa blommor, prova skor och klänningen och välja frisyr som jag ska ha!!! SHIT asså! ;)

2010-06-10 @ 12:29:05
URL: http://typlinnea.blogg.se/
Postat av: Linnéa

nu har jag läst hela texten, fy fan vad hemskt! :'(

2010-06-10 @ 12:36:16
URL: http://typlinnea.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0