Samla in pengar. LÄS!

Som jag skrivit tidigare i inlägg så ska jag och några andra samla in pengar för att kunna ha kvar några verksamheter som sputnik har. De har bland annat sorgegrupper, läger för barn och ungdomar,
Gratis samtals mottagning från 16-25. Onsdags öppet dit alla får komma och äta mat, pyssla, lära sig spela instrument, läxhjälp,fika, få prata av sig och umgås. En del små barn kan också få komma dit så att deras föräldrar kan få egen tid och fixa annat. De tar även in familjer som ofta blir skickade av soc som behöver hjälp med kläder, samtal, osv.

Kommunen
vill lägga ner det här stället för att ett annat företag var fyra kronor billigare. De vann med fyra kronor. Företaget kommer från Örebro och kommer endast ha gratis samtals mottagning för 16-25. Så om vi får in tillräckligt med pengar så kommer sputnik kunna ha kvar sina verksamheter. Mellan Pauserna på LHC matcherna brukar de samla in pengar genom att höras via radion, så om man hör det på radio eller någon match så kan man få uppgifter där ifrån hur ni kan skänka. Även kretsboden hjälper till, så shoppa där så går pengarna till sputnik!

Imorgon kommer vi stå med bössor, sälja julgodis och peppakakshus. Jag lär stå i ett tält och hoppas på bra försäljning så kom förbi stan imorgon skänk en slant och köp lite gott till jul. Eller skicka in ett bidrag :)

VI KOMMER STÅ I STAN FRÅN HALV ELVA TILL HALV TRE Hoppas ni vill hjälpa till :)


Nu ska jag dra till Gabbie och sover där. Imorgon ska vi ju vara i huset där sputnik håller till vid halv tio. Så ingen sovmorgon;)

Kommentarer
Postat av: Madeleine

SV: Ja, det var inte skoj och jävlar vad det gjorde ont! Världens smäll när korsbandet slets av! Ujjujj.



2010-12-10 @ 19:28:31
URL: http://madeleinefroberg.blogg.se/
Postat av: Anna is the shit!

haha jadåå! ;)

2010-12-10 @ 19:37:17
URL: http://litentorkel.blogg.se/
Postat av: josefine

sv; va jobbigt :/

2010-12-10 @ 19:43:32
URL: http://osin.blogg.se/
Postat av: zandra-en färg i din vardag

Händer ihelgen?

2010-12-10 @ 20:20:24
URL: http://zandrasplace.blogg.se/
Postat av: Sofie ♥

Japp jag spelar innebandy! :D Världens bästa sport! Går du på någon sport? ;)

2010-12-11 @ 00:07:32
URL: http://zirres.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0